Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Performansini artirip seceneklerine bakacak, cok dogal. O performans artirdiginda biz de maasini artirip yeni teklif yapacagiz.devre arasina kadar halletmemiz lazim.olmazsa da dunyanin sonu degil, yabanci sorunu yok nasilsa.
    En son artvints tarafından düzenlendi; 23.08.2016, 01:37.

Yorum

• Gerçek ortasaha, biraz 8,5 gibi ama Trabzonspor çok başarılı olacaksa mihenk taşı

Yorum

• bir ortasaha ancak bu kadar silik olur. yedeğe çekilmeli artık.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Takımın sistemini bozuyor, bunu hep söyledim. Takıma değil kendine oynuyor.

Yorum

• Abdulkadir oynamali, ekici satsaydik iyiydi bedava gitmesindense

Yorum

• kornerler ön direkte kalıyor hep. çok kötü bir maçtı. ısrarla pasa odaklansak mehmet iyi gözükebilirdi. karambole bir gol çıkarıp bu maçıı geride bırakmak istedi hoca. çünkü bu maçtan bir şey çıkmayacağı belliydi ama golü biz yedik.
              En son artvints tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 00:27.

Yorum

• Dripling, sprinter özelliği olmadığı için forvet arkasında aksıyor.

Oğuzhan, Modric, Kroos gibi oyun anlayışında değişiklik yapmalı. 8 numara gibi oynamalı.

Ersun Yanal'ın da bu yönde mentörlük yapması, sisteme angaje etmesi lazım.

Yorum

• Eski mehmet olsa o topları ağlarda çivilenmiş olarak görüyorduk. Takıma yararı olmayan bir futbol oynadı yine.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• daha 25 yaşında bir kaç mental eksikliği var takımın oturmasıyla beraber Ersun hocanın yardımıyla son evrimini gerçekleştirecektir.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dripling, sprinter özelliği olmadığı için forvet arkasında aksıyor.

Oğuzhan, Modric, Kroos gibi oyun anlayışında değişiklik yapmalı. 8 numara gibi oynamalı.

Ersun Yanal'ın da bu yönde mentörlük yapması, sisteme angaje etmesi lazım.
                      2 sezon öce Ersun Hoca bir mac denedi hemen vaz gecti bu herifin futbol anlayisi cok degisik, Kaddouri gelirse aldigi süre baya azalir. skora katkisi olmayan bir Ekiciye tahammül edemiyorum.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Mehmetin takıma yararı yoktu tamam kim yararlı oynadı peki muhammet mi yusuf mu ? onazi mi yoksa yerine giren bero mu ? yapmayın allah aşkına ortada uyumsuzluk varsa tüm takımın uyumsuzluğu tek bir futbolcuyla olacak iş değil
                        #50 Jackson Avelino Coelho
                        #7Miroslaw Szymkowiak
                        #61 İbrahima Yattara

Yorum

• o golü atsa başka birşey konuşurduk. yine hücum presleri yaptı ama her seferinde faul oldu. ritim tutturamadık bu maç. geçen sene direklere takıldıktan sonra fırtına başlamıştı. hazır olun yani. ben beklediğimden daha iyi bir mehmet görüyorum bu sene. çabuk toparladı. sakatlık dikkate aldığımızdan çok daha fazla etkiliyor futbolcuları. dönüşler hep sıkıntılı oluyor.her futbolcuda aynı süreç yaşanıyor.iyi bir çalışma ortamı da yoksa sezonu kapatıyorlar.

Yorum

• Geçen haftaki Ekiciye göre daha kötüydü.
                            Tabi takım da daha kötüydü orası ayrı.

Özetle ilerdeki beynimiz olması lazım oyun içinde.
                            Kilit paslar, bir iki adam eksiktip araya oynadığı toplar, frikikler ve uzaktan attığı şutlar.Bunlar bizi daima ileriye taşır.

Ama oyunu duraksatan bir Ekici bu takımda daha doğrusu bu sistemde olmamalıdır. Ersun hocanın sisteminde.Benim için Kasımpaşa maçı onun savunma olarak da istediğinde çok da iyi geri koşup, basıp top alabilen yönü için bir mihenk taşıdır ve Ekici bunu da istediğinde yapar.

Sözleşmesi uzatılacaktır umarım.

Geçen seneki bencilliği yavaş yavaş gidiyor ona da seviniyorum.

Dipnot;
                            Takım iyi oynadığında Ekici de ritim buluyor, ama benim beyni olması lazım derken kastettiğime ek olarak,
                            Takım kötü oynarken de yapacağı kilit hamlelerle ve bulacağı gollerle bir Oğuzhan, bir Sneijder, bir Sosa etkisi yapabilmeli diye düşünüyorum o yönde de.
                            En son -Samet tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 04:17. Sebep: imla
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bu performansınla gsye gidemezsin, biraz daha kafanı ver.

Yorum

• Top aşığı, ara pas atmaz, yanlara veya uzun oynar, kilit açamaz, oyun sakinleştiremez...

Yetenek var ama bazı konularda eksik. Bunlar gelişmedikçe el freni.

Koşu özeliğini geri kazanmış, iyi bastı. Bir de duran topları var tabii.

Yedeğe çekilmesi taraftarıyım.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                                X