sırf zararsın ya insan olumlu bi iş yapmaz mı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Babacım ne güzel çalım yiyorsun sen ya. Şener 3. golden önce ne güzel trübünlere gönderdi seni.
Seni sahada gördükçe futbolcu olmak istiyorum. Ne çalımlar atardım sana be..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
evet gıt nere gıdersen gıt bızı rahat bırak bu takım sereflılerın yerı hergun meydanda gezmeye benzemıo holoslo yatırp kaldırıo senıİlk olarak buyukkaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin amacın trabzonsporu yıkmak mı kardeşim seni trabzonsporu sabote et diye mi göndermişler ben olsam senin futbol hayatın bitmişti şu dkdan sonra yeter artık git memleketine sıktın
Yorum
-
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelo okadar elestirmeye hakkimiz yok...
CELO ellinden geleni yapyior ne yapsin yani hocasi onu oyuna sokarken ben girmek istemiyorum mi dicek...ekmek parasi bu ...bilerek kötü oynamaz heralde...elestirmek gayet normal ama siniri vardir herzaman...
bende hic begenmiyorum ben olsam gönderirim ama bu kadar asla elestirmem...
Yılda o kadar paraya fırınlar zinciri açılır ! Hangi ekmek parası !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
yaw okadarda ağır konuşma yaa helal et helalİlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam paso ters köşe ya bu kadar saçma sapan bi futbolcu! olabilirmi..seni bu takıma alanlar utansın..aldığın paralar haram olsun
Yorum
-
ne yapsin simdi yok ben bu parayi haketmiyorum bana daha az mi verin dicek...İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılda o kadar paraya fırınlar zinciri açılır ! Hangi ekmek parası !
ama iyi oynamadi yine ve Ersun Yanal anlamissdir bundan iyi bi oyuncu olmadigini zaten......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
BUgün en sok sasiridigim oyunculardan biri. Kayseri macindan sonra bi daha ilk 18 e alinmaz dedigim oyuncu yine ilk 11 de maca basladi insallah bunlar Ersun hocanin tanidigi son sanslar olur yoksa isimiz is yani. Yoksa bu Celaleddin in mafiyalan baglantisimi varda her gelen teknik direktörü zorla oynatmasini sagliyor, halen anlasmi degilim yani.
Insallah bu takim en kisa zamanda senden ve senin gibi oyniyanlardan kurtulur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum