Son söz Celalttin'e..Celalettin kardeş, yıllardır sol bek oynuyorsun, Cangele solak bir oyuncu ve nereden dönüş yapacağını senden başka herkes biliyor, yanında da kademe yapabilecek bir arkadaşın varken, ve daha oyuna yeni girmiş olmanın zindeliğine sahipken, böyle bir amatörce çalım yenilir mi? Yenilir de hakeme rağmen kaybetmemeye kararlı 11 adamın emeği heba edilir mi..
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Delgado'ya yaptığı faul nedeni ile kendisinin futboldan bihaber birisi olduğunu ispatladı. Umarım yeni dönemde haberdar olduğu işlerle uğraşır da kurtuluruz.
"Bir maçı 6-0 kazanmaktansa, 6 maçı 1-0 kazanmayı yeğlerim"
yahu delgado ya attığı tekme
3-2 kazandığımız avni akerdeki ricardinhonun gölünden önceki rakibe attığı mürhiş kontra atak pası
bu hafat girer girmez yediği abuk subuk çalım
yaptığı tek yararlı hareket taca atmak olan bir oyuncu direk kovulmalı
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
klube cok ciddi de maliyeti var bildigimkadariyla, aldigi ucret fatih tekke'ninkine bile yakindi, su anki 50 milyon ytl borcun en buyuk etkelnerinden biri, hakkini ver aldigin paranin ya da serefini dusunerek defol git...
Bu golü çok iyi hatırlıyorum. Ya bizim hâla iyi idrak edemediğimiz bir olay var. Topçu değil dediğimiz bu oyuncular, önceki takımlarında oynadığı performansı gösterselerdi zaten bu takım bu halde olmazdı.
Geçmişe bknz. Bushi, Augustine, Jun, Celaleddin, Murat Ocakl, Ömer Rıza ve kısmen Mustafa Keçeli.
Yorum