Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sırf zararsın ya insan olumlu bi iş yapmaz mı

Yorum

• Babacım ne güzel çalım yiyorsun sen ya. Şener 3. golden önce ne güzel trübünlere gönderdi seni.

Seni sahada gördükçe futbolcu olmak istiyorum. Ne çalımlar atardım sana be..
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• seni bu takıma almakta emeği geçenin,bu zamana kadar takımda tutanın,ve hala oynatanın aldığı paralar burnundan kan olarak gelsin....

Yorum

• bu forma kutsaldır nasıp olmaz herkese celomusun nesın gıt artık bu takımda senın ısın yok ugursuz

Yorum

• senin amacın trabzonsporu yıkmak mı kardeşim seni trabzonsporu sabote et diye mi göndermişler ben olsam senin futbol hayatın bitmişti şu dkdan sonra yeter artık git memleketine sıktın

Yorum

• İlk olarak buyukkaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              senin amacın trabzonsporu yıkmak mı kardeşim seni trabzonsporu sabote et diye mi göndermişler ben olsam senin futbol hayatın bitmişti şu dkdan sonra yeter artık git memleketine sıktın
              evet gıt nere gıdersen gıt bızı rahat bırak bu takım sereflılerın yerı hergun meydanda gezmeye benzemıo holoslo yatırp kaldırıo senı

Yorum

• adam paso ters köşe ya bu kadar saçma sapan bi futbolcu! olabilirmi..seni bu takıma alanlar utansın..aldığın paralar haram olsun
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Celo okadar elestirmeye hakkimiz yok...

CELO ellinden geleni yapyior ne yapsin yani hocasi onu oyuna sokarken ben girmek istemiyorum mi dicek...ekmek parasi bu ...bilerek kötü oynamaz heralde...elestirmek gayet normal ama siniri vardir herzaman...

bende hic begenmiyorum ben olsam gönderirim ama bu kadar asla elestirmem...

Yılda o kadar paraya fırınlar zinciri açılır ! Hangi ekmek parası !
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Ölürüm snn top oynamana,
                    birini katil etmeden emekliye ayrılması şart

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adam paso ters köşe ya bu kadar saçma sapan bi futbolcu! olabilirmi..seni bu takıma alanlar utansın..aldığın paralar haram olsun
                      yaw okadarda ağır konuşma yaa helal et helal
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yılda o kadar paraya fırınlar zinciri açılır ! Hangi ekmek parası !
                        ne yapsin simdi yok ben bu parayi haketmiyorum bana daha az mi verin dicek...

ama iyi oynamadi yine ve Ersun Yanal anlamissdir bundan iyi bi oyuncu olmadigini zaten...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• sen bir HİÇSİN Celalettin...
                          sana değil seni getiren oynatan sana bu parayı verenlere yazıklar olsun....

Yorum

• Dış mihraklar tarafından takımı sabote etmek amacıyla güzel bir plan dahilinde Trabzonspora yollanmıştır.

Yorum

• Celalettin sana iki kelime : Lütfen defol!

Sen saatli bombasın.Sen Manisa'nın Holosko'dan sonraki gol umudusun.Sen hayatta çalım atmayı bilmeyen kazma Şener'in tek tesellisisin.Sen karşı tarafın sağ kanadısın.

Yorum

• BUgün en sok sasiridigim oyunculardan biri. Kayseri macindan sonra bi daha ilk 18 e alinmaz dedigim oyuncu yine ilk 11 de maca basladi insallah bunlar Ersun hocanin tanidigi son sanslar olur yoksa isimiz is yani. Yoksa bu Celaleddin in mafiyalan baglantisimi varda her gelen teknik direktörü zorla oynatmasini sagliyor, halen anlasmi degilim yani.

Insallah bu takim en kisa zamanda senden ve senin gibi oyniyanlardan kurtulur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim