Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelo dos Santos Marcelinho

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar marcelinho nun futboluna sözümüz yok,ama bizim ihtiyacımız,oyunu yönlendiren,iyi adam eksiltebilen,teknik birine ihtiyacımız vardı ama bu adam bunları karşılamıyor,yine yanlış transfer yaptık..

Yorum

• Marcelinho'nun alınmasına en çok sevinenlerdendim. Halen daha Herta'daki Marcelinho'nun geri geleceğini umuyorum. Eğer gelirse ne ala ama böyle devam edecekse ne TS'da ne de başka bir takımda oynayamaz. İnşallah eski MArcelinho'yu izleriz. Bu Türk futbolseveri için de büyük bir keyif olur.
      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• arap atından sonra brezilya atı mı çıktı da haberimiz yok.sonradan açılacak.kaç hafta oldu, ilk yarının sonuna geldik halâ açılacak, nasıl oluyor anlamadım...

her geçen maç daha iyi gözüktüğü için umutluyum ben de...
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• 12. haftadan sonra açılcak dün rüyasını gördüm
          varya en ço korktuğum 16 hafta iğrenç oynayıp 7. haftada 3 gol atıp 3 de asist yapıomuş sonra takımda fuzulen acaba iyi mi alıo sezgisi uyandırısa
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Nice öpmelere inşallah..
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• geldiğinden günden beri takıma katkısı yok denecek kadar az..
              insallah düzelir.
              '' Futbol basit bir oyundur... Fakat en zoru futbolu basit oynamaktır. ''

Yorum

• ben takıma katkısı az diyenlere yok dşyenlere katılmıyorum ayagında topu tutabilen ve düzgün paas atabilen oyuncularımızın başında macı dikkatli izlerseniz top marcede herkes ona bakıyor,şnsan boşa kaçar dimi,aynı misal yattarada vardı,yaattara oynuyor diğer oyuncular seyrediyor,ama son maclarda ki takım oyunu giderek oturmaya başladı ,marcenin hocaya koşması ve formasını opmeside cok guzeldi,hadi marce,goster kendini ,
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• Biraz oynasa ligi sallar.

Yorum

• biraz değil epey bi oynaması lazım bu adamdan futbolcu olmaz
                    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biraz değil epey bi oynaması lazım bu adamdan futbolcu olmaz
                      ne demessin, zaten hertha berlin babasinin takimiydi o yuzden her mac 90 dakka oynuyordu, yoksa futbolcu olmadigini biliyoruz, asil meslegi marangoz ama caktirma

Yorum

• İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biraz değil epey bi oynaması lazım bu adamdan futbolcu olmaz
                        Gel de gülme kardeşim

Yorum

• Birazcık kendini maça verse götürecek ama zor... Ziya hoca nın elinden şöyle bir geçmesi gerekiyor.. elenmesi gerekiyor.. kendisini bulması gerekiyor..

Yorum

• bu adamdan hiçbişey olmaz. bir yılda top oynamayı unutmamıştır. ama herta berlinde verilen görevle bizdeki farklı. belki herta berlinde de defans tan top al deseler aynı olacaktı. adam 90 dk. sahayı boydan boya katediyor başka ne bekleyebilirsinizki bi de gol mü atmasını. bu adam a defans tan gel top al demeyeceksin, denmese de herhalde keyfinden oralara kadar inmez. hoca ne derse onu yapıyor farklı bişey yok.şut çek deseler şut da çeker.(herhalde 3 ayda unutmadı şut çekmeyi.) onun performansının hesabını ziyadan sorun.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Marcelinho

Bence bu adama biraz moral verilmeli.Bütün sorunu motivasyon ve moral bence yoksa futbolculuğunu tartışanlar onu daha önce tanımayanlardır derim.Gerçi enson Herta da oynarken yanında Yıldıray gibi biri vardı şimdi kim var bir bakılıp ona göre konuşmalı birazda.

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @corleone
                                Tamam yeni bir Yattara istemiyoruz, Fb li Alex kadar olsun yeter dün bir duran top kullandı akıllara ziyan.. cezasahasına keseceği top kale arkasındaki top toplayıcılara ulaştı.. Gökdeniz bile daha isabetli ortalar yapıyor duran toplarda..
                                Bu arada cidden sağa koştu sola koştu, bi tarafını yırttı muhabbeti komik olmaya başladı.. Onları Hasan Üçüncü hepsinden iyi yapıyor, üstüne şut da çekebiliyor
                                Şimek'in dikine daha iyi oynadığını gördüm dün.. Marce o kadar rahat ve isabetli pas atamıyor derinlemesine.. ancak sağa-sola-geriye paslar verip sözde oyunu rahatlatıyor.. Hüseyin'e ne diye lanetler yağdırıyoruz o zaman yahu!
                                Oha artık oha. Adamın sahanın her yerine koşmasını övmek de suç olmuş. Zaten suç Marcelinho'da. Ne diye koşarsın ki be adam? Bu ülkede yıldız futbolcu koşmaz kardeşim. Bak Ricardinho'ya. Adam sahada yürüyo ya potansiyeli konusunda hic suphe yok o yuzden.

Marcelinho oyunu yönlendirmiyormuş. Hangi oyunu? Futbol mu oynuyoruz biz? 4-3-2-1 dizilişiyle oynuyoruz. Diziliş diyorum bak sistem değil. 4-3-2-1 sisteminde bizim oynadığımız gibi oynanmaz. Sözkonusu 3 rakamının 2 oyuncusu kanatlara yayılır. Ziya'nın 4-3-2-1 indeki 3 lü defansın önüne "yığılan" atıl bir 3 lü. Geriye 3 kişi kalıyor zaten. Gökdeniz, Ersen, Marce. 3 adamla oyun mu oynanır? Gs maçında Hüseyin cezalıydı allahtan da 3 ön liberoyla çıkamadı maça Ziya. O maçta da zaten Marcelinho 3 golün de yaratıcısı oldu. Tek top oynuyor, basit oynuyor. Ama Türkiye'de böyle adamlara yıldız denmez. Kıymetleri bilinmez. Bize Ceyhun, Celil, Yusuf, Sergen gibi çalım atabilen kofti yıldızlar gerekir. Bizim neyimize yahu Marcelinho? Utanmadan koşuyor bi de.

Şut atmıyor geyiğine gelince. Şut atmamak oyuncu tercihi değildir. Taktikle ilgilidir. Geçelim.

Ziya gelince frikikleri de Gökdeniz efendi teslim aldı zaten. Aslında Marce bi tane frikik golü atsa insanlar ikna olacak. Yıldızmış lan hakkaten frikikten gol attı bak denilecek. Türkiye'de böyledir zaten. Frikikten gol atabilen bir futbolcu dokunulmazlığa kavuşur. Koşmasa mücadele etmese de olur o adam. Kimse gık diyemez. "Zati bi de koşsa Real Madrid'te oynardı yiğidim" muhabbetleri yapılır bolca. (Bkz. Tümer, Sergen, Alex)

Okuduğumuzu anladık mı? Tamam o zaman, dağılın hadi bakiym.

Yorum

Yükleniyor...
                                X