Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marcelinho yanlış yerde oynatılıyor diyosunuz yeri deyiştiyi zaman acaba çokmu adam geçecek çokmu süratlenecek fazlamı asist yapacak fazla mı kafa vuruşu yapacak yapan adam her yerde yapar deyişiklik olmaz adam aynı adam aynı oyuncu teşekkürler

Yorum

• abi yapmayin gozunu sevim rasim kim yaaa nasil kiyasliyosun bu iki adami bize karsi ne oynamis bi tane gol atti die alalim mi ozaman bu nasil bi anlayistir biz bu adam hayatinin hic bir doneminde bu kadar geriye mahkum edilmedi kosmadi diyoruz marce herthadayken nerde oynuyodu ona bi bak aradaki farki kiysala sol dista ne yapabilir ki zaten bazen dusunuyorumda biz gercekten rasimlere yusuflara bilallere layigizzz

Yorum

• abicim lazaroni zamanında aynı yerinde oynatılıyordu sadece 1 goluvar yine birşeyyok benim anlatmak istedigim şu bizde marcelinho gibi cok adam var yabancıyı alıyorsan gerçekten okadar paraya veya fazlasına en iyisini ve gencini alacaksın örnek arsenaldeki alexsandr hlep ,vs gibi alacaksın marcelinho ya 6 tirilyon veripte maç kurtaramazsa daha az paraya oynayan gökdeniz stepenov hüseyin smek vb .gibi oyuncular bir maç oynar bir maç oynamaz herkesi kandırır çok para alan maçı kurtarsın diye bakar takım bu hale gelir hoca için bir iki maç oynarlar hepsibu .sen olsan ne yaparsın

Yorum

• İlk olarak oktay_burdurlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abicim lazaroni zamanında aynı yerinde oynatılıyordu sadece 1 goluvar yine birşeyyok benim anlatmak istedigim şu bizde marcelinho gibi cok adam var yabancıyı alıyorsan gerçekten okadar paraya veya fazlasına en iyisini ve gencini alacaksın örnek arsenaldeki alexsandr hlep ,vs gibi alacaksın marcelinho ya 6 tirilyon veripte maç kurtaramazsa daha az paraya oynayan gökdeniz stepenov hüseyin smek vb .gibi oyuncular bir maç oynar bir maç oynamaz herkesi kandırır çok para alan maçı kurtarsın diye bakar takım bu hale gelir hoca için bir iki maç oynarlar hepsibu .sen olsan ne yaparsın
          bizde marcelinho gibi cokmu adam var haklısın hüseyin hasan ferhat

Yorum

• Senin kalitene laf atanlara çok güzel cevap vereceğinde ortada ama nedense bu imkanı bile zor buluyorsun.

Yorum

• Trabzonspor'da kapasitesinin ancak yüzde 50'sini gösterebildiğini ifade eden Marcelinho, Herhta Berlin'deki günleri gösterebilmek istediğini belirterek, “Tam olarak istediğim pozisyonda oynamadım. Hocamızın görevlerini yerine getirmeye çalıştım. Ama buraya taktik tartışmaya gelmedim. Sonuçta teknik direktörümüz var. İstenen, beklenen Marcelinho'nun geri gelmesi için elimden geleni yapacağım. Hertha'da Yıldıray ile iyi bir ikili oluşturmuştuk” diye konuştu
              şu satırları okuyunca adam dan ne beklendiğini nerde oynamak istediğini anlatıyo 30 un dan sonra böyle yaparsan adamdan bi verim alamazsın.
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• cok adam var derken türkiye genelinden söz etmiştim tsıpordan deyil

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'da kapasitesinin ancak yüzde 50'sini gösterebildiğini ifade eden Marcelinho, Herhta Berlin'deki günleri gösterebilmek istediğini belirterek, “Tam olarak istediğim pozisyonda oynamadım. Hocamızın görevlerini yerine getirmeye çalıştım. Ama buraya taktik tartışmaya gelmedim. Sonuçta teknik direktörümüz var. İstenen, beklenen Marcelinho'nun geri gelmesi için elimden geleni yapacağım. Hertha'da Yıldıray ile iyi bir ikili oluşturmuştuk” diye konuştu
                  şu satırları okuyunca adam dan ne beklendiğini nerde oynamak istediğini anlatıyo 30 un dan sonra böyle yaparsan adamdan bi verim alamazsın.
                  ya bunu ziyayla konuşmuyomu bu adam ya istemediği yerde oynatılıyo
                  yoksa ziya bildiği halde inatmı ediyo
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak oktay_burdurlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cok adam var derken türkiye genelinden söz etmiştim tsıpordan deyil
                    sen önce TRABZONSPOR yazmasını öğren.Sonra engin futbol görüşlerinle bizi aydınlat arkadaş.Türkiye genelindeki topçuların TRABZONSPOR a faydası nedir anlayamadım doğrusu...
                    İşte taraftar budur.

Yorum

• önceki yazdığım mesajları okumadınız galiba okuyup da böyle yazıyorsanız size cevap vereyim. Türkiye'de Trabzonspora tabi ki bütün sporcuların az veya çok katkısı olmuştur. bunların en önemlileri şunlardır :Ünal Karaman, Abdullah Ercan(İstanbulludur) ayrıca bentrabzonsporu mesajlara değil YÜREĞİME YAZDIM.....

Yorum

• Bizim taraftara bak. Türkiyeye gelmis gecmis en klas yabanci futbolcuyu almisiz, begenmezler. Bu taraftar Trabzonsporu haketmiyor. 13. lük cok bile
                        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• adam top oynamıyokii arkadaş oynasada başımızın üzerinde taşısakama yokkkk ...

inşallah ikinci çok daha iyi olucakk.

Yorum

• ilk maçlarda kondisyonun yoktu. sonra yerin yanlışdı. bakalım ikinci yarı neren düzgün olacak.

Yorum

• kimse beni marcelinhonun bu takıma bişeyler verdiğine veya verebileceğine inandıramaz

bigün marcelinhonun trabzonspora geleceğini ve hakkında bu yorumu yapacağımı hiç düşünemezdim
                              En son champions tarafından düzenlendi; 15.12.2006, 23:17.

Yorum

• sol çizgiden oyunu kurmaya çalışmanı, orada sıkıştığında yardıma gelen, boşa kaçan kimsenin olmayışını ve orada çırpınmanı izlemekten ben yoruluyorum, ben ecel terleri döküyorum senin hapis futboluna..
                                Yılların serbest adamını sol bek yapanlar utansın..
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X