devre arasinda satilmasi veya takasta kullanilmasi gerekenlerden.bir dogru düzgün orta yaptigini gören var mi?defansta yaptigi hatalar da cabasi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
celoyu satarsa kulüp tarihinin bombasını patlatmış olur
manşet manşett...
Yorum
-
KUTADGU
Şimdi ben size desem ki..
Bu takımda formayı hakeden bir kaç oyuncudan birisi Celalettin'dir.
Bu takımda sol bek oynayacak kapasitede olan bir tek Celalettin'dir.
Bu takımın ofans ve defans özellliği en fazla olan oyuncusu Celalettin'dir.
Bu takımın yaptığı katkıya ve aldığı paraya bakılıp en büyük haksızlık yapılna futbolcusu Celalettin'dir.
Bu takımın moral ve fizik değerleri en iyi futbolcusu Celalettin'dir
...
...
Siz bana ne dersiniz...
Yorum
-
Sana katilirim ama gulmekten katilirim...............İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ben size desem ki..
Bu takımda formayı hakeden bir kaç oyuncudan birisi Celalettin'dir.
Bu takımda sol bek oynayacak kapasitede olan bir tek Celalettin'dir.
Bu takımın ofans ve defans özellliği en fazla olan oyuncusu Celalettin'dir.
Bu takımın yaptığı katkıya ve aldığı paraya bakılıp en büyük haksızlık yapılna futbolcusu Celalettin'dir.
Bu takımın moral ve fizik değerleri en iyi futbolcusu Celalettin'dir
...
...
Siz bana ne dersiniz...
hatta dur katiliyimALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Biz de bitime üç dakika kala yuna girip takımı imha eden oyunuyu hak etmiyoruz. Ne olacak şimdi?İlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelo sürekli eleştiri alıyor. O hak etmiyor...
Yorum
-
Celo okadar elestirmeye hakkimiz yok...
CELO ellinden geleni yapyior ne yapsin yani hocasi onu oyuna sokarken ben girmek istemiyorum mi dicek...ekmek parasi bu ...bilerek kötü oynamaz heralde...elestirmek gayet normal ama siniri vardir herzaman...
bende hic begenmiyorum ben olsam gönderirim ama bu kadar asla elestirmem......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
ya celo oynadıgı her takımda bıze gol attı malatyada attı d bakırda attı bıze geldı hang maç oldugunu tam hatırlamıom kendı kalesıne attı bence celonun bu takımda olmaması lazım her maç aynı hatalar devam edıo elstırlımeyı hakeden futbocuların en basında gelıo kendınde cekı duzen vermesı lazım aksı taktırde satıs lıstesının en basına konulmalı
Yorum
-
İlk olarak Jo-Ann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelo sürekli eleştiri alıyor. O hak etmiyor...
sendeki kötü futbolcu koruma hayranlığını anlayamadım gitti..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum