Şu adamı yerinde oynatsınlar siz o zaman görün. Adam gelidğinden beri yerinde oynamadı. Defansda oynadı libero oynadı ama yerinde oynamadı. Oynatın şu adamı yerinde bir görelim. Tabi oynatacak hoca nerde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
szymekin şimdi yaşadıgı sorun ne?zaten topu topu 3 adam soylemişşin cizyo dedigin kişiyi tanımıyorum ilk defa oyle bişe duydum neyse marcelinhonun sorunu uyumdan çok ziya dogan,ki sadece marcelinhonun diil bütün Tsnin sorunu ziyaİlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım bir futbolcu ne olursa olsun kalitesini ispatlar. Yok uyum sorunuymuş yok alışamamış bunlar hikaye. Görünen köy klavuz istemez.
Şota Cizyo symek ve daha aklımıza gelmeyen niceleri. Bunlarda neden yoktu uyum denilen sorun.
Geçmişi beni asla ilgilendirmez. Ben bugünkü Marcelinoya bakarım
Yorum
-
Büyüklerine sor onlar sana anlatsın. Senin beğendiğini bende beğenmek zorunda değilim. Ayrıca bu topiki bu hale getirmeye ikimzinde hakkı yok sanırım. Susma hakkımı kullanıyorumİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleszymekin şimdi yaşadıgı sorun ne?zaten topu topu 3 adam soylemişşin cizyo dedigin kişiyi tanımıyorum ilk defa oyle bişe duydumODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Onun için herhafta son maç ama nedense hala devam ediyor...İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim gözümde son maçın.Artık risk al, adam geç, şut çek...
Bu yönetimle normal gerçi...
Yorum
-
Yaaa Dua ediyorum şu adam bi sakatlansa da sezonu kapas diye.. O açta patlıcam bu maçta patlama yapacam diyip diyip duruyor. Doğru patladı ama elimizde patladı. Bursa maçındaki Müthiş Olağanüstü (!) performansından dolayı Kendisini kutluyorum. Helal olsun sana bu yolda yürümeye devam et seneye 2. ligde patlama yuaparsın....Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
-
keşke herkes senin gibi düşünse. takım ofans oynamaya başlıyo sen marce yi alıyon.İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bu ilk yarida oyundanmi alindi . Sahada vardi ama sonra göremedim ?
Ikinci yarida daha verimli olabilirdi cünkü alanlar bostu. Niye alindiki sakatlanmismiydiki ?Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum