Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adamı hemen göndermemiz lazım alın size bir ortega vakası dahaaa..abi bize yıldız oyuncu falan lazım değildi yaaaaa...biz marco gibi oyuncuları bulmalıyız...türkiyede hiçbir takım yıldız oyuncularını oynatamıyor(alex ve hagi hariç)türkiyeye şu ana kadar ne kadar yıldız geldiyse hiçbiriside en küçük birşey vermeden gittliler marcelinhoda onlardan birisi

Yorum

• Bu adamı göndermek hata olur, Trabzonspor'un son yıllardaki en büyük transferidir ve bence sistem kurbanıdır. Marcelinho'dan sol kanat oynamasını bekleyemezsiniz, yıllardır oynadığı mevkide, forvet arkasında kullanılmalı.

Dün dikkatle izledim onu, sorumluluktan asla kaçmıyor, geliyor topu alıyor ancak vereceği bir adam yok. Herkes uzaklaşıyor, Gökdeniz ve Umut, 4 hatta 6 adamlı bursa savunmasında kayıp, marce de geriye dönüyor.
      Bakın belki bu adam istediklerimizi yapamıyor ama tamamen suçu onda aramanın bir anlamı yok, ilk 11e baktığımızda ne yaptığını bilen sayılı adamlardan. Böyle bir sistemle hücum etmemiz olanaksız, tesadüfi goller atıyoruz, umut bulut'un son 2 maçta attığı gollere bakın, doğru düzgün hazırlanmış, atakla gelmiş goller değil.
      Dün Hasan çıkıyor Ferhat giriyor, bu değişiklik bile belli ediyor hocanın zihniyetini. Sen Trabzonspor'sun, mağlupsun ve savunmayı düşünüyorsun. 45de Ersen'i oyuna alırken ona top atabilecek sayılı adamlardan birini kenara çekiyorsun, oysa belki de tam bişey yapabileceği dakikalarda, kapalı savunmanın arasına atabileceği bir top yada yapabileceği bir ortayla maç dönebilecekken..
      Onu harcıyoruz, ve yine ona kızıyoruz..
      BORDO MAVİ

Yorum

• oyle diyorsunuz ama kaç aydır sadece bir iki maçta iyi oynadı
        Gurbetçi Gençleriz BiZ

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nihayet adamı bilen birinden bir yorum geldi. Marce tepeden tırnağa topçudur. Bu bizde bir şey yapmadığı gerçeğini değiştirmez ama en azından gözden çıkarmadan önce şu adamı 15 senedir oynadığı 2 forvetin arkasında serbest adam olarak bir 15 dakika görseydik.
          HAKLISINIZ KARDEŞLER AMA UMUTLAR AZALMAYA BAŞLADI BİZİM İNSANLARIMIZ SABRETMEZ
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• hm bence Marcelinho cok iyi bir Transfer ama yanlis yerde oynatiliyor. Ama tek sorun oda degilki. Adam Yattara tipinde degil yani driblingci filan degil, adam forvet arkasi, top dagitan, gol atan birisi. Adam takim oyuncusu. ama suan TS takim degilki iyi oynasin adam. Adam topu aliyor, ama nereye oynucagini bilemiyor. Su takima Rui costa gelse hic birsey yapamaiz. Futbolcular nereye kosacaklarini bilemiyorlar. Asiri güvensizlik var.
            Dedigim gibi Marcelinho gole yakin oynamsi lazim....
            Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu adam böyle degildi ya...
              en kötü zamaninda böyle degildi...

var kesin bir$ey, anliyamadim ...

türk olsa, nazar'a geldi diycem ama ..............

:-(
              İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nihayet adamı bilen birinden bir yorum geldi. Marce tepeden tırnağa topçudur. Bu bizde bir şey yapmadığı gerçeğini değiştirmez ama en azından gözden çıkarmadan önce şu adamı 15 senedir oynadığı 2 forvetin arkasında serbest adam olarak bir 15 dakika görseydik.
              dünyanın eniyi topçularından biri ronaldinhoyu alın.stoper mevkiine koyun.bakalım ne yapacak.ispanyaya kadar yalın ayak kovalarız herhalde.

şu düşünce mi var adam iyiyse ve yıldızsa nerde koysan oynayacak. hadi ya. kaporta ustasına elektirik işi yaptırırsan o araba kısa devre yapma ihtimali yüksektir. istisnalar kaideyi bozmaz. adamı 2-3 maç yerinde yani forvetin arkasında oynat aynayamazsa tamam.

elmadan kanı yarık mı olur. olursa, böyle olur.

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben hala neden cıktıgını anlamadım kotu mu oynadı acaba dıe dusundum ama butun pas alısverıslerını o yapıyodu madem ersenı sokacan be adam ona top atacak adamı nıe cıkarıyon ferhat denen adamı nıe ısrarla oynatıyon marce ferhattan cok mu kotuydu
              ikinci yarı o rada marcede olsa idi daha iyi olmazmıydı.

ferhat olmasa savunma bundan kötü olamazdı ama marce olsa idi hucüm daha iyi olurdu.

ziya hoca Allahını seviyorsan kalırsan marceyi forvetin arkasına serbest koy yahu.ne olursun .

Yorum

• MARCELİNYOk

ya güzel kardeşim bu adam Almanya'da oynadığı futbolun yarısını oynamıyor.Biz hafta sonu ne bayern'in ne de schalke'nin maçını seyrederdik.Sadece Herta'nın maçını seyrederdik o da marcelinho içindi.
                Adamı syretmek ayrı bir keyifti.topu ayağına aldı mı kaptırmak ne kelime.defansın arasına girip defansı allak bullak ederdi.Ama görüyorum ki, Almanya2daki marcelinho gitmiş yerinde yeller
                esiyor.Sanki yatmaya gelmiş.YA SABIRRRRRRRRRRRRRR

Yorum

• İLk yarı top oynamaya çalışan bir marce bir umuttu,neden çıktığına kafamın basmamasıyla beraber,kanserde oldum
                  "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Ben bu yaşta ondan daha iyi top oynarım.
                    sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                    Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Adam ununu elemiş eleğini duvara asmış,artık futboldan daha ne beklentisi var ki.Bizim yönetim de yıldız diye böyle EMEKLİtopçuları toplayarak hem taraftarı kandırır, hem de paraları sokağa atar böylece.
                      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• bız ıkı pas yapamayan takımda bu adamın tek basına 10 kısıyı gecıp gol atmasını beklıyoruz ama daha cok beklerız

Yorum

• Ligin yarısı geldi nerdeyse ya ! Ah ziya ah !!!!!!!!!!!!

--------Marcelinho---------

--Umut------------ Ersen--

Şu ofansı bir-iki maç izleyelim hele bi,sonra bence yorum yapalım...(ligin yarısında dediğimize bak ya,Allahım sabır ver !)

fener salak ya ondan iki forvetin arkasına alex tvekkelini koyuyor !
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam ununu elemiş eleğini duvara asmış,artık futboldan daha ne beklentisi var ki.Bizim yönetim de yıldız diye böyle EMEKLİtopçuları toplayarak hem taraftarı kandırır, hem de paraları sokağa atar böylece.
                            Valla benim alındığında inanamadığım, ayrı hayranlık duyduğum bir topçuydu. Shania Twain'e kötü şarkıcı diyenle ve Marce'nin futbolculuğuna laf edenle tartışamıyorum, elimde değil, duymuyorum. Şimdi, siz de adam geçemiyor, çok top eziyor, yanlız kalıyor vs deyin, eyvallah... Dilimin döndüğünce adamın hiç bir zaman çok adam eksilten, çok hızlı ve çok güçlü olmadığını, ancak topu aldığında çok beklenmedik işler yaparak karşısındakiyle alay edercesine özellikle ceza sahasına dalıp asist yaptığını, herkesin pas vermesini beklerken onun şut çıkardığını, topla çok hızlı çapraz koşu yaptığını, süper ara toplar attığını, bizde ise adamın hamallık yapmaya zorlandığı için maç boyunca 2 kere görebildiği ceza sahasında iş yapamadığını anlatmaya çalışırım.

Ama sağbekten top çıkarmaya gelen adama "eleğini asmış" demeyin lütfen. 31 yaşındaki adamı görünce kendimi Ufukhan ve Ferhat'ın yerine koyup utanıyorum.

Yadsınamaz bir gerçek var, adam bizde faydalı olamadı. Bence neden ondan kaynaklanmıyor, ama olsun, gerçeği değiştirmez. Ama hangi maçta top gelirse vurdu, gelmediyse gelmesini bekledi? Adam topun peşinde debelenip duruyor, ki bence yapmaması lazım.

Ne eleği asması???

Yorum

• Tek kelime aldıgın para haram zıkkım olsun ...
                              Kafamız Güzel ... Hayat Cok Güzel ... TRABZONSPOR Herseyden Güzel ...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla benim alındığında inanamadığım, ayrı hayranlık duyduğum bir topçuydu. Shania Twain'e kötü şarkıcı diyenle ve Marce'nin futbolculuğuna laf edenle tartışamıyorum, elimde değil, duymuyorum. Şimdi, siz de adam geçemiyor, çok top eziyor, yanlız kalıyor vs deyin, eyvallah... Dilimin döndüğünce adamın hiç bir zaman çok adam eksilten, çok hızlı ve çok güçlü olmadığını, ancak topu aldığında çok beklenmedik işler yaparak karşısındakiyle alay edercesine özellikle ceza sahasına dalıp asist yaptığını, herkesin pas vermesini beklerken onun şut çıkardığını, topla çok hızlı çapraz koşu yaptığını, süper ara toplar attığını, bizde ise adamın hamallık yapmaya zorlandığı için maç boyunca 2 kere görebildiği ceza sahasında iş yapamadığını anlatmaya çalışırım.

Ama sağbekten top çıkarmaya gelen adama "eleğini asmış" demeyin lütfen. 31 yaşındaki adamı görünce kendimi Ufukhan ve Ferhat'ın yerine koyup utanıyorum.

Yadsınamaz bir gerçek var, adam bizde faydalı olamadı. Bence neden ondan kaynaklanmıyor, ama olsun, gerçeği değiştirmez. Ama hangi maçta top gelirse vurdu, gelmediyse gelmesini bekledi? Adam topun peşinde debelenip duruyor, ki bence yapmaması lazım.

Ne eleği asması???
                                abı muthıs yazmıssın gercekten ama bızım taraftar cok bılıyo oyle deme marce tek basına butun adamları gecıp gol atmalı defanstan alıp ılerlemelı ama ne yazıkkı bunları yapamadıgı ıcın bızım cok bılen futbol uzmanı taraftar ıstemıyo tamam beklenenı veremıyo ama boyle bı adamın bırsenede bu hale gelmesının tek suclusu kendısımı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X