Kesinlikle kalmaz bu takımda Mehmet.Şuan istediği İstanbul takımına transfer olabilir piyasası var çünkü.Şimdiden sözleşme imzalanmalı,imzalamıyorsa süresiz kadrodışı bırakılmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazırlık maçında bile gereksiz şahsi olaylara girmedi.Böyle oynasın yine ligi sallarTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Afedersin öyle yaptıysa defolup gitsin ama gs hariç herhangi bir takıma tripli işler bu işler beni bozar
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok alingan
bir dayi selfie cekiliken yine ayagi sarili oldugundan
yine sana ne oldu, hep sakatlaniyorsun diyince dönüp gitmisTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfedersin öyle yaptıysa defolup gitsin ama gs hariç herhangi bir takıma tripli işler bu işler beni bozar
bence her türlü hakli
keyfine sakatlanmiyor, yedigi tekmeler yüzünden sakatlaniyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil yani
bence her türlü hakli
keyfine sakatlanmiyor, yedigi tekmeler yüzünden sakatlaniyorEn son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 05.08.2016, 09:18.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe haklı selçuk Bey taraftara trip yapmaya hakkı yok artistin zaten suratından düşen bin parça beyefendinin bir de yüzünü güldürmek için binbir türlü şebeklik mi yapacak taraftar?
bir chelsea li varmidir bundan costaya kizan
yüzüne degil futboluna bakacaksin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
ya uşaklar adam her maç dayak yiyor sahada normal bu tarz davranışlar sözleşme yenilemeyi düşündüğünü sanmıyorum
ii bir mehmet ekici senede 20 gol katkısı olur takıma aldığı paraya göre aldığımız verim yeterli bence
yine frikiklerini bekliyoruz ekici reyizzz...At Avrat Silah
Trabzonspor Ulannn..!!!!!!!
Yorum
Yorum