Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzatmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Sözleşmesi bittiğinde gitmekte özgür. Benim 2 yıllık taahhüttüm bittiğinde telefon operatörümü değişeceğim gibi
    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Sakatlanmazsa ve Sözlesmesini uzatirsa cok iyi bir Sezon gecirecektir... Kafasi rahat ve mutlu Ekici kesinlikle Takimda kalmali... Ama illa Istanbul veyahut baska Takim diyorsa ve Sözlesmesini uzatmiyorsa, ozaman 4-5 Milyona ne koparirsak kardir, neticede son yili... Yerine iyi bir 10 Numara gelirse Sorun olmaz...
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Yapman gerekenleri yaptın çok iyiydin. Ama ben Bero'ya yanıyorum. Böyle devam edersen yazık olacak çocuğa.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• yukarıda uzatmıyorsa kadro dışı bırakılsın diyenler vardı neyse iyi bir oyun sergiledi sözleşme imzalamıyorsa bu şekilde devre arasına kadar oynayıp devre arası makul bir fiyata gönderilir ancak tahminim yakın zamanda uzatılacağı yönünde
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Ekici'yi izlediğim sürede ilk defa onu bu kadar hırslı ,istekli ve en önemlisi "gülerken" gördüm.
            İnşallah böyle devam edip sözleşmesini uzatır.
            Tebrikler...

Yorum

• çok muhteşem bir performans, sahada tekke'yi görür gibi oldum.onun gibi liderlik etti.saçları uzat da biraz nostalji yapalım.

Yorum

• Hırslıydı bugün sözleşme yenileyip kendini vermeye devam etsin 10 ar gol asist geçer
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Cok begendim...Inanilmaz katkisi oldu.

Cok is yapacak.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• hoca ekici'yi hafif sol iç oynattı. kesinlikle üçlü orta sahada daha iyi, kaleden uzaklaşınca futbol oynamak aklına geliyor, hırslı bir oyuncu olduğu için de ikili mücadele kovalıyor. ama erken yoruldu, yalandan bir kaç kere yatarak müdahaleler yapmaya çalıştı ikinci yarı.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hoca ekici'yi hafif sol iç oynattı. kesinlikle üçlü orta sahada daha iyi, kaleden uzaklaşınca futbol oynamak aklına geliyor, hırslı bir oyuncu olduğu için de ikili mücadele kovalıyor. ama erken yoruldu, yalandan bir kaç kere yatarak müdahaleler yapmaya çalıştı ikinci yarı.
                      O bölgede oynadığı zaman sahayı daha iyi görüyor, önü açıkken pas alternatifleri artıyor, topu iyi tutarak arkadaşlarına hareket alanı tanıyor.

Ekici bugün genel olarak iyiydi. Bence genel olarak bölgesi de bu civarlar olmalı.
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• takımın Ekicinin takım içi liderliğine bariz ihtiyacı var ve kadroda an itibariyle alternatifi yok.bu sene futboldan mental olarak hiç kopmaması ve sakatlık/cezalı durumunu asgariye indirmesi lazım.dün çok iyiydi.
                        Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Ekici bu takimin maestrosu iyi zamanla cok daha iyi olacak..

Allah sakatlik kaza bela vermez insallah.

Yorum

• Her pas aldığında topu tutup saklamak zorunluluğu yok bu huyundan bir türlü vazgeçmiyor o yüzden hızlı hücum şansımızı bir kaç kez kaybettik Kasımpaşa maçında.

Bunun dışında rakibe basmaları şok pres yapmaları çok iyiydi.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ekici iyi mi, evet iyi... Ama kontratı bitiyor ve imzalamaya yanaşmıyor gibi. Bence satılmalı.

Ama kalırsa da faydalanmak lazım, gitmek isteyen adam iyi kulüplerle anılmak için iyi performans sergiler. Örnek: Mario Gomez

Ama gitmek isteyen adam taraftarı da üzebilir. Örnek: Selçuk İnan

Ona göre dikkatli olmak lazım. Yoksa bu takımda kalıyorsa tabii ki maksimum verimi almayı isteriz.

Abdülkadir için Hollanda ya da Almanya'ya kiralama seçenekleri bence de mantıklı. 2.bir Muhammed Demirci olayı yaşamayı hiçbirimiz istemeyiz...
                              Enes ünal örnegi var.
                              Kesinlile 2-3 yil vermek lazim Hollanda-Belcika Ligine.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kolay bulunan bir yetenek mi de satıyoruz.Gerekirse kapısında yatalım bu adamı İstanbul'da izlemek acı olur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X