Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• topu önüne aldığı ve boş koridor yakaladığı zaman bir heyecanlanıyorum...herhalde bu sefer bir şey olacak diyorum...sonra sonrasımı?sonrası celaleddin işte ne olacak......

Yorum

• Sol Kanattan gelen tum akinlarda nedense Celo ortadan kayboluyor.

Ama yeter adamin hakkini yemeyin! Adam super tac kullaniyor.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        peki ben sana soruyim ts nin sol becki kimdir dede mi riise mi carlos mu...başımızda bu yönetim olduğu sürece böyle celaletinle,keçeliyle idare edecez başka yolu yok.boşuna futbolculara kabahat bulmayın adamın kapasitesi bukadar.
        O adama katlanacağıma PAF'tan çıkan birine katlanırım daha iyi.

Yorum

• buda demek oluyorki daha uzun yıllar solbeckte celalettini izleyeceksin dostum...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• unutmaki türkiye liginden bahsediyosun ve burası ing,ispanya gibi alt yapıdan yetenek yetiştirebilen bi ülke değil.yetişsede zaten yabancılar yüzünden zaten forma bulamıyo harcanıyo.onun için ts nin alt yapısından öle carlos gibi yok kaka gibi bilmem ne gibi yetenekler beklemeyin.anca böyle celalettin gibi vasat oyuncular çıkar oda en fazla.celalettini öpte başına koy.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• arkadaslar cello ya haksız yere cok yukenıyosunuz adam daha 29 yasında gelısme donemınde bı 35 ıne gelsın bakalım yıne takıma hıc yarar saglamassa gonderırız acele yok sız sabretmeye hem zıtadan alısıksınız

Yorum

• anlamıyorum bi oyuncudan neden bukadar çok şey bekleniyo.

Yorum

anlamıyorum bi oyuncudan neden bukadar çok şey bekleniyo.
                  Adamdan tek istediğimiz olumlu pas atması.Topu alıp 90a taksın demiyoruz.1 tane olumlu pas istiyoruz.Ahmet şahin sol bekte oynasa daha verimli olur.

Yorum

• Hakan Balta, Volkan Yaman ikiside Celo'ya 1000 basar. Ikisinide GS aldi buna nedicem alix? Adamdan fazla birsey beklemiyoruz. Adamdan takima katki vermesini bekliyoruz. Ne zaman sol kanattan atak olursa Celaleddin ortadan yok oluyor. Ataklardada ne zaman top ayagina gelse ya geri pas yapiyor ya topu sisiriyor yada orta kesmeye calisiyor. Ortalarida ya kisa yada alcak oluyor. Bu adamin yaptigi 1 tane dogru seyi soylermisin bana?

Yorum

anlamıyorum bi oyuncudan neden bukadar çok şey bekleniyo.
                      Çok şey mi bekliyoruz? Komik olma kardeşim, kim biraz top oynasa hakkını veriyor bu taraftar. Zaten herkes kötü, az birşey oynayan göze batıyor. Celaleddin geldiğinden bu yana en kötü dönemini yaşıyor, git gide dibe vuruyor.

Savunma bile yapamıyor, arkasına adam kaçırıyor, ters kademede başarısız. Top kullanmak denen olayın zerresi yok onda, sürekli şişiriyor, şişirdiği toplar ise aynen geri gelip kalemize tehlike oluyor. İleri gitse bir tane isabetli ortası, asisti yok.

Nesini savunalım şimdi bu adamın biz. Buyur sen söyle...
                      BORDO MAVİ

Yorum

• Yaw Arkadaslar Ben Celaletİnİ Sawunmuyorum OkuduĞum Yorumlarda Yok Celo Orta AÇsin Yok Asİst Yapsin Yok Gol Atsin Cart Curt...ya Adam Solbeck.koskoca Carlos Bİle Arkaya Adam KaÇiriyo Pas Hatalari Yapİo Orta AÇamİo.adamin ÖnÜnde Mustafa KeÇelİ Gİbİ HİÇ Bİ ÖzellİĞİ Olmayan Adam Olursa Celoda Ne Bİndİrme Yapabİlİr Nede BaŞka BİŞİ.yattara Gİbİ Bİ Oyuncu Olursa Adam Eksİltİr Celoya BoŞ Alan Kalir.benİm Demek İstedİĞİm Sorun Celonun ÖnÜnde BaŞliyo ÖnÜnde İŞe Yaramaz Adam Eksİltme ÖzellİĞİ Olmayan Adamlar Oynarsa Celo Napsin?

Yorum

• Vallaha bu cello ve benzeri topçular yüzünden artık takımımızın maçlarını bile izlemeye ne şevkimiz nede heyecanımız kaldı. Artık zevk vermiyor takımımız desem yeridir , adamlar aynı "salla başı al maaşı" misali ,ne hırs , ne kazanma azmi nede istek , hiç bir şey yok. adamı ancak uyuz eder bunlar. anlayacağınız bunun gibi topçu müsveddelerini takımımızda görmek istemiyoruz , onlarda gitsin ekmeklerini başka yerlerde arasınlar , yani açkalsınlar demiyoruz değerimizi iyi bilsinler..

Yorum

• celaleddini takdir ediyorum...ender futbolcularımızdan biridir Türkiye liglerinde....oynadığı takımı 10 kişi bırakan rakip takımı 12 kişi yapan nadir futbolcuların başında gelir...ziya hocada bunu görüp taktiğini ona göre hazırlasın...mesela ilk yarı bizde ikinci yarı rakipte oynasın.........

Yorum

• celo sol kanatta ileri gidince bi değişik oluyo ya orta açıyo orta direk taça doğru gidiyoo
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• keşke celalettin her maç 8 gol atsa keşke her maç 10000 tane asist yapsa keşke her maç 1000000 tane orta açsa keşkeeee...ancak ozaman göze girer.çünkü sizin istediğiniz bunlar.bi carlosun bile şuanda fenerde yapamadığı şeyler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim