Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başka takımın topçusu ah dese verir sarıyı bu Cüneyt denen adam. Bu maç yediği tekmelerden sonra sakatlanmaması mucize.

Gol için teşekkürler.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• Bu senenin en büyük kazancı.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu adama tekme atılıyor sanki benim canım yanmış gibi basıyorum küfürleri

Yorum

• Saha içinde dayak yiyor hakem seyrediyor.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Heryerinden öpüyorum mehmet
            Yeniden fark yaratma yürekliliğini gösterme ve gerçekten yapmaya değer bir şey yapma zamanı gelmiştir.

Yorum

• İyi ki varsın.Senin yediğin tekmeleri Cüneyt ve türevlerine atmak için nelerimi vermezdim bir bilsen !
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ilk yarı frikik dışında hiç maçta yoktu. 2. yarı kendine geldi ve genel anlamda iyi bir oyun çıkardı.
                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                Hz. Ömer.

Yorum

• Mehmet'e sahada eşlik edecek futbolculara ihtiyacımız var. Ne kadar iyi olsa da pas alış verişi yapabileceği kalitede oyuncu yok yanında...
                  Özer - Mehmet - Erkan iyi pas alışverişi yapıyor. Fakat diğer oyuncular her işi bu oyuncuların üzerine bırakıyorlar. Sıkıntı çok...

Yorum

• Sorry, we couldn’t find that page

Galiba Memo'ya aşık oldum

Yorum

• Kontratı 3 sene uzatilsin maaşına zam yapılsın başkana baskı yapalım ulen!!!
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• Sahada en çok mücadele eden oyuncuydu. Görevini yine layıkıyla yerine getirdi.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• ALLAH nazardan korusun...böyle devam...
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 1 Ay sonra buralara gelin yeniden bakın. yorumlar "defol git artık" , "zaten ne yaptın ki" , "iki frikik attı şımardı" gibisinden yorumlar görebilirsiniz. bizde bu çok mümkün birşey . anlık yaşıyoruz. ortamız yok.

Yorum

• Harcanıyor

Yorum

• Mehmet Ekici

Güzel bir çalışma olmuş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X