adam çok üst düzey, sezon sonu gideceğini bilsen son dakikaya kadar oynatırsın. ersun hoca olunca başka oynuyor, otorite önemli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
6En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 02.08.2016, 23:45.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam ağır bundan bek olmaz Semih Karadeniz bundan iyidir en azından genç.Gönderilmeli ya da kiralanmalı tekrar.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Zeki yerine buna yazmışım
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDerken ?Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam çok üst düzey, sezon sonu gideceğini bilsen son dakikaya kadar oynatırsın. ersun hoca olunca başka oynuyor, otorite önemli.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Galatasaray'a giderse o zaman deliririm.Nereye giderse gitsin de.Surat ifadesinden benden sözleşme uzatmayacağını anlayabiliyorum.Adam gülmüyor.
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre Ekici kafasinda Trabzonsporu bitirdi, sadece 90 dakikanin(sözlesmesinin) bitmesini bekliyor, evet gercekten cok yetenekli bir oyuncu ama ben takim oyununda Ekicinin egosuna yenik düsecegine yüzde yüz inaniyorum, Sözlesme uzatacaginada inanmiyorum.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Olcan'a çok benziyor yüz ifadesi ve mimik olarak.Umarım bizi delirtecek bir gelişme yaşanmaz.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
cok alingan
bir dayi selfie cekiliken yine ayagi sarili oldugundan
yine sana ne oldu, hep sakatlaniyorsun diyince dönüp gitmis"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok alingan
bir dayi selfie cekiliken yine ayagi sarili oldugundan
yine sana ne oldu, hep sakatlaniyorsun diyince dönüp gitmisBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Sezon sonunda kontratı bitiyor. Şimdiden masaya oturulmalı.
Eğer uzatmaya yanaşmıyorsa yeni yapılanmada yer almasının anlamı yok.
Oyunu Ekici'ye göre şekillendirip, seneyi kalacak mı kalmayacak mı diye geçirip, sene sonunda anlaşmaya uğraşmakla devam edip, bir de kalmazsa koca yazı ortasahaya oyuncu aramakla geçirmeyi kimse istemez.
Ayrıca o iş sene sonuna kalırsa kontratını yenileyeceğini sanmam. Zira hiçbir oyuncu ve menajer bedava olduğu için gelecek yüksek imza parasını kaçırmak istemez.
Şimdiden imzalamıyorsa piyasası varken hemen satılabilir.En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 03.08.2016, 01:53."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
Yorum