Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesinlikle kalmaz bu takımda Mehmet.Şuan istediği İstanbul takımına transfer olabilir piyasası var çünkü.Şimdiden sözleşme imzalanmalı,imzalamıyorsa süresiz kadrodışı bırakılmalı.

Yorum

• İyi, bayağı iyi. Transfer yapacak olsanız ilk bunu alırsınız. Klası Avrupa standardında.

Yorum

• Ya uzat ya terket..

Yorum

• Bu Sene kalirsa iyi top oynar Sonra gayse ye gider
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hazırlık maçında bile gereksiz şahsi olaylara girmedi.Böyle oynasın yine ligi sallar
            bence bizim takımın el freni gibi,orta sahada faul kazandırmak ne işe yarar ki,gereksiz yere top tutuyor ayağında hızlı değil ve son MTK maçındaki gençler ve yeni transferlerin uyum sağlaması durumunda yedek bile kalabilir bu takımda...
            Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Gurban olaym uzat su sozlesmeyi reissss!!

Yorum

• Bir sekilde ikna edilmeli Mehmet bu sezon sakatliklarla bogusmazsa damga vurur.Sene sonu isimiz cok zor olur..
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Afedersin öyle yaptıysa defolup gitsin ama gs hariç herhangi bir takıma tripli işler bu işler beni bozar
                  İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cok alingan

bir dayi selfie cekiliken yine ayagi sarili oldugundan
                  yine sana ne oldu, hep sakatlaniyorsun diyince dönüp gitmis
                  Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                  Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                  Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Afedersin öyle yaptıysa defolup gitsin ama gs hariç herhangi bir takıma tripli işler bu işler beni bozar
                    nasil yani
                    bence her türlü hakli
                    keyfine sakatlanmiyor, yedigi tekmeler yüzünden sakatlaniyor
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nasil yani
                      bence her türlü hakli
                      keyfine sakatlanmiyor, yedigi tekmeler yüzünden sakatlaniyor
                      Ne haklı selçuk Bey taraftara trip yapmaya hakkı yok artistin zaten suratından düşen bin parça beyefendinin bir de yüzünü güldürmek için binbir türlü şebeklik mi yapacak taraftar?
                      En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 05.08.2016, 09:18.
                      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Bir adama hep sakatlanıyorsun dersen üzülür kırılır. Saçları az olan bir adama kel, boyu kısa olana da boyun kısa demek gibi birşey bu bence. Futbolcular da insandır ve duyguları vardır.

Bu arada kendisini de hiç beğenmiyorum söylemeden edemeyeceğim
                        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne haklı selçuk Bey taraftara trip yapmaya hakkı yok artistin zaten suratından düşen bin parça beyefendinin bir de yüzünü güldürmek için binbir türlü şebeklik mi yapacak taraftar?
                          güler yüzlü olmaylan futbolun alakasi ne
                          bir chelsea li varmidir bundan costaya kizan
                          yüzüne degil futboluna bakacaksin
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ya uşaklar adam her maç dayak yiyor sahada normal bu tarz davranışlar sözleşme yenilemeyi düşündüğünü sanmıyorum
                            ii bir mehmet ekici senede 20 gol katkısı olur takıma aldığı paraya göre aldığımız verim yeterli bence
                            yine frikiklerini bekliyoruz ekici reyizzz...
                            At Avrat Silah

Trabzonspor Ulannn..!!!!!!!

Yorum

• Sözleşmesini uzatmazsak hapı yutarız.
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• M.Yumlu , Zeki ile uzattık M. Ekici ile uzatamadıysak futbolcu yanaşmıyor demektir. İkinci Selçuk Vakası bekliyor bizi
                                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                                [/COLOR]

Yorum

Yükleniyor...
                                X