Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam kendisi istedi abi orayı ama ona destek vercek strafor oyuncu yok olmadıgı icin kendini cizgide saklamaya calısıyo ne yapsın acil olarak marcelinyoya bi tane straafor oyuncu alin mali .......
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• HAYKIRIYORUM ÇOK DOĞRU GÖRSENE LAN KEL ZİYA
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bence marcelinho bize faydalı olamıyor....gitmesi lazım....

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kimse beni marcelinhonun bu takıma bişeyler verdiğine veya verebileceğine inandıramaz

bigün marcelinhonun trabzonspora geleceğini ve hakkında bu yorumu yapacağımı hiç düşünemezdim
          Al benden de o kadar yahu.. Gökdeniz serbest vuruş kullanıyor diye kızıyordum, Marce kullanıyor da ne oluyor? Valla isteyen kızabilir arkadaşlar ama Alex bu Marce'ye 5 basar.. Yerinde oynamıyor falan ama insan geldi geleli bir tane serbest vuruştan asist veya gole yakın vuruş yapmaz mı yahu.. Biz Şota'yı izledik, kimse bu Marce'yi bize yıldız diye yutturmasın.. Şimek bile bu ölü haliyle oynasa Marce'den daha çok yarar sağlar takıma bence..
          #7 King of Kings

Yorum

• Lazaroni döneminde forvet oynuyordu...

Yorum

• vallah bu futboluyla trabzona bişey veremez geldiğinden beri bir kere istikrarsız ondan sonra çok ağır bir futbolcu ve son vuruşları kötü

Yorum

• marçeyi bile beğenmiyoruz.. foruma yabancı biri bizi renklerden dolayı barça taraftarının sitesinde zannedecek!
                .............
                'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                ............

Yorum

• Marcelinho çok iyi futbolcu olabilir ama bize hiçbir faydası yok..Doğru dürüst adam bile geçemiyor yaaa....

Yorum

• arkadslar ben marceyi canli izledim hertadayken ilk iki yili iyiydi ama soraki yillar simdikinden birazdaha iyiydi ama pek fark yok ayrica matceyi biz hertdana almadik herta onu verdi yani adamlar kesinlikle takimda kalmasina karsiydi.yildirayi alsinlarda gorelim vermezler zaten ama suda ayri bi gercek suana trabzonsporun kadrosunda yattara marcelinho belki katilmazsiniz ama gokdenizden baska kaliteli futbolcu yoooookkkk
                    saygilarimla

Yorum

• adam defansın solunda oynatılırsa ne yapabilirki neyseki yattara geliyo gökdeniz sola marcede forvet arkasına gelir tabi ziya yaparsa bunu

Yorum

• marcelinhoyu bi kere yerinde oynatsın şu adam ya bak ricardinho nasıl döktürüyor
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          marcelinhoyu bi kere yerinde oynatsın şu adam ya bak ricardinho nasıl döktürüyor

ziyaya laf dinletmek mümkün mü...?

(UEFA)

Yorum

• Tek umudum Yattaranın gelmesi. belki o zaman sol çizgiden kurtulur Marcelinho...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek umudum Yattaranın gelmesi. belki o zaman sol çizgiden kurtulur Marcelinho...
                              yattarayımı sola koyacak diyorsun

Yorum

• Yattara'dan ön libero yapar da işte Hüseyin'e kıyamıyor

Marce'nin yerinde oynaması için önce iki forvet oynamamız gerekir. Oysa biz beraberlik için oynayan bir Anadolu takımıyız hocamızın gözünde. Dolayısıyla tek forvet (bence de özellikle büyük maçlarda ve deplesmanlarda mantıklı olabilir, ama evinde ya da Çemişgezekspor'la oynuyorsan da insaf et artık...) oynarız, Marce'nin yeri diye bişey kalmaz, oluşan ilk boşluğa da onu monte ederiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X