Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam çok üst düzey, sezon sonu gideceğini bilsen son dakikaya kadar oynatırsın. ersun hoca olunca başka oynuyor, otorite önemli.

Yorum

• yeni transfer etkisi olacak muhakkak bunda hem Ersun Yanal faktörü hemde sezon sonu söZleşmesinin bitiyor oluşusebep olacak

umarım devre arası kafasını karıştırmazlar
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Heryeri futbolcuyum diyor

Yorum

• 6
          En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 02.08.2016, 23:45.
          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
          Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam ağır bundan bek olmaz Semih Karadeniz bundan iyidir en azından genç.Gönderilmeli ya da kiralanmalı tekrar.
            Derken ?
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Zeki yerine buna yazmışım

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Derken ?
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam çok üst düzey, sezon sonu gideceğini bilsen son dakikaya kadar oynatırsın. ersun hoca olunca başka oynuyor, otorite önemli.
                Bana göre Ekici kafasinda Trabzonsporu bitirdi, sadece 90 dakikanin(sözlesmesinin) bitmesini bekliyor, evet gercekten cok yetenekli bir oyuncu ama ben takim oyununda Ekicinin egosuna yenik düsecegine yüzde yüz inaniyorum, Sözlesme uzatacaginada inanmiyorum.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ekici, üst düzey kalitede bir oyuncu.Umarim sözleşmesi uzatılır ,eger sözleşme uzatmaya yanaşmazsa yedek bekletilmeli...

Yorum

• Galatasaray'a giderse o zaman deliririm.Nereye giderse gitsin de.Surat ifadesinden benden sözleşme uzatmayacağını anlayabiliyorum.Adam gülmüyor.
                    İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana göre Ekici kafasinda Trabzonsporu bitirdi, sadece 90 dakikanin(sözlesmesinin) bitmesini bekliyor, evet gercekten cok yetenekli bir oyuncu ama ben takim oyununda Ekicinin egosuna yenik düsecegine yüzde yüz inaniyorum, Sözlesme uzatacaginada inanmiyorum.
                    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Olcan'a çok benziyor yüz ifadesi ve mimik olarak.Umarım bizi delirtecek bir gelişme yaşanmaz.
                      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Hazırlık maçında bile gereksiz şahsi olaylara girmedi.Böyle oynasın yine ligi sallar

Yorum

• Tam olarak Olcan Adın modunda maalesef.

Bizde kalacağını hiç sanmıyorum, umarım güzel bir satışla Almanya'ya döner.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• cok alingan

bir dayi selfie cekiliken yine ayagi sarili oldugundan
                            yine sana ne oldu, hep sakatlaniyorsun diyince dönüp gitmis
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cok alingan

bir dayi selfie cekiliken yine ayagi sarili oldugundan
                              yine sana ne oldu, hep sakatlaniyorsun diyince dönüp gitmis
                              [emoji23] [emoji23] [emoji23]
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sezon sonunda kontratı bitiyor. Şimdiden masaya oturulmalı.

Eğer uzatmaya yanaşmıyorsa yeni yapılanmada yer almasının anlamı yok.

Oyunu Ekici'ye göre şekillendirip, seneyi kalacak mı kalmayacak mı diye geçirip, sene sonunda anlaşmaya uğraşmakla devam edip, bir de kalmazsa koca yazı ortasahaya oyuncu aramakla geçirmeyi kimse istemez.

Ayrıca o iş sene sonuna kalırsa kontratını yenileyeceğini sanmam. Zira hiçbir oyuncu ve menajer bedava olduğu için gelecek yüksek imza parasını kaçırmak istemez.

Şimdiden imzalamıyorsa piyasası varken hemen satılabilir.
                                En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 03.08.2016, 01:53.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                                X