Marce bende istiyorum bu takımdan gitmeni artık sana göre bi takım değil bu sana daha iyi savaşan takım lazım herzamanki oynadığın yerde oynayacağın bi takım lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marcelo dos Santos Marcelinho
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet Marcelo, lütfen git ve kurtul. Cünkü bu takimi bu hale getirenler suclu degil, sen suclusun. Senin futbol degerlerini su kusbeyinli Ziya`nin eline verenlere yaziklar olsun!!!!!!!!!!
2-3 mac öncesine kadar nasil oynamaya calistigini ben gördüm. Ama su anda bu Kel Ziya`nin ne mal oldugunu anladigin icin oynamiyorsun veya oynayamiyorsun, cünkü kafa olarak bittin. Üzülme, bende senin yerinde olsam biterdim.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
katılıyorum halada inancım tam takım adam gibi oynasın birde yerinde oynatılsn bak nasıl oynuyor o zaman..!İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ne olursa olsun sabredilmeli...FOREVER TRABZONSPOR!!!!
Yorum
-
bu adam böyle degildi ya...
en kötü zamaninda böyle degildi...
var kesin bir$ey, anliyamadim ...
türk olsa, nazar'a geldi diycem ama ..............
:-(*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Devre arasında kaçar bu.Güle güle Marcelinho.Amatör futbolcudan farkın yok.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüle güle marcelinho güle güle..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Nihayet adamı bilen birinden bir yorum geldi. Marce tepeden tırnağa topçudur. Bu bizde bir şey yapmadığı gerçeğini değiştirmez ama en azından gözden çıkarmadan önce şu adamı 15 senedir oynadığı 2 forvetin arkasında serbest adam olarak bir 15 dakika görseydik.İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam böyle degildi ya...
en kötü zamaninda böyle degildi...
var kesin bir$ey, anliyamadim ...
türk olsa, nazar'a geldi diycem ama ..............
:-(
Yorum
-
maça bir istekle başladı, önceki maçlarından daha hareketliydi, ama takımda tek forvet oldukça, kanatlarda adam olmadıkça bu adam ne yapsın, sağa dönüyor yok sola dönüyor yok, umuta bakıyor 4 kişinin içinde tek başına, ikinci yarı oyundan alındı doldur boşalta döndük, sen 2-0 geridesin, çıkarsana ferhatı kalsın şu adam oyunda, çıldırmamak elde değil, gökdeniz onun yarısı kadar yoktu dün oyunda, niye onu çıkarmadın, yazık ki ne yazık...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum