Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "aldığı maaş ile scout ekibib yerini çok rahat dolduracağının düşünüldüğünü duydum." son cümleyi anlamadım
    "1.4 milyon € alıyor, o maaşı vereceksek ondan daha iyisinin getiririz" diye düşünüyorlar.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şimdi oldu. O zaman Mehmet yoksa o var Lakin duygusal bir yaklaşım var bende Galatasaray'a giderse şimdi Mehmet bunu kimsenin midesi kaldırmaz. Adamlar ne kadar iyi oyuncumuz varsa hepsine talip oluyor ahlaksız şekilde.
      İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aldığı maaşa El Kaddouri gelebiliyor demek diğer bir deyişle
      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Anladım ama ben dahil şu camiada kimse bu çocuğun Galatasaray'a gitmesini hazmedemez. Sadece onun değil en vasat adamın bile o külübe gitmesini istemem.
        İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "1.4 milyon € alıyor, o maaşı vereceksek ondan daha iyisinin getiririz" diye düşünüyorlar.
        Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
        Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anladım ama ben dahil şu camiada kimse bu çocuğun Galatasaray'a gitmesini hazmedemez. Sadece onun değil en vasat adamın bile o külübe gitmesini istemem.
          Çok profesyonel bakıyor bu yönetim valla
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok profesyonel bakıyor bu yönetim valla
            Rahmetli Sebahattin Çakıroğlu demişti."Bu kulübün asıl düşmanı Galatasaray" diye. Doğru demiş. Ekleme yapıyım. Fatih Terim'i bugünlere getiren Haluk Ulusoy ve ekibidir. Ergun Gürsoy'dur. Aslında Trabzonlu kendi memleketinin takımına sahip çıkabilse bu sorunlar olmaz. İhsan Çebi var Bjk'de. Şenol Güneş için birşey diyemem. O büyük bir teknik direktör.rekabet.PNG

İnşallah 10 şu resimdeki rekabette arayı kapatırız gese ile.
            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• GS sinsi bir kulüp, tartışmasız.

Yorum

• Sozlesme uzatilmali bir an once. Sezon sonu gitmek isterse yollariz ama bedavaya hele gs ye giderse baskanin kredisini bitirir taraftarlar. Iho fanboylarina firsat dogar.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

GS sinsi bir kulüp, tartışmasız.
                  sneijder gitmediği sürece gs'de full yedek olur.

hani gs sinside topcularında aklı basmıyor mu kardesim?

bir futbolcu yedekte degil ilk 11 oynadıkca gelisir.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sneijder gitmediği sürece gs'de full yedek olur.

hani gs sinside topcularında aklı basmıyor mu kardesim?

bir futbolcu yedekte degil ilk 11 oynadıkca gelisir.
                    Topçu milletinin %90'ı toplum ortalamasının çok altında bence zeka olarak.

Yorum

Topçu milletinin %90'ı toplum ortalamasının çok altında bence zeka olarak.
                      ekici bizdeki değeri hicbir kulüpte bulamaz.

en kralı selcuk'tu 2 sezon is yaptı, son 3 sezondur ona karsı çatlak sesler var. gitse herkes bayram eder.

burak keza küfürler ile yollandı gs'den.

bu işer böyle. ekicinin sonuda burak gibi olur.

tabi ne kadar anlatsak boş. dediginiz gibi kafaları farklı calısıyor

Yorum

• kamplar süresinde en cok degisen isim oldu
                        ilk geldiginda slovakya kampina barut tüpüydü, kimsenin yüzüne bakmiyordu
                        simdi sormadan reim icin poz veriyor
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kamplar süresinde en cok degisen isim oldu
                          ilk geldiginda slovakya kampina barut tüpüydü, kimsenin yüzüne bakmiyordu
                          simdi sormadan reim icin poz veriyor
                          Çehresini değiştiren şey transferler. Başkanın bir sözü var "Topçulardan bu takımdan gitmek istemeyecek. Bize 'Beni satmayn' diye yalvaracak. Öyle bir takım kuruyoruz." dedi.

Bakalım ne kadar gerçekleşir; ama Mehmet'teki değişimi buna bağlamak olası. Ayrıca takımda oyun neredeyse onun üstüne kurulu. Bu da değerli hissetmesini sağlıyordur.

Son maçta canhıraş şekilde pres yapıyordu. İsteği tavan yapmış...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Mehmet Ekici sakatlık problemi yaşamadığı takdirde ligin en iyi ortasahasi olmaya aday hatta yetenek olarak bence öyle. Umarım sözleşme yenileme işlemlerine başlarız bir an önce. İstanbul takımlarının ağızları sulanıyor şuan, bu sene muhtemel iyi performansından sonra iyice salça olacaklardır.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            TRABZON SPOR

Yorum

• Para ederken satılsın istiyorum nedense umarım çabucak form tutar.

Yorum

• Çok kötü.. umursamazlık koşmama ve yan pas dısında maçta etkisi varsa dinliyorum?

Yorum

Yükleniyor...
                                X