Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serbest vuruşları dışarı atmaktan başka bir şey yapmadı.Aslında takım olarak çok kötüydük.O da takıma ayak uydurdu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Son 2-3 maçtır aslında gözle görülür bir toparlanma ve uyum vardı ama dün gece galiba Smart61'in de dediği gibi,o da takıma ayak uydurdu...yani umarım öyledir.
      Bir de bu arkadaşımız tüm röportajlarıda Berlin'deki gece hayatını özlediğini söyleyip duruyor....Sayın yöneticilerimiz....su stad projesiyle beraber,bir de Trabzon'a bir gece klubu projesi yapın da,bu adam artık Berlin'deki gibi oynasın..
      BU EFSANE HEPİMİZİN!!!

Yorum

• Benmi yanlış topçu seyrediyorum acaba. Tamamen düz bir futbolcu. türkiye liglerinde bunun gibi çok topçu var. Bir çuval para verdik. Hiç bir özelliği yok. Topa girerken çekinerek giriyor. Dün çıplak gözle ilk yarı neredeyse sadece ona baktım. Hikaye adam. Keşke yerinde 10'da bir fiyatına Lazarov olsaydı dedim.
        Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
        Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• İlk olarak ronin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sayın yöneticilerimiz....su stad projesiyle beraber,bir de Trabzon'a bir gece klubu projesi yapın da,bu adam artık Berlin'deki gibi oynasın..
          Haha! Muhteşemsin hocam. Ama baksana, adam "çok hızlı yaşadım, buraya sadece futbol oynamaya geldim" diyor. Göreceğiz. Ama önerini unutmayalım. O kadar para yatırdık, işe yarayacaksa bir de gece kulübü açarız. Hem de Trabzonlu gençler Meydan birahanaleri dışında bir yer görür.
          Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• Marcelinho daha iyi form bekliyoruz senden..
            En son Özsu tarafından düzenlendi; 22.10.2006, 18:16.
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• biraz sabir...Marca nin kalitesi ordada...cikis yapacana inaniyorum....
              Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• sanmıyorum.avrupadan bize anca çürükler geliyo zaten.çok kızdırıyo bu herif beni kusura bakmayın yani
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Ben hep savundum Marcelinho yu ama benide kızdırmıyor değil açıkçası.
                  Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• ziya doğan yine sol kanatta oynattı gençlerbirliği maçında bide tam Musampayı aldı marcelinhoyu çıkardı eger marce cıkmasaydı sola musampa marcelinhoda forvet arkası yanı asıl yerınde oynasaydı, işte o zaman maç çok farklı olurdu.hep bunlar ziya doganın hatası.

Yorum

• sen kımsın kıı o buyuk TRABZONSPOR formasını yere atıon.marcelınho ıle acılen konusulması lazımm.

Yorum

• TRABZONSPOR formasindan buyuk degilsinnnnn Marcelinhoo Milyon Dolar degerin olabilir ama TRABZONSPOR Formasindan buyuk degilsin..

Yorum

• İlk olarak Öztekin Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TRABZONSPOR formasindan buyuk degilsinnnnn Marcelinhoo Milyon Dolar degerin olabilir ama TRABZONSPOR Formasindan buyuk degilsin..
                          olayı cok buyutuyosunuz o hareket ziya doganaydı Trabzonspora değil

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            olayı cok buyutuyosunuz o hareket ziya doganaydı Trabzonspora değil
                            Üstündeki forma Ziya Doğan denen bjk'linin değil Trabzonspor'un forması.Yönetimin gereğini yapacağını umut ediyorum.

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Üstündeki forma Ziya Doğan denen bjk'linin değil Trabzonspor'un forması.Yönetimin gereğini yapacağını umut ediyorum.
                              tepkisini başka nasıl gosterebilirdi ziya dogana gidip tukurerekmi?hem avrupa boyle şeyler cok oluyo ama kimse bu kadar tepki wermiyo.zaten sonradan anlar hatasını boyle tepki olacagını bilseydı yapmazdı.Lutfen sakin olalım...

Yorum

• faturaya sana cıkaran ziyaya inat arkandayım kocum sahada mucadele eden 3 futbolcudan birisin ayrıca o hareket takıma degil haksız yere oyundan alan ziyaya tepkiydi ama keske yapmasaydın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X