adam kendisi istedi abi orayı ama ona destek vercek strafor oyuncu yok olmadıgı icin kendini cizgide saklamaya calısıyo ne yapsın acil olarak marcelinyoya bi tane straafor oyuncu alin mali .......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Al benden de o kadar yahu.. Gökdeniz serbest vuruş kullanıyor diye kızıyordum, Marce kullanıyor da ne oluyor? Valla isteyen kızabilir arkadaşlar ama Alex bu Marce'ye 5 basar.. Yerinde oynamıyor falan ama insan geldi geleli bir tane serbest vuruştan asist veya gole yakın vuruş yapmaz mı yahu.. Biz Şota'yı izledik, kimse bu Marce'yi bize yıldız diye yutturmasın.. Şimek bile bu ölü haliyle oynasa Marce'den daha çok yarar sağlar takıma bence..İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse beni marcelinhonun bu takıma bişeyler verdiğine veya verebileceğine inandıramaz
bigün marcelinhonun trabzonspora geleceğini ve hakkında bu yorumu yapacağımı hiç düşünemezdim#7 King of Kings
Yorum
-
arkadslar ben marceyi canli izledim hertadayken ilk iki yili iyiydi ama soraki yillar simdikinden birazdaha iyiydi ama pek fark yok ayrica matceyi biz hertdana almadik herta onu verdi yani adamlar kesinlikle takimda kalmasina karsiydi.yildirayi alsinlarda gorelim vermezler zaten ama suda ayri bi gercek suana trabzonsporun kadrosunda yattara marcelinho belki katilmazsiniz ama gokdenizden baska kaliteli futbolcu yoooookkkk
saygilarimla
Yorum
-
İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarcelinhoyu bi kere yerinde oynatsın şu adam ya bak ricardinho nasıl döktürüyor
ziyaya laf dinletmek mümkün mü...?
Yorum
-
yattarayımı sola koyacak diyorsunİlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek umudum Yattaranın gelmesi. belki o zaman sol çizgiden kurtulur Marcelinho...
Yorum
-
Yattara'dan ön libero yapar da işte Hüseyin'e kıyamıyor
Marce'nin yerinde oynaması için önce iki forvet oynamamız gerekir. Oysa biz beraberlik için oynayan bir Anadolu takımıyız hocamızın gözünde. Dolayısıyla tek forvet (bence de özellikle büyük maçlarda ve deplesmanlarda mantıklı olabilir, ama evinde ya da Çemişgezekspor'la oynuyorsan da insaf et artık...) oynarız, Marce'nin yeri diye bişey kalmaz, oluşan ilk boşluğa da onu monte ederiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum