Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Keçeli

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rezil futbolcusun.......

bana yazacak bişi bırakmadinn..aynen ölee
    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Geçen yılkine göre şuanki performansı harika.en azından mücadele ediyor.geçen yıl yürüyodu sadece.bir kaç tane orta ve gol girişimi vardı
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bugün sahada bir şeyler yapmaya çalışan tek adamdı.Her topuda bilerek oynadı.Helal olsun M.Keçeli.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Bugun sahadaki en iyi futbolcuyudu.

Yorum

• yaw arkadaslar bırakın allah aşkına anlayın artık bu adamlarla ts ligde gezinen vasat bi takımdan öteye gidemez.ya şöle bi takıma bakın hasan,ersen,ergin,keçeli,celalettin...ya bu adamlarla nereye kadar gidilebilir hem hedeflerimiz büyük diyosunuz hemde şu övdüğünüz adamlara bakın yok şampiyonluk yok avrupada başarı daha çoook bekleriz...elin adamları carlosu alır bizde serkan jabi cart curt...bi marcelinhoyu aldık musampayı aldık oda elimizde patladı daha doğrusu harcadık.kıymetini bilmiyoruz aldıklarımızın böyle mustafa bilmem neee olmaz bu iş...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• hem mustafa neden bukadar hırslı oynuyo bi düşünün.takımda forma rekabeti var okadar ortasaha oyuncusunun arasında bende kalsam bende çılgın gibi oynarım yani mustafanın bugünkü oyunu sırf gaz başka bişi değil.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hem mustafa neden bukadar hırslı oynuyo bi düşünün.takımda forma rekabeti var okadar ortasaha oyuncusunun arasında bende kalsam bende çılgın gibi oynarım yani mustafanın bugünkü oyunu sırf gaz başka bişi değil.
                ister gaz ister toz olsun ama mücadele etsin.elinden geleni yapsın.yürüyerek televizyon başınlaki milyonları deli etmesin.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• valla öyle ama gördüğünüz gibi mücadele bi işe yaramıyo aynısını serkan balcıda aymanda yapıyo ama bi faydası yok.yani takıma gol yolunda tehlike yaratacak adam lazım keçeli böyle bi adam değil.gerçi ziya doğandan ne beklersin ama nabalım elimiz mahkum.yani bu takım 4-6-0 oynamış takıj ziya hoca sağolsun bu günleride atlatcaz inş..

Yorum

• Yılların solbekiydi geçen yıl neredeyse santrafor oynatılıyordu şimdi ise genelde sağ açık olmak suretiyle her tarafta oynaytılıyor ki ben yakında bu adamın feleğini şaşıracağından eminim.
                    Sol bek olarak çok verimli olabilirdi ve o mevkide olması gerekirdi.A.Gücü maçında tam olarak nerede oynadığını anlayamadım ama yinede takımın en iyisiydi.
                    Helal olsun.

Yorum

• Sol kanatta fena değildi ama oyun kuruculukta sınıfta kaldı.Marce izleseydi baya küfür ederdi.

Yorum

• biz böyle doğru düzgün transfer yapmayıp keçeliden falan medet umarsak daha şampiyonluğu çok bekleriz hele avrupa hayall...

Yorum

• çok kötü oynamıyor celaleddinden aymandan kat kat iyi oynuyor
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Şu anda onu ilk eleştirdiğimiz andaki performansından iyi durumda.

Yorum

• Futbolcu dışında herşeye benziyor

Yorum

• Mustafa'dan daha iyi oynayan bir adam yoktu Ankaragücü maçında. Takımın en iyisiydi. Topu alıp dikine oynamaya çalışması, ters ayakla ortaları da olmasa o yarım yamalak pozisyonları bile bulamayacaktık. Ayrıca sağ ve sol kenarda çok kez kademe yaptı.
                                En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 17.09.2007, 15:53.
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim