İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şimdi oldu. O zaman Mehmet yoksa o varLakin duygusal bir yaklaşım var bende Galatasaray'a giderse şimdi Mehmet bunu kimsenin midesi kaldırmaz. Adamlar ne kadar iyi oyuncumuz varsa hepsine talip oluyor ahlaksız şekilde.
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldığı maaşa El Kaddouri gelebiliyor demek diğer bir deyişleTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Anladım ama ben dahil şu camiada kimse bu çocuğun Galatasaray'a gitmesini hazmedemez. Sadece onun değil en vasat adamın bile o külübe gitmesini istemem.
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"1.4 milyon € alıyor, o maaşı vereceksek ondan daha iyisinin getiririz" diye düşünüyorlar.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım ama ben dahil şu camiada kimse bu çocuğun Galatasaray'a gitmesini hazmedemez. Sadece onun değil en vasat adamın bile o külübe gitmesini istemem.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok profesyonel bakıyor bu yönetim valla
İnşallah 10 şu resimdeki rekabette arayı kapatırız gese ile.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS sinsi bir kulüp, tartışmasız.
hani gs sinside topcularında aklı basmıyor mu kardesim?
bir futbolcu yedekte degil ilk 11 oynadıkca gelisir.
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesneijder gitmediği sürece gs'de full yedek olur.
hani gs sinside topcularında aklı basmıyor mu kardesim?
bir futbolcu yedekte degil ilk 11 oynadıkca gelisir.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopçu milletinin %90'ı toplum ortalamasının çok altında bence zeka olarak.
en kralı selcuk'tu 2 sezon is yaptı, son 3 sezondur ona karsı çatlak sesler var. gitse herkes bayram eder.
burak keza küfürler ile yollandı gs'den.
bu işer böyle. ekicinin sonuda burak gibi olur.
tabi ne kadar anlatsak boş. dediginiz gibi kafaları farklı calısıyor
Yorum
-
kamplar süresinde en cok degisen isim oldu
ilk geldiginda slovakya kampina barut tüpüydü, kimsenin yüzüne bakmiyordu
simdi sormadan reim icin poz veriyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekamplar süresinde en cok degisen isim oldu
ilk geldiginda slovakya kampina barut tüpüydü, kimsenin yüzüne bakmiyordu
simdi sormadan reim icin poz veriyor
Bakalım ne kadar gerçekleşir; ama Mehmet'teki değişimi buna bağlamak olası. Ayrıca takımda oyun neredeyse onun üstüne kurulu. Bu da değerli hissetmesini sağlıyordur.
Son maçta canhıraş şekilde pres yapıyordu. İsteği tavan yapmış...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Mehmet Ekici sakatlık problemi yaşamadığı takdirde ligin en iyi ortasahasi olmaya aday hatta yetenek olarak bence öyle. Umarım sözleşme yenileme işlemlerine başlarız bir an önce. İstanbul takımlarının ağızları sulanıyor şuan, bu sene muhtemel iyi performansından sonra iyice salça olacaklardır.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTRABZON SPOR
Yorum
Yorum