Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah düzelir eski marcelinhoyu istiyoruz biz
    -1461 TRABZON-

Yorum

• kötü oynamiyo ama son vuruslari basarisiz. hertha da oynarken uzaktan cok güzel golleri var http://www.youtube.com/watch?v=e7QmVnvkdvE

Yorum

• ya adam yanına ıyı bı adam lazım yattrada yok anlasacagı bı adam goremıorum ben bıras zmana ıhtıyacı var bıde topu cok evelıyo tek oynasa pas vermeyı dusunse daha yaralı olucaktır.Ama zıya hoca ona gerekenlerı yaptırır............
        tRaBz10SpOr

Yorum

• İlk olarak H4KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kötü oynamiyo ama son vuruslari basarisiz. hertha da oynarken uzaktan cok güzel golleri var http://www.youtube.com/watch?v=e7QmVnvkdvE
          Bizde o uzaktan şutlarını istiyoruz ondan.İsabetli şutları çok iyi bunu Almanya'da yapıyordu.İzlediğim maçların hiçbirinde uzaktan tek şut dahi atmadı.En son dün akşam kaç tane pozisyon yakaladı hepsine vurmakta geç kaldı.

Umarım toparlarda katkısı artar.Yoksa işimiz var.

Yorum

• Herta'da oyun onun üzerine kuruluydu, forvetin arkasında rahat oynuyordu ama burada o rolde dün örneğin Gökdeniz vardı. Marcelinho ısrarla forvet gibi oynatılmaya devam edilirse iş yaş ama gerçek yerine geçirilip sorumluluk verilirse takımı yönlendirme görevi verilirse o zman Hertadaki gibi oynayacaktır. Şu andaki problem bence aşılır, çünkü bu adam daha geçen sene ,Almanya da çok iyi işler yaptı. Bir senede topa vurmayı mı unuttu ? Eminim düzelecek ...
            En son lopsang tarafından düzenlendi; 15.09.2006, 22:10.

Yorum

• Arkadaslar Adamin basina büyük bir olay geldi bugün daha ayrintili cikti Alman Gazetelerine.

Die Horror-Nachrichten für Ex-Hertha-Star Marcelinho (31, jetzt Trabzonspor) reißen nicht ab.

Erst wurden Mutter Elita (51), Schwester Marcela (29) und deren Freund verhaftet, weil sie mit einer Minderjährigen in einem Stundenhotel in Brasilien erwischt wurden.

Nach der Sex-Anzeige droht sogar Knast.

Marcelinhos Vater Pedro regte sich auf, dass er mit einem Kreislaufkollaps in die Klinik musste.

Annesi Elita (51 Yasinda), Kizkardesi Marcela (29 Yasinda) ve Erkek Arkadasi Brezilyada 18 yasindan asagi olan bir Kiz ile Genelevde yakalandilar. Marcelinho'nin Babasi Pedro bu olaydan sonra rahatsizlasmis ve Hastaneye kaldirilmis.

Gecmis olsun Marcelinho'ya. Allah kimseye böyle bir dert göstermesin...
              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Biraz sabır arkadaşlar bu adam çok iyi futbolcu;biraz sabredelim o zaman görün siz marcelinhoyu.Benim hertha berlinde izlediğim marcelinho'nun yarısı kadar oynarsa takımı taşıyan adamların başında gelir.Ama lütfen sabretmesini bilelim.Kaldı ki çok kötüde oynamıyor,sadece vasatı aşamıyor o kadar.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  marcelinho hala takıma alışamadı. alıştığı taktırde çok işler yapacağına inanıyorum. hiç hatalı pas atmıyo topu iyi saklıyo. birde şu gol işine bir çare bulsa başka birşey istemem
                  evet adam hala uyum sorunu çekiyor. yoksa bizim lig bence basit bu adam için. adam geldi geleli bi kere mevkisinde oynamadı gerisini siz düşünün artık. ve sorunları da varmış. ilk geldiğinde maçta gördüm hayran kaldım paslar falan süperdi. tabi bizimkiler adamın ayağına oynayamıyordu tabi böyle olunca en baştan uyum sorunu oluştu bence başta daha iyiydi.
                  zaman verilmesi lazım diyorum adamın en kötü halinde pasları olumlu ortaları olumlu en kötü hali bile bizim hasanla hüseyini katlar. gese ye hagi ilk geldiğinde şarapçı, yaşlı diyorlardı ama adam uefa yı aldı. bırakında marce almanya gibi bi yerden trabzon a gelsinde biraz uyum sorunu çeksin. alex in ilk zaman ları nasıldı. bu adam bizim takımı kurtaracak adamların başında geliyor. inanınki kötü bile olsa maçta top ona geçince rahatlıyom.
                  zamana ihtiyacı var bence süper olacak.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• marce den su durumda verim beklenemez.böyle futbolcular ilgi ister kücük bir cocuk gibi bunun hafta ici tüm sorunlariyla bir yönetici ilgilenirse bu adam hafta sonu cok iyi oynarak tesekkur eder bu hertha berlin de de öyle oluyordu.ve ziya hoca da bununla özel ilgilenmesi lazim benim tanidigim marcelinho ile bizde oynayan adam aynisi olamaz.bana göre 3,4 gün izin verilip brezilya ya gidip ailesini bir görse kendine gelir biraz.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tekkeden alınan parayla bunun bi ilgis yok o 7.5 milyon bu 2.5 milyon bu parayı başkan kendisi verdi
                      valla ben bi yerden okudum genelde transfer fiyatlarıyla ilgilenmediğim için işey diyemicem haklısındır

Yorum

• herkes marce yi kötü diyo ama bu adam bize ilk galibiyetimiz olan denizli maçını aldı.
                        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• adamın hala bir numarasını göremedik... Denizli maçında bir gol attı; yatışa geçti... Gol molde istemioooruz... Asist, orta,pas bide show olsun yeter...

Yorum

• ben marchelınyonun ıngılız atı gıbı sonradan acılacagına ınanıyor vede umut edıyorum
                            Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                            Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                            Mustafa Korkmaz

Yorum

• Marcelinho benim en cok sevdiğim futbolculardan biriydi Hertha da oynarken..Ahh bize gelse derdim ama kendime gülerdim Ne işi var Trabzon da diye...Ama bu Marcelinho o değil sanki..Çok farklı ..İnşallah düzelir...

Yorum

• İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Marcelinho benim en cok sevdiğim futbolculardan biriydi Hertha da oynarken..Ahh bize gelse derdim ama kendime gülerdim Ne işi var Trabzon da diye...Ama bu Marcelinho o değil sanki..Çok farklı ..İnşallah düzelir...
                                bende takip ediyodum ve onu izlerken trabzonspor forması altında düşünemiyodum çünkü bu adamı alamayız bundesliga tarihine gelmiş geçmiş en iyi 5 oyuncu arasında gösteriliyor bize neden gelsin ki diyordum galiba bize ikizini yolladılar inşallah herthadaki marcelinhoyu geri gelir
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Yükleniyor...
                                X