Denizli'deyken hepimizin alınmasını istediği adam bu olamaz...Bizim beklerin,hatta kanat adamlarının ileri çıkmasını Ziya Hoca yasaklıyor gibi geliyor bana.Çünkü ne zaman ayağına topu alsalar önleri bomboş da olsa ileri gitmeyip ya ortaya dönüyorlar ya da topu ileri şişiriyorlar...Sadece Romaschenko ileri gidiyordu topla,onu da Ziya Hoca "işime yaramaz" deyip göndertmişti.
Hatırlarsanız Yattara'yı da en çok "kanatlardan ilerliyor,ortaya yönelmiyor" diye eleştiriyordu Ziya Hoca,Yattara oyundayken Ersen'i oynatmayıp Ersen'i oyuna almak için Yattara'yı çıkarması da zaten bütün bunlarla uyuşuyor...Yoksa adam koşmayı unutmadı ya bir senede!..
Bursa maçında elinden geleni yaptı, çok güzel bir şutu vardı. Defansın arkasına attığı toplarda forvetlerimiz biraz dikkatli olup ofsaytta kalmasa süper olacaktı. Herşey bir yana Keçelinho'da bir çıkış var...
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bursa maçında elinden geleni yaptı, çok güzel bir şutu vardı. Defansın arkasına attığı toplarda forvetlerimiz biraz dikkatli olup ofsaytta kalmasa süper olacaktı. Herşey bir yana Keçelinho'da bir çıkış var...
tamam da bir de önü boşken topu taca sürmese tam süper olacak.
hayır artık bunu yapmaktan zevk aldığını düşünmeyee başladım
tamam da bir de önü boşken topu taca sürmese tam süper olacak.
hayır artık bunu yapmaktan zevk aldığını düşünmeyee başladım
Topu dışa götürüp savunmayı üstüme çekeyim arkadan biri bindirsin de önüne atayım diyor heralde ama arkasında Celaleddin var, farkedemedi heralde. Aradığı golü de bulamadı bir türlü, 2 maçta 3 tane çok güzel şutu var.
Bize saçbaş yolduran ,haftalardır kadroya giremeyen adam birden siğirli deynek deymiş gibi sivrildi.Çok iyi olmasada beklentilerin üzerinde oynadı.Bakalım nereye varacak sonu.
eskiye nazaran ilerleme sözkonusu. ama bence oyuncuların tek şanssızlığı hocaları. bu hocanın en banko oyuncuları celo, hüseyin, ayman, tolga, tayfun, bence şampiyonluğa oynayan bir takım için gereksiz 5 oyuncu . ziya hocanın bankoları bunlar.
TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz... Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum