Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslında düşününce marce-önlibero , önlibero - marce. hiçte tuhaf gelmiyo.

Allahım ne oldu bana.bugun dıkkat ettım bızım fabrıkanın bekçiside fizikman önliberoya müsait.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yattarayımı sola koyacak diyorsun
      bence Gökdenizi sola, Yattaratı sağa koyar, Yattaranın yeri çok belli o yüzden söleme gereği bile duymadım

Yorum

• yattara sağ gökdeniz sol marce orta eeeeeeeeeeeeeeeeeee
        300 sıpartalı +rakinin serisi<osman salih namıdiğer(laz osman)

Yorum

• İlk olarak marmaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yattara sağ gökdeniz sol marce orta eeeeeeeeeeeeeeeeeee

vaaay topraaamda burdaymış.Merkezde göremedik bugün seni.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Marce iyi futbolcu ama anlaşacağı futbolcu yok yada takımda onun ne yapmak istediğini attığı pasları nasıl attığını hala öğrenemedi arkadaşları. Tabi o da takım arkadaşlarını ve onların özelliklerini bir an önce öğrenmeli.
            Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Marcelinho istediğimiz katkıyı sağlayamadıysa burada suç onda değil. Gözbebeğimiz Szymek bir kendine gelse, ortasahada biraz daha diri olsak, Marce de performansını ikiye katlar.

Ama nedense korkak oynuyor. Bunu aşması lazım..
              "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• marcelınho ıkıncı yarı daha iyi olacak...hazırlık kampını takımla birlikte geçirmemesi onun için bı eksikti.şimdi takıma uyum sorununuda aşmış bi şekilde ikinci yarıya girecek.ben kendisine çok güveniyorum
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• valla t.d ziya olunca
                  bunların futbolundan da hiç ümitlenmiyorum.
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Marcelinho tam randıman göster artık , Eski Marcelinhoyu unutmuş durumdayız..
                    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• oooo Marce yi 2. yarı görün siz . Marce biliyorum takip ediyosun bu başlığı . 2. yarı çok şeyler bekliyoruz senden
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• marce almanyanın en önemli 5 yabancısından biri seçilmiş çok önemli ve yönlü bi yıldız bence kalmalı ve 2. yarıda trabzona cok şey vereceğine inanıyorum
                        Colmandante

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          marcelınho ıkıncı yarı daha iyi olacak...hazırlık kampını takımla birlikte geçirmemesi onun için bı eksikti.şimdi takıma uyum sorununuda aşmış bi şekilde ikinci yarıya girecek.ben kendisine çok güveniyorum

bencede bu hazırlık kampı en cok ona yarayacak.tabi kalırsa.

Yorum

• yaw adam top oynamıyo haklısınız ama bu adamın suratını gördüğüm zaman takımdan gitmesinide istemiyorum.Çok sempatik gansız
                            Özkan SÜMER

Yorum

• burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sitede anladığım 2 şey vardı.Biri marcelinho yazmışlar.Bide sağ üstte yıldırayın foto vardı.Alamanca yok napalım.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X