kapasitesinin bilincinde...mücadele ederek belli başlı eksiklerini kapatmaya çalışıyor...bugün futbolcunun verimini taktik ve teknik anlamda artıracak olan teknik direktördür...fakat bizim ziya bırakın futbolcuların kapasitesini yükseltmeyi ,elindeki yıldız oyuncuları kaçırmakta üstüne yok...teknik kapasitesi belki takımımızda forma giymek için yeterli görünmeyebilir, ama mücadelesi ,iyi niyeti bende antipati uyandırmıyor.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mustafa Kecelide gözle görülür bi cikis var ama bu cikisin nedenini arastirmak lazim. Gecen sene hatirlarsaniz 2 sene önce Hasan Üücncü öyle bi cikis yakalamisti. Nedenide onu performansinin yükselmesi degilde geri kalan oyuncularin performansinin düsmesiydi. Yani yanindaklier kötü oynarsa sen iyi gözükürsün onlar iyise sen kötü bu kadar basit. Yani Mustafa Keceli istikrarli bi oyuncu ama belli bi kapasiteylen mücadelesini veriyor. Yinede helal olsun suanda takimda yer alabilir nasil olsa takimin bi iddasi yok en azindan öyle gözükiyor.
Yorum
-
kardeşim hiç kimse yattaranın buzamana kadar yaptıklarını inkar edemez.sen böyle bişi derken sank bu zamana kadar yattaryı hiç izlememiş gibi konuşuyosun.türkiye liginde bu adam gibi yetenekli bitane solaçık oyuncusu göster bitane...adamın sakatlanmadan önceki maçlarını bi izle bakalım herkes adamın hastası bee.o 3 büyükler diye adlandırılan küçükler bile.sen neden bahsediyosun futboldan biraz anlayan adam bu yorumu yapmaz.
Yorum
-
bu adam yattaranın yerinde oynatıldığı sürece sol taraftan bişe beklemeyin.artık iş sadece gökdenize kaldı.
Yorum
-
bu adamın sağıda bir soluda gitsin otursun kulübede birisinin yedeği olsun...birisi onun yedeği olmasın.
Yorum
-
dostum yattaranın kazandırdıklarıyla kaybettirdiklerini bi tart o ndan sonra konuş istersennİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ettim neymiş sorumluluğu ..adamın kendiside biliyor kapasitesini bi şeyler yapmaya çalışıyor ama kapasitesi yok trabzonspor mustafa keçeli denen top sürmesinden bi haber olan bi oyuncunun kendisini ispatlamasna fırsat verilecek kadar düşük bir takım mı ..şu takımda 11 tane mustafa keçeli oynasa ne olur bir teknik adam hangi akla hizmetle yattaranın yerine bu adamı oynatır yattarayı oynatmak rakibe bi kere en başta korku vermek demektir rakibin beklerinin rahatça ileri çıkmasına engel bi oyuncudur ve bu zamana kadar trabzonspora çok maç kazandırmıştır peki ben sana soruyorum 1 milyon dolara mal olan mustafa keçeli bu zamana kadar ne yapmıştır ne kazandırmıştır? topla beraber her üç gidişinin ikisinde taça çıkan bi adamdan bahsediyoruz üstelik bu adam top sürmekten aciz bi adam..bende iddia ediyorum mustafa keçeli 1.lig de top oynayacak oyuncu değildir
yattara tekil olarak sadece yetenekli bi futbolcu o kdr istikrarsızlık,sorumsuzluk,vs bir cok kötü yönüde war.
önceden kızardım yattaranın yedek oturtulmasına ama ben hoca olsam bende yedek oturturum
Yorum
-
Eğer Yattaranın büyük ve önemli maçlarda sakat ve cezalı olmasından bahsediyorsanız suç yattarada değil tek başına yattaradan bişeyler beklemektedir bu takımda yattaraya varana kadar kadar bir çok oyuncu var senin elinde yattara kadar kaliteli bi başka oyuncu yoksa ve büyük maçlarda yattaradan istedigin verimi alamıyorsan bence başka yattaralar bulacaksın ve tek başına bi oyuncudan efsaneler yaratmasını beklemeyeceksin eğer dediğin gibiyse ozaman buyursun keçelide yattaranın çevirdiği maçları çevirsin...
Yorum
-
bence bu karşılaştırmayı yapmanın bi anlamı yok keçeli yattaranın 10 da 1 i olamaz.
Yorum
-
aynen öle var zaten.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum