yaw arkadaslar bırakın allah aşkına anlayın artık bu adamlarla ts ligde gezinen vasat bi takımdan öteye gidemez.ya şöle bi takıma bakın hasan,ersen,ergin,keçeli,celalettin...ya bu adamlarla nereye kadar gidilebilir hem hedeflerimiz büyük diyosunuz hemde şu övdüğünüz adamlara bakın yok şampiyonluk yok avrupada başarı daha çoook bekleriz...elin adamları carlosu alır bizde serkan jabi cart curt...bi marcelinhoyu aldık musampayı aldık oda elimizde patladı daha doğrusu harcadık.kıymetini bilmiyoruz aldıklarımızın böyle mustafa bilmem neee olmaz bu iş...
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
hem mustafa neden bukadar hırslı oynuyo bi düşünün.takımda forma rekabeti var okadar ortasaha oyuncusunun arasında bende kalsam bende çılgın gibi oynarım yani mustafanın bugünkü oyunu sırf gaz başka bişi değil.
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
hem mustafa neden bukadar hırslı oynuyo bi düşünün.takımda forma rekabeti var okadar ortasaha oyuncusunun arasında bende kalsam bende çılgın gibi oynarım yani mustafanın bugünkü oyunu sırf gaz başka bişi değil.
ister gaz ister toz olsun ama mücadele etsin.elinden geleni yapsın.yürüyerek televizyon başınlaki milyonları deli etmesin.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
valla öyle ama gördüğünüz gibi mücadele bi işe yaramıyo aynısını serkan balcıda aymanda yapıyo ama bi faydası yok.yani takıma gol yolunda tehlike yaratacak adam lazım keçeli böyle bi adam değil.gerçi ziya doğandan ne beklersin ama nabalım elimiz mahkum.yani bu takım 4-6-0 oynamış takıj ziya hoca sağolsun bu günleride atlatcaz inş..
Yılların solbekiydi geçen yıl neredeyse santrafor oynatılıyordu şimdi ise genelde sağ açık olmak suretiyle her tarafta oynaytılıyor ki ben yakında bu adamın feleğini şaşıracağından eminim.
Sol bek olarak çok verimli olabilirdi ve o mevkide olması gerekirdi.A.Gücü maçında tam olarak nerede oynadığını anlayamadım ama yinede takımın en iyisiydi.
Helal olsun.
Mustafa'dan daha iyi oynayan bir adam yoktu Ankaragücü maçında. Takımın en iyisiydi. Topu alıp dikine oynamaya çalışması, ters ayakla ortaları da olmasa o yarım yamalak pozisyonları bile bulamayacaktık. Ayrıca sağ ve sol kenarda çok kez kademe yaptı.
En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 17.09.2007, 15:53.
Yorum