arkadaslar fatih tekkenin fener bahceye gecen hafta attigi golun video yusunu bulamazmisniz lazimda iletisim için i_ibrahimyattara@hotmail.com[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hala daha bos pozisyonlarda atamadigi goller konusuluyor.Allah'im sabir ver.Attigi ikinci golün Türkiye liginde azicik bir benzerini atabilecek baska bir futbolcu varmi?Sasiyorum size vallahi billahi sasiyorum.
Eziklerin taraftari bile kabullendi (en azindan benim çevremdekiler)O Türkiye liginin tartismasiz en iyi forveti.Siz hala kabullenemiyorsunuz...
Tekrar tesekkürler Sultan ayaklarina saglik...
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]heçbisey demiyum baska usaklar habu sözler dogrudur[img]smileys/smiley36.gif[/img]İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
Hala daha bos pozisyonlarda atamadigi goller konusuluyor.Allah'im sabir ver.Attigi ikinci golün Türkiye liginde azicik bir benzerini atabilecek baska bir futbolcu varmi?Sasiyorum size vallahi billahi sasiyorum.
Eziklerin taraftari bile kabullendi (en azindan benim çevremdekiler)O Türkiye liginin tartismasiz en iyi forveti.Siz hala kabullenemiyorsunuz...
Tekrar tesekkürler Sultan ayaklarina saglik...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
kralimizla gurur duyuyorum...kim ne derse desin insallah gol kralimiz olacak...[img]smileys/smiley32.gif[/img]ayaklarina saglik sultanimiz...[img]smileys/smiley32.gif[/img]OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
Yorum
-
abi golculugune bi sozumuz yok attigi golere sapka cikarmamak mumkun deyil ama kacirdigi golleri gorunce olmayan saclarimi yoluyorum biraz daha ciddi olsa simdi 30 olmustu attigi gollersorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=1ad8a726>İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildiİlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
Tekrar tesekkürler Sultan ayaklarina saglik...

heçbisey demiyum baska usaklar habu sözler dogrudur
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]</BLOCKQUOTE>Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
klasik bir avrupa da yildiz dedigimiz golcülerden shevcenko dan hiç bir farki yok benim için o türk liglerinin üzerinde bir futbolcu...
türkiye liginin en iyi forveti,forvet arkasi,santroforu herseyi...
geçen yil kadiköyde fenere bir degisik pozisyondan kafayla arka direge atmisti simdi de ayakla.. fatih bunu her zaman yapiyor...
[img]smileys/smiley32.gif[/img]fatih sultan tekke[img]smileys/smiley32.gif[/img]
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
F.Tekke'yi seviyorum..Ama Trabzonspor'u daha çok...Hakkini verelim çok iyi bir yetenek Türkiyede üstüne yok dogru ama futbol sadece gol atmak degildir bunu da anlayin bir kisiyi ilahlastirmayin zamaninda Hami Mandiraliyi o hale getirdi bu taraftar..Adam elini beline koyum ceza alani disinda bekliyodu birisi ona top atsinda 2 feyk atip gol atim diye..Bize mücadele edecek azimli hirsli adamlar lazim..Fatih kendine çeki düzen vermezse kusura bakmayin Fatih'i Trabzonumdan çok sevemem...
Dip Not: Ne demek istedigimi anlamayanlar gs deki ilerlemis yasina ragmen Hakan Sükür kosmasina mücadele etmesin baksinlar birde Fatihe...Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Kimsenin ilahlastirmaya çalistigini sanmiyorum.Bazi futbolcular özelidir ve taraftarin gönlünde farkli yeri vardir.[img]smileys/smiley9.gif[/img] Mücadele etmiyor dediginiz adam orta sahadan gelip top aliyor , defansina yardim ediyor ,sakat sakat oynuyorvesu anda gol kiralliginin en güçlü adayi konumunda daha fazla ne yapabilir ki ?Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
FATIH TEKKE BU ALEMIN KRALI, BU BÖYLE BILINE!!!
SONUNA KADAR BU GÖRÜSÜMÜN ARKASINDAYIM
[img]uploads/ozgur/2006-05-02_163811_x1pxzZ39wV--_cr4N4J31rTJzPGs-OQ8xVryKhKScR-eNaA38iR5FPCWz2HjzlYfEK8D3JdO4C29KicKugcA4x1YNz-qvOnB9puV6cg7PcAnPNedk_niZN930QDiV3xYT_xJ-SZYKgYMB8.jpg[/img]Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum

Yorum