Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar ricardinho örneği bir adam bu kadar değişirmi ilk geldiğinde nasıldı sonradan nasıl oldu. bende oyadığı oyundan memnun değilim ama bide kullanmasını bilsek alternetifler üretsek gam yemeyeceğim fakat bu şekilde en iyi transferlerimizden biri heba olup gitcek.
    bu adamlar mevkilerinde dünyada yıldız diye tanınmışlar bu adamı 15 yaşındaki çocuk gibi eğitemezsin yerine koyacaksın oynayacak izliyeceksin.
    herne kadar bizim aklı evvel taraftarımız adamla dalga geçsede adam gerçek bi yıldız bunlar yerini beğenmedimi oynamaz güzelin nazı çok olur misali.
    şu an gördüğüm kadarıyla marce de oynamadığının farkında. mutsuz bi görüntüsü var bence adam gitmek istiyor ee tabi haklı şimdi böyle adamlar ziya falan iplemez ve çok gidecek takım bulur. elimizde patlamaz ama bize olur olan.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu futbolcu isterse kalede oynasın top ona gelince klasından birşeyler gösterir değil mi? Bu adam pas atamıyor hala daha bunu savunuyorsunuz. Bir pas yahu başka birşey değil, muz ortaları kıvrak çalımları adam eksiltmeyi bir kenara koydum sadece bir pas...
      tabi tabi.ronaldinho mesela kaleye koysan orada bile oynar.bak panchu kalede bile oynadı.işte iyi topcu budur.

Yorum

• Benim gözümde bitmiştir artık Marce.Yattara'nın gözünü seveyimm.Varsın adı yıldız olmasın ama senin gibi olsun.
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Boşu boşuna 3,5 milyon euro verdik.Adam 16 hafta boyunca dakga geçti.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tabi tabi.ronaldinho mesela kaleye koysan orada bile oynar.bak panchu kalede bile oynadı.işte iyi topcu budur.

yani dediğimi anlayamadıysan ben ne diyeyim sana demagojinle başbaşa bırakıyorum seni..
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak adherent_1 tarafından gönderildi
              Arkadaşlar hala Marcelinho'nun oynadığı oyunu savunanlar varsa bu kardeşlerim yazımı dikkatlice okusunlar. Ellerini vicdanlarına koysunlar!

Öncelikle belirtmek gerekiyor ki ben de birçok taraftarımız gibi Marcelinho Trabzonspora geldiğinde heyecanlandım. Alman liginde onu çok fazla izleme şansı bulamadım ama izlediğim 5-6 maçından ve birçok kimsenin dilinde gezdiğinden dolayı bende iyi bir futbolcu olduğu izlenimi uyandırmıştı. Ancak herkesin de katılacağı gibi bir gerçek var ki hiçbir takım en iyi oyuncularından birini vermek istemez. Belki çok yüksek meblağlardan bahsedilirse o zaman. Ben şahsen bu adamın en az Fatih Tekke kadar iyi oynayabileceğini sanırdım. O yüzden de transfer edildiği parayı da baya az bulmuştum. Fakat çoktan beri anladım ki bu adam 500 bin euro bile zor eder. Bu oyuncu için "oynatılması gereken mevkîde oynatılmadığı için iyi oynamıyor" denilebilir. Ancak ne olursa olsun, ne gerekçe öne sürülürse sürülsün böyle isim yapmış bir futbolcunun bu kadar kötü oynaması savunulabilir mi? Bu kadar kötü futbola mazeret ileri sürülebilir mi? Zaten rakibe fazla pres yapmayan bir oyuncu ayağına gelen hemen her topu kaptırırsa, verdiği pasların çoğu rakibe gönderirse, binbir güçlükle üretilebilmiş gol pozisyonlarını cömertçe harcarsa, bu oyuncuya "kötü futbolcu" denilebilmesi için bir de kendi kalesine gol mü atması lazım Allah aşkına. Marcelinho çok az bir maçta gerçek kimliğini gösterir gibi olmuştur. Ancak genelde oynadığı berbat futboluyla bu sezonki kötü Trabzonsporun baş aktörlerinden birisi olmuştur. Düşünün şimdi: "Takımın varı yoğu, orta sahayı hücumla bütünleştirecek yıldız futbolcusu Marcelinho." Orta sahada takımı yönetecek ve hızlı çıkmasını sağlayacak, forvet futbolcularına yapacağı asistlerle onları gol pozisyonlarına sokacak ve girdiği gol pozisyonlarını kolaylıkla gol yapacak diye beklediğimiz bu oyuncu, kendisinden beklenilenlerin hiçbirisini yapamayınca ne olur? Trabzonumuz aynen şekil Süper Lig'de gözüktüğü gibi dibe vurur. Kimse bana masal okumasın. Teknik adam Marcelinho'yu yanlış yerde oynatabilir veya Marcelinho şehre ve takıma uyum sağlayamayabilir. Ancak almanya'daki kariyeri belli, bu kadar yıldız gözüyle bakılan, kendisine yüksek miktarda transfer ücreti ödenen "profosyenel" bir oyuncu asla bu derecede kötü oynayamaz. Nedir bu Allah aşkına? İnsan kendisinden beklenenlerin hiçbirisini karşılayamasa da en azından ayağına gelen topları basit bir şekilde rakip oyuncuya kaptırmaz. Eğer topu ayağında tutma yeteneği de kalmamışsa diğer oyunculara bol bol pas verirsin. En azından atağa çıkarken topları ezmemiş olursun ve topları kaptırmazsın. Arkadaşlar 31 yaşına gelmiş bu adamın takımdan acilen gönderilmesi gerekli. Bu adam bence bitik... Ben şahsen bu oyuncuyu 26-27 yaşlarında diye tahmin ediyordum. 31 yaşında olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Gelecek seneleri düşünmesi gereken bir yönetim, nasıl olurda trilyonlar vererek böyle bir oyuncuyu alır anlamıyorum. Aslında şaşırmamak lazımdı. Geçtiğimiz dönemlerde nasıl ki Tomas Jun ve Djokay gibi oyuncular bu takıma alınmışsa, yine aynı mantıkla bu tür oyuncular alınabilir. Bu yönetimin mantığı baya geri gitmiş olsa gerek Musa Büyük, kaleci Ahmet, Cem Demir gibi amatör oyuncular da bu takıma transfer edildi. Helâl size!
              Marcelinho'nun satılıp onun yerine acilen sol kanatta veya göbekte oynayabilecek oyuncusu transfer edilmeli. Gelmesi muhtmel olan oyuncunun güzel ortalar yapabilen kaliteli bir oyuncu olmasını temenni ediyorum...

Arkadaşım, sen bu yazıyı bir sayfa evvel de yazdın, biz de sana cevaben yorumumuzu yaptık. Koca yazıyı boşu boşuna bir daha okuttun bize yaniSayende bir yandan okurken, bir yandan da deja-vu yaşıyorum zannettim bir an

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla benim alındığında inanamadığım, ayrı hayranlık duyduğum bir topçuydu. Shania Twain'e kötü şarkıcı diyenle ve Marce'nin futbolculuğuna laf edenle tartışamıyorum, elimde değil, duymuyorum. Şimdi, siz de adam geçemiyor, çok top eziyor, yanlız kalıyor vs deyin, eyvallah... Dilimin döndüğünce adamın hiç bir zaman çok adam eksilten, çok hızlı ve çok güçlü olmadığını, ancak topu aldığında çok beklenmedik işler yaparak karşısındakiyle alay edercesine özellikle ceza sahasına dalıp asist yaptığını, herkesin pas vermesini beklerken onun şut çıkardığını, topla çok hızlı çapraz koşu yaptığını, süper ara toplar attığını, bizde ise adamın hamallık yapmaya zorlandığı için maç boyunca 2 kere görebildiği ceza sahasında iş yapamadığını anlatmaya çalışırım.

Ama sağbekten top çıkarmaya gelen adama "eleğini asmış" demeyin lütfen. 31 yaşındaki adamı görünce kendimi Ufukhan ve Ferhat'ın yerine koyup utanıyorum.

Yadsınamaz bir gerçek var, adam bizde faydalı olamadı. Bence neden ondan kaynaklanmıyor, ama olsun, gerçeği değiştirmez. Ama hangi maçta top gelirse vurdu, gelmediyse gelmesini bekledi? Adam topun peşinde debelenip duruyor, ki bence yapmaması lazım.

Ne eleği asması???
                Emrahcım, iyi yazmışsın güzel yazmışsın da bu adamın orta sahadan ceza sahasına girmesi zaten 10-15 dakika alıyor ne asistinden ne şutundan bahsediyorsun. Adam Hertha maçlarında ne kadar hızlı seri bir futbolcu idi şimdi Mustafa Kemalin kağnısı görünümünde. Bursa maçı mesela forvetin arkasına da geldi ama nafile.başka bir arkadaş yazmış karşı takımı komple çalımlaması lazım vs..dalga geçmiş aklı sıra...Kayseri maçında bir iki çalım attı evet, ondan sonra Marcelinho'nun adam geçtiğini gören var mı? Yaw o eksiltmez bu eksiltmez adam geçemezsek kim nasıl gol atacak. Ben orta saha oyuncusunun seri, pas yapan ve adam geçebilenini severim. Ona da yıldız derim.Ne Musampa ne de Marcelinho yıldız olamazlar en azından bu lig performansları ile.

Yorum

• Yattara gözü kapalı oynasın Marce'den daha iyi oynar be...
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bu adamı devre arasında satmaya kalksan ne olacak aldıgının 5 te birine ancak satarsın oda kullıyen zarar ama bu adamı bızden alan bırıde çıkacagını sanmıyorum
                    sorma neden...
                    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu adamı devre arasında satmaya kalksan ne olacak aldıgının 5 te birine ancak satarsın oda kullıyen zarar ama bu adamı bızden alan bırıde çıkacagını sanmıyorum
                      arkadaşım çok mantıklı düşünmüşsün bu adamı devre arasında satamazsın en azındA 1 sezon zaman vermek lazım. ve aldığın para ortada iken satalım filan hikaye adam bi çuval para verdiler iyi bi teklif gelmeden satmak ziyan olur. oynamazsa varsın yedek otursun.
                      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşım çok mantıklı düşünmüşsün bu adamı devre arasında satamazsın en azındA 1 sezon zaman vermek lazım. ve aldığın para ortada iken satalım filan hikaye adam bi çuval para verdiler iyi bi teklif gelmeden satmak ziyan olur. oynamazsa varsın yedek otursun.
                        bende katılıyorum sezon sonuna kadar durması lazım
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• hiç bi şey yapamıyosan bi frikik at be adam,bi frikik atman için de alışma devresi mi geçireceksin. vurduğun dağlara taşlara bravo yani.

Yorum

• yaa arkadaşlar özellikle harun kardeş bu adam bu adamın iyi topçu oldugunu hepimiz biliyoruz TS de su anda dikine gidebilen yada gitmeye çalışan 2-3 adamdan birisi sorun mu ne sorun ondan yararlanamayan teknik direktörler Lucescu olsaydı hepimiz görürdük marce kimmiş neymiş
                            Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yani dediğimi anlayamadıysan ben ne diyeyim sana demagojinle başbaşa bırakıyorum seni..
                              ben senin dediğini çok iyi anladım.
                              bende diyorumki adamı 3-4 maç mevkisinde oynatalım.mevkisi derken hertha berlinde nerde oynuyo ise.(ben izlemedim ama onu oradada takip edenler forvet arkasında oynadıgını soyluyorlar.)

o zamanda oynayamazsa tamam. adam çalım atmayı pas atmayı unutmadı ya. bazı futbolcular oynadıgı mevkıye çakılır.aklı hep oradadır. mesela kımı oyuncu vardır ne dersen de o topu alınca ılla adam gecmeye calısır. ne kaptırsada.kimiside kaleyi görünce şut atar.pas atmayı düşünmez.marce hertada o mevkide oynamış. ona alışmış onu düşünmüş. belki artık düşünmeyide geçti artık bilinç altında bile o var.sen adamı alıyorsun sola kanatta oynatıyorsun tamamen farklı meziyetler isteyen bir alanda.

zaten yerinde oynamadıgı için verimli olamıyor.takım iyi olmadıgı için başka mevkilere yardımada gidiyo.adamın kafasında 1 tilki varken şimdi 10 tilki dolanıyo.
                              solda verimli olmadıgını oda biliyo.(ziya hoca haricindeki herkes gibi)

bütün bunları yanyana koyunca demekki iğne deliğine top atan adam pasta atamıyo.

son olarak yerinde denenince ye kadar takımda kalmalı.mutlaka ama mutlaka.

not: demagoji yapmak istesem başka malzemeler var merak etme burada uğraşmam.
                              En son Gürkan tarafından düzenlendi; 04.12.2006, 18:45.

Yorum

• tek kelimeyle bu adam 20 kilo fazlasıyla ne kosabılır nede baska bısı bence ılk olarak buraya yatmaya dııl futbol oynamaya geldıgını bırı hatırlatmalıdır..Suana kadar takıma bı katkısı oldugunu kımse ısbatlayamaz her zaman kadroda olması 10 kısı oynamaktan bıle daha kotuydu..Cunku atılan tum topları ezdı..Anlamak elde dııl ama bu adam almanyada 20 kılo fazlası yoktu bu kesın..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X