Oynayacaksa Sol Bekte oynatılmalı Sol Kanatta oynatılıp Yattarayı kesmesi çok saçma çünkü bu adam Yattaranın 10 da 1 i olamaz....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
doğru bir yorum son maçlarda gayet güzel oynuyor formayı hakediyor geçen seneye göre çok daha iyiİlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa'dan daha iyi oynayan bir adam yoktu Ankaragücü maçında. Takımın en iyisiydi. Topu alıp dikine oynamaya çalışması, ters ayakla ortaları da olması o yarım yamalak pozisyonları bile bulamayacaktık. Ayrıca sağ ve sol kenarda çok kez kademe yaptı.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
ağzına sağlık kardeş yaa benim demek istediğimde bu yattara gibi adamı kesipte keçeliyi oynatırsan gol mol atamassın ama ziya hoca bunu göremiyo...
Yorum
-
Acaba ben mi yanlış maç izliyorum yanlış oyuncuyu seyrediyorum diye soruyorum kendime burdaki yorumları görünce
yahu bu adam topu ayağına aldımı süremiyor yaa topu süremeyen adam topçu olur mu her tarafı futbolcu olsa ne olur bunun...sahaya beni koysanız arasıra iki arapasını bende atarım ..şu adam yattarayı kesiyor
adam top süremiyor biz sezon başından beri sözde!yaptığı çıkıştan bahsediyoruz...tez günde defolup gitmen dileğiyle
Yorum
-
rezilliğinin sebebi hocadır. her maçta hiçbir işe yaramayan Celaleddinin yedeği olsaydınız nasıl bir ruh haliniz olurdu nasıl bir futbolcu olurdunuz. Celo - Dışarı
Mustafa - İçeriTRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum
-
Takımda ofansif oyuncular arasında şu anda en sağlam oynayan Keçeli gibi gözüküyor. Gökdeniz'de inanılmaz bir düşüş var. Umut zaten kendini bir türlü bulamadı. Ceyhun her zamanki istikrarsızlığında. Yattara'ya yorum dahi yapamıyorum. Tek Keçeli bir şeyler için didiniyor. Tabi onun kendini ispat sorunu var, diğerleri ispat ettikleri için rahat rahat oynuyorlar, bir puanı alıp evlerine gidiyorlar...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
keçeli yattaranın mevkisinde oynuyo ve yattaranın yaptığının 10 da 1 ni yapamıyo.adam solaçık oyuncusu.bu adam top dağıtsa ne dağıtmasa ne hucüma katkı yapacak hucüma... top dağıtmicak...gol yok gol.
Yorum
-
Tmam dostum keçeli yattaradan daha iyi ve faydalı bir oyuncuİlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki Yattara cok gol atiyor attiriyor. Gerekeni Kecelinin ve ya Yattaranin yada Gokdeniz Sol kanatta gorev almasi Celonun yerine.
Yorum
-
Daha iyi olmadığı kesin ama Yattara'ya göre çok daha sorumluluğunun bilincinde...İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTmam dostum keçeli yattaradan daha iyi ve faydalı bir oyuncuHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Merak ettim neymiş sorumluluğu ..adamın kendiside biliyor kapasitesini bi şeyler yapmaya çalışıyor ama kapasitesi yok trabzonspor mustafa keçeli denen top sürmesinden bi haber olan bi oyuncunun kendisini ispatlamasna fırsat verilecek kadar düşük bir takım mı ..şu takımda 11 tane mustafa keçeli oynasa ne olur bir teknik adam hangi akla hizmetle yattaranın yerine bu adamı oynatır yattarayı oynatmak rakibe bi kere en başta korku vermek demektir rakibin beklerinin rahatça ileri çıkmasına engel bi oyuncudur ve bu zamana kadar trabzonspora çok maç kazandırmıştır peki ben sana soruyorum 1 milyon dolara mal olan mustafa keçeli bu zamana kadar ne yapmıştır ne kazandırmıştır? topla beraber her üç gidişinin ikisinde taça çıkan bi adamdan bahsediyoruz üstelik bu adam top sürmekten aciz bi adam..bende iddia ediyorum mustafa keçeli 1.lig de top oynayacak oyuncu değildirİlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha iyi olmadığı kesin ama Yattara'ya göre çok daha sorumluluğunun bilincinde...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum