Ekiciyi 2016'da satmaliydin. En azindan bir kac milyon € kazancimiz olurdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkiciyi 2016'da satmaliydin. En azindan bir kac milyon € kazancimiz olurdu.
mehmet bjk'ye gitmedi.
ne yapabilirdik?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb istediğimiz parayı vermedi, takasta istediğimiz fb'liler gelmedi,
mehmet bjk'ye gitmedi.
ne yapabilirdik?
Yorum
-
Haberi özetlemek gerekirse Ekici şöyle diyor: 'Beni tanıyan bilen bilir; ben fesat,hin,içten pazarlıklı biriyim. Ezelden beri Şikebahçeliyim, ben koynunuzdaki yılanım. Burada bulunma sebebim huzurunuzu bozup uykularınızı kaçırmak çünkü ben 'içinizdeki İrlandalı'yım'. Çünkü ben Şikebahçeliyim.'Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.haber61.net/spor/mehmet-...a-h290371.html
Haberi özetlemek gerekirse Ekici şöyle diyor: 'Beni tanıyan bilen bilir; ben fesat,hin,içten pazarlıklı biriyim. Ezelden beri Şikebahçeliyim, ben koynunuzdaki yılanım. Burada bulunma sebebim huzurunuzu bozup uykularınızı kaçırmak çünkü ben 'içinizdeki İrlandalı'yım'. Çünkü ben Şikebahçeliyim.'
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Soracaksın kendisine, "Bu açıklama senin mi?" diye. "Benim." derse, vuracaksın kırbacı... Demezse de vuracaksın...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum