marcelinho malesef elimizde patladı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben marcelinhoyu ayakta alkışlıyorum arkadaş..
hüseyin hasan ferhat mustafa gibi adamların yanında antalya maçında özellikle ilk yarıda bu adam bu topu oynadı ya istediğiniz kadar eleştirin ben artık inanıyorum bu adam doğru düzgün iki verkaç yapabileceği teknik 1-2 adam bulsun orta sahada yanına türkiyeyi sallar..
antalya maçında oynadığı futbol kötümü şimdi bu adamın?
daha ne yapacak yahu. ilk yarıda 5 kişilik top oynadı adam topmu kaybetti attığı pas yerinemi gitmedi. ne klas paslar attı adam daha ne yapsın ortasahadaki mükemmel beşlimize!! yeniden mi öğretsin topa vurmayı...Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Valla o kadar yazmışsın ama eğer aynı maçı izlediysek adamın yaptığı topu ayağına dolaştırıp durmak özellikle son paslarda sıfır,birde topu kaptırdığı zaman genelde hücuma çıkmış vaziyette oluyoruz o yüzden defans dengesiz yakalanıyor.İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben marcelinhoyu ayakta alkışlıyorum arkadaş..
hüseyin hasan ferhat mustafa gibi adamların yanında antalya maçında özellikle ilk yarıda bu adam bu topu oynadı ya istediğiniz kadar eleştirin ben artık inanıyorum bu adam doğru düzgün iki verkaç yapabileceği teknik 1-2 adam bulsun orta sahada yanına türkiyeyi sallar..
antalya maçında oynadığı futbol kötümü şimdi bu adamın?
daha ne yapacak yahu. ilk yarıda 5 kişilik top oynadı adam topmu kaybetti attığı pas yerinemi gitmedi. ne klas paslar attı adam daha ne yapsın ortasahadaki mükemmel beşlimize!! yeniden mi öğretsin topa vurmayı...
Ama yinede ben ona suç bulmuoyorum bu adamı forvet arkasında oynat pozisyona girsin,şut çeksin ama adamı sol açık oynatıyor Ziya Bey.Bir bildiği vardır elbet.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
oyoyoyoyİlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla o kadar yazmışsın ama eğer aynı maçı izlediysek adamın yaptığı topu ayağına dolaştırıp durmak özellikle son paslarda sıfır,birde topu kaptırdığı zaman genelde hücuma çıkmış vaziyette oluyoruz o yüzden defans dengesiz yakalanıyor.
Ama yinede ben ona suç bulmuoyorum bu adamı forvet arkasında oynat pozisyona girsin,şut çeksin ama adamı sol açık oynatıyor Ziya Bey.Bir bildiği vardır elbet.
vallaha bende şüpheliyim aynı maçımı seyrettik başka maçımı.
yahu ilk yarıdaki marcelinho ne hata yaptı be kardeşim. adam defansada koştu ileriyede top taşıdı orta sahadaki her topun başlangıcında bu adam vardı hangi attığı pas yerine gitmedi?
sen marcelinhonun arkadaşına top verip ileri kaçtığı pozisyonları gördünmü? saydınmı? hangisinde verdiği topu kaçtığı anda geri alabildi? bu adam kaç kere daha almaya umudu olmadığı bir top için depar atmalıydı. ikinci yarıdada durdu zaten helal olsun.
niyemi helal olsun. enayi adamı hiç sevmemde!!
yattara ve marcelinho gibi adamlara bu takımın kazmalarına sabrediyorlar kaçıp gitmiyorlar diye plaket verilmesi lazım be.Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
ilk yarıda oynanan çok iyi futbolun sayısız pozisyonun en büyük kahramanı marcelinhodur..
eğer o kaçanlar hakemin vermedikleri filan gol olsa bu iş ilk yarıda biterdi ve herkes marcelinhoyu ayakta alkışlar hele şükür patladı derdi...
ama olmadı berabere kaldık ya. marcelinho yine elimizde patlar şimdi.!!Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Hocam görende Marce ver-kaçı ceza sahasının önünde yapıyor pozisyona giriyor sanacak öyle bir anlatmışsın ki.Eee ver-kaça girip 20 metre top sürüp ortamı yapıyor soldan.Ceza sahasına zaten girmiyor solda bir ileri iki geri devam.Bak Gökdeniz için aynısını söyleyemem adam alıp gidiyor ya faul kazanıyor ya da içeriye ortalıyor.Marce geziyor orada.Çoğu zaman kaptırıyor.İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyoyoyoy
vallaha bende şüpheliyim aynı maçımı seyrettik başka maçımı.
yahu ilk yarıdaki marcelinho ne hata yaptı be kardeşim. adam defansada koştu ileriyede top taşıdı orta sahadaki her topun başlangıcında bu adam vardı hangi attığı pas yerine gitmedi?
sen marcelinhonun arkadaşına top verip ileri kaçtığı pozisyonları gördünmü? saydınmı? hangisinde verdiği topu kaçtığı anda geri alabildi? bu adam kaç kere daha almaya umudu olmadığı bir top için depar atmalıydı. ikinci yarıdada durdu zaten helal olsun.
niyemi helal olsun. enayi adamı hiç sevmemde!!
yattara ve marcelinho gibi adamlara bu takımın kazmalarına sabrediyorlar kaçıp gitmiyorlar diye plaket verilmesi lazım be.
Bu adamın yeri sol açık değil.Bunuda ekleyelim.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
ceza sahasının önüne topu kendisi taşımazsa gidemiyorki adam
arkasında kaç kazma var sayabiliyormusun sen?
ama sayamazsın çünkü hala hüseyini ferhatı musayı mustafayı hasanı yetenekli maç çevirebilecek oyuncular olarak görüyorsun.
hele hüseyini öyle bir anlatıyorsunki seyretmeyen zidanenin vieranın filan kopyası zanneder...Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
İyi zaten gitmesin Ersen'e,Umut'a Gökdeniz'e ara pası versin diyorum zaten.Bari o kadar yapsın.Bugün Feridun bile öyle güzle çapraz uzun toplar çıkardıki Umut'a Antalya defansı dengesiz yakalandı.İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceza sahasının önüne topu kendisi taşımazsa gidemiyorki adam
arkasında kaç kazma var sayabiliyormusun sen?
ama sayamazsın çünkü hala hüseyini ferhatı musayı mustafayı hasanı yetenekli maç çevirebilecek oyuncular olarak görüyorsun.
hele hüseyini öyle bir anlatıyorsunki seyretmeyen zidanenin vieranın filan kopyası zanneder...
Marce ceza sahasına giremiyorsa bari ara pası atsın hadi arkadakiler kazma öndekiler demi kazma.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
yahu kazanılan onca gol pozisyonunu kim hazırladı kardeşim. hüseyinmi hazırladı. çok iyi aşırtma paslarda verdi ceza sahası önünde. yahu adam hatasız bir ilk yarı oynadı sahada basmadık yer bırakmadı didindi durdu hala ne yaptı diyorsun ne iş anlayamıyorum. bak antalya maçından bahsediyorum ha başka maçlamı karıştırdın nedir anlamadımki!!İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi zaten gitmesin Ersen'e,Umut'a Gökdeniz'e ara pası versin diyorum zaten.Bari o kadar yapsın.Bugün Feridun bile öyle güzle çapraz uzun toplar çıkardıki Umut'a Antalya defansı dengesiz yakalandı.
Marce ceza sahasına giremiyorsa bari ara pası atsın hadi arkadakiler kazma öndekiler demi kazma.Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
problemi var kardeş. hiç bir futbolcu tek başına 11 kişiyle mücadele edemez. yanın oynayan arkasında oynayan kazmalar ordusuna alışamadı daha adam. ne yapsın. ne yapsın diyorum ama antalya maçındaki bu ilk yarı mücadelesinide ayakta alkışlarım. ikinci yarı bezdi artık adam.İlk olarak izmirdenayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHertha'da oynadığı futbolun yarısını oynasa bile şu andaki yerimizde olmazdık..Umarım problemi yoktur...Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum