Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

resmen takımı yaktı ya musayla ikisi beklerde iğrenç oynadı berbattılar
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

Ziya Doğan ın süprizi oldu bu maç da 11 e koydu O da görevini tam anlamıyla yerine getirdi ve bir daha ilk 18 e giremeyeceğini Ziya Doğan a ispatladı.Gerçi bunu ben biliyordum ama Ziya Doğan nasıl böyle bir hAtaya düştü anlamadım.
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Bu adamı değil 11e , 18e almaya gerek yok. Tam anlamıyla bitmiş ya. Zaten galatasaray kupa maçından sonra tam anlamıyla gözümden düşmüştü..
        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

Sıcak sıcak Celo fotoğrafı ve sıcak sıcak simitler.
          En son #10 Fietra tarafından düzenlendi; 16.09.2007, 21:58.
          keyif adamı ..

Yorum

Kulagini mi cekiyor ziya hoca nedir ?
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

harbiden celonun takımda işi yok.. hüseyin-celo-ferhat.. bu tip oyunculardan çok var anadolu takımlarında ve alt liglerde.. bu adamların kazandırdığı bir maç yok...
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

celoo sankı futbolu unutmus. onun yerınde ben oynasam daha yaralı olurum walla

Yorum

en kısa zamanda kendini toparlamalı yoksa bu takımda işi yok

Yorum

bu takımın yakasını bırak yeter artık ya nedir çektiğimiz bir sen bir hüseyin.Çekilin gidin ya... 9 kişi çıkalım daha iyi.Bu adam değil miydi şampiyonluğa oynadığımız sezon istanbul'daki bjk maçında son dakikada bizi yakan.Aynı sezon kupa yarı finalinde g.s.'ye son dakikada karşı karşıya (2 kişilerdi bi de pas vermedi)kaçıran ki dönen top gol oldu ve elendik(penaltılarla).Nolur git.

Yorum

celaleddin in Trabzonsporda devri kapanan futbolculardan olduğunu düşünüyorum.
                      Runjeeee Runjeee Runjeeeeeeeee

Yorum

Iyi ki dogdun Celo, iyi ki dogdun Celo, iyi ki dogdun iyi ki dogdun, iyi ki dogdun Celoooooooo! Burdan Celaleddin abimin 29. dogum gününü kutlarim! Nice yillara! Selamlar!

Yorum

doğum günün kutlu olsun
                          -1461 TRABZON-

Yorum

sakatsın oynamayacaksın,o zman tezahürat yap..!

haydi aslanım..

Yorum

inşallah iyileşir eskisinden daha iyi olursun senin adam gibi top oynadığın günleri de biliyoruz.. o günlere dönmen dileğiyle..
                              TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

celalettin.celalettin.sana bişe demiyorum.

düz oyuncu kelimesinin içini bile boşalttın.ama senide seviyoruz.gönlümüz geniş bizim.
                                6 kez başardık biz bunu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim