Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Yok ,teori urutmeyi siz daha iyi yapiyorsunuz yukarida da goruldugu uzere size birakiyorum yorumlamayiİlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideoyu tekrar izledim. Hüseyin hoca niye gole sevinmedi? Bununla ilgili de teorileriniz var mı?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Fatih Tekke o zaman gelseydi bu kadar kredisi olmazdı.Şenol Güneşe isminin onca ağırlığı ile ve Beşiktaşta başardıklarının kredisi ile epeyce sabredildi.Fatih Tekke için tam zamanı.Kimse ondan ne mucize ne de büyük fark yaratmasını beklemiyor. Ufacık bir fark yaratması ile çok mutlu olacak bir ortama geldi.Bu kadarını başarabilirse önümüzdeki seneye kredisi çok olur.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca geldiğinde şu atmosfer oluşmadı çünkü taraftar kırgındı, öfkeliydi kendisine o yüzden gelmesi büyük hataydı. Şimdi ben yarın senin için taraftara açık antrenmana geleceğim sadece senin için.
Yorum
-
Hoş geldin aslanlar aslanı yolun açık olsun.
Yorum
-
-
Bariz bir şekilde kan değişikliğine ihtiyaç vardı,yönetim tabi ki!kendinden bekleneni yapıp kendisi yerine hocayı yollamayı seçti.Şenol güneş gelmeden önce de söylemiştim bu takımdakilerin yetenekten ziyade mental sorunları var.Kafaları o stadda değil,takımda ruh,azim yok.Futbolcuların sahada bir şekilde motive edilmesi şart.
Bunu kulübün psikoterapisti mi yapar hocası mı personeli mi?bilinmez ama bu aşılmadığı sürece futbolcunun dilinden en iyi anlayan,en iyi verimi alan bir çok kupası olan güneşin bile başarısız olduğu yerde,kim gelirse gelsin bu sorun aşılmadığı sürece aşağı yukarı durum aynı olacaktır.
Küme düşme potasındaki veya kadrosundaki ptt topçularıyla bizi yendikleri,bizim önümüzde oldukları durumun sebebi asla takımdaki kalite eksikliğiyle açıklanamaz.
Tekke bunu aşarsa bambaşka birşey bile ortaya çıkartabilir,Allah yardımcısı olsun,tek temennimiz de tekkeyi de yitirmemek,burada tekkeye de sövüldüğü günleri de görmemek.
Yorum
-
Aynen katılıyorum..evlerimizde bile kaç haftadır matem havası vardı..şimdi çoluk çocuk herkesin ağzında Fatih Tekke sloganları var..sanki şampiyon olduk ta bi sevinç, bir neşe geldi..İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam daha gelir gelmez pozitif enerjisini hem takıma hem camiaya yansıttı. Bu enerji önemli bir şey.
Başakşehir maçında eğer sahada olumlu bir dokunuş, yâda belki de kim bilir bir galibiyet..ah keşkeBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
geldiİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşme KAP'ı gelmedi mi daha?
30 milyon tl
4.5 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Ekibiyle beraber toplam 30 milyonmuş:İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeldi
30 milyon tl
4.5 yıl
Yorum
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum