Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne zaman adam gibi top oynamaya başLayacak merak ediyorum...
    şimdi ısınıyo seneye başlar
    Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne zaman adam gibi top oynamaya başLayacak merak ediyorum...
      "Adam gibi adam" onu doğru yerinde oynattığı zaman,Marce de "adam gibi" top oynayacaktır...
      En son antagonist tarafından düzenlendi; 29.12.2006, 16:12.

Yorum

• yerinde de oynasa istediği yerde de oynasa bu adamdan bize hayır yok nerdetse şut atmayı unutacak yakında

Yorum

• gerçekten kaleyi bulan bi tane şutu yok ama
          bunun nedeni eminim sadece o değildir
          hatta hiç o değildir
          belki de yanındaki oyuncularla anlaşamıyordur
          belki ziyaynan anlaşamıyordur
          belki ailevi nedenler
          belki parasızlık
          belki takımın morali
          belki türk liginin garipliği
          ama o bi yıldız
          mutlaka çaktırır yıldız olduğunu

Yorum

• şimdi bu adamda ziya beni sol kanata kilitledi,futbol oynayamıyorum,bırakıyorum deyip kulübe mail atmasın!
            Ziya Doğan yüzünden özgüvenini kaybetti marce!
            Ya hep Ya hiç kardeşim,marcelinho ya forvet arkası oynayacak ya da hiç oynamayacak! bu kadar basit...
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Belki zamanında iyi bir futbolcuydu.Buna inanıyorum.Ama şu an bize verimli olabileceğini düşünmüyorum.İnşaallah iyi olur.Takıma uyum sağlar.Çaba gösteriyor.Bu belli.Takıma alışamamış olabilir.

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hadi diyelim yerinde oynamıyor ondan formsuz,peki adam geçememesinin ve frikiklerdeki rezaletin sebebi ne? Hüseyin bile adam çalımlarken, Marcelinho enlemesine rakip futbolcunun yanından yürüyerek geçmekten başka naptı yahu..? Yıldızsa yıldız,futbolcuysa futbolcu bu adam.. bizde mi bi sorun var acaba?
                Marce adam geçme özelliği üst düzeyde olan bir adam değildi ki zaten... Sadece birebirde ne yapar eder içeri dalardı.

Marce adamın önüne çok iyi top atar, en ağır adamı bile zorla pozisyona sokar, olmadık zamanlarda şut çıkarır gol yapar, topla çapraz bindirmelerde fulelidir, çok iyi verkaççıdır vs vs... Herta'da da oyun içinde "bu adam ne yapıyor" derdiniz, ama en olmadık zamanda golünü atardı. Horoza sormuşlar ya "tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan" diye, "ben polemiğe girmem abi, işimiz belli" demiş. Adam da skorerdi işte. Asist-gol, her neyse. Jardel'in daha güçlüsü ve zekisi gibiydi. Bizde hamallık yapması isteniyor. Allah aşkına ya, Marce kim, sol kanat kim? Yani insan zorunluluktan ön libero oynatır, forvet oynatır da, sol kanat nerden çıktı? Anlamadığım şey nasıl oluyorda elinde Avrupa'nın en iyi forvet arkası oyuncularından biri varken onu sol kanatta oynatıp en iyi sol kanat oyuncularından birini kenarda oturtuyorsun...

Ben artık bizde büyük işler başaracağına inanmıyorum. ZD ne yaptı etti adamı bitirdi. Çok koşması, disiplinli davranışları ve alıştığı hareketlilikten uzak yaşamına rağmen sorun çıkarmamasını takdir ediyorum. Hayırlısı artık...

Yorum

• marcelinho çoğu kişiyi yanılttı kampa katılmış bile inşaallah 2. yarıdaki oyunuyla da herkesi yanıltır (ben hala gitmesi taraftarıyım)

Yorum

• Büyük futbolcu her şeye rağmen. Bir otursa ortasaha sistemi, bakın neler olacak.

Bu arada daha önce söylediğim bir şeyi tekrar etmem gerekecek:

"Korkma adamım korkma! Vur gitsin be artık."
                    "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• yerinde oyandı mı tamamdır...marcelinhooo

Yorum

• adam 50 kez söyledi...solda oynayamam, yerim forvet arkası dedi ama anlayan yokki...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• bir sistemi olmayan takımda kimi eleştirebilirizki bu oyuncuların hepsi büyük takımlardan yani belli başlı bir sistemi olan takımlardan geldi trabzonspor böyle oynasın iddia ediyorum 3 sene daha bu adamlardan verim alamayız.(kiki ve marce yi kastediyorum). bir kişi ile takım olunmuyor. inşallah ben yanılırım. aksi takdirde sene sonu gönderilsinler elimizde patlamadan. biz hasan, isiin, ferhatı izleyelim öz çocuklarımızı.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir sistemi olmayan takımda kimi eleştirebilirizki bu oyuncuların hepsi büyük takımlardan yani belli başlı bir sistemi olan takımlardan geldi trabzonspor böyle oynasın iddia ediyorum 3 sene daha bu adamlardan verim alamayız.(kiki ve marce yi kastediyorum). bir kişi ile takım olunmuyor. inşallah ben yanılırım. aksi takdirde sene sonu gönderilsinler elimizde patlamadan. biz hasan, isiin, ferhatı izleyelim öz çocuklarımızı.
                            ancak boyle guzel ifade edilebilirdi eline saglik abi

Yorum

• ziya oldukça bu adamlar sıfır
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bjk'liden ne kadar fayda gelebilir TRABZONSPOR'a Bu takımın hocası Şenol GÜNEŞ olmalı başkanda M.Ali YILMAZ ve ekibi gelmeli bence ne dersiniz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X