neyse bari biraz düzelmeye başladı ... ilk alındıgı zaman ben çok sevinmiştim iyi adam demiştim ... sonra kayboldu ... sanırım nadasa bıraktı kendini ...biraz daha iyi olursa süper olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geçen sezon üzerinde stres vardı herhalde.Yoksa bu kadar değişim imkansız.Tabi Denizli'deki kadar rahat oynamasını beklemek haksızlık olur.Burda hata yaparım diye risk almıyor,çalım atmıyor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
KUTADGU
Mustafa Keçeli'nin çok iyi oynadığı falan yok benim kanıma göre..
Geçen sene rezalet ötesi bir futbol oynadığı ve her türli 11'de bulunduğu için, vasatın altında bile oynasa gözümüze iyi görünüyor...
İyi oynuyor olarak görmemizin tek nedeni bence
rezalet ötesi ile vasat altı arasındaki kocaman fark...
Şampiyonluğa oynayacağız diyorsak, Keçeli ile olmayacak bir iş bu yahuu
Yorum
-
Adam bi açıldı pir açıldı acaba devre arasında beynine futbol nasıl oynanır diye bir programmı yükletti
acayip bir durum helal olsun. Valla zenci olsa arap atı derim ben bu adama hani sonradan açılan cinsinden.
İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
walla ben bu adamın mevkisini bi çözemedim bu adam nerde oynuyo defans solmu ortasaha solmu orta saha ortamı..bilen varsa söylesin hayrına
Yorum
-
ts deki vasat oyunculardan biri ferhat hasan gibi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum