Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 12.03.2025, 16:54.

(UEFA)

Yorum

• Adam daha gelir gelmez pozitif enerjisini hem takıma hem camiaya yansıttı. Bu enerji önemli bir şey.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Videoyu tekrar izledim. Hüseyin hoca niye gole sevinmedi? Bununla ilgili de teorileriniz var mı?
        Yok ,teori urutmeyi siz daha iyi yapiyorsunuz yukarida da goruldugu uzere size birakiyorum yorumlamayi
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol hoca geldiğinde şu atmosfer oluşmadı çünkü taraftar kırgındı, öfkeliydi kendisine o yüzden gelmesi büyük hataydı. Şimdi ben yarın senin için taraftara açık antrenmana geleceğim sadece senin için.
          Fatih Tekke o zaman gelseydi bu kadar kredisi olmazdı.Şenol Güneşe isminin onca ağırlığı ile ve Beşiktaşta başardıklarının kredisi ile epeyce sabredildi.Fatih Tekke için tam zamanı.Kimse ondan ne mucize ne de büyük fark yaratmasını beklemiyor. Ufacık bir fark yaratması ile çok mutlu olacak bir ortama geldi.Bu kadarını başarabilirse önümüzdeki seneye kredisi çok olur.

Yorum

• Hoş geldin aslanlar aslanı yolun açık olsun.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yorum

• büyük risk aldı
                bakalım neler olacak..
                kendisinin de dediği gibi şapkadan tavşan çıkmayacak
                ama göreceğiz
                Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
                Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

• Bizim kalbimizde ne varsa bordo maviye dair senin de o var. Futbolcuyken içimizde kaynattığın hisleri hocayken de yaşatacağından eminim.

Sonuna kadar yanındayız Fatih Sultan Tekke !
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 13.03.2025, 11:12.

(UEFA)

Yorum

• Bariz bir şekilde kan değişikliğine ihtiyaç vardı,yönetim tabi ki!kendinden bekleneni yapıp kendisi yerine hocayı yollamayı seçti.Şenol güneş gelmeden önce de söylemiştim bu takımdakilerin yetenekten ziyade mental sorunları var.Kafaları o stadda değil,takımda ruh,azim yok.Futbolcuların sahada bir şekilde motive edilmesi şart.

Bunu kulübün psikoterapisti mi yapar hocası mı personeli mi?bilinmez ama bu aşılmadığı sürece futbolcunun dilinden en iyi anlayan,en iyi verimi alan bir çok kupası olan güneşin bile başarısız olduğu yerde,kim gelirse gelsin bu sorun aşılmadığı sürece aşağı yukarı durum aynı olacaktır.

Küme düşme potasındaki veya kadrosundaki ptt topçularıyla bizi yendikleri,bizim önümüzde oldukları durumun sebebi asla takımdaki kalite eksikliğiyle açıklanamaz.

Tekke bunu aşarsa bambaşka birşey bile ortaya çıkartabilir,Allah yardımcısı olsun,tek temennimiz de tekkeyi de yitirmemek,burada tekkeye de sövüldüğü günleri de görmemek.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adam daha gelir gelmez pozitif enerjisini hem takıma hem camiaya yansıttı. Bu enerji önemli bir şey.
                        Aynen katılıyorum..evlerimizde bile kaç haftadır matem havası vardı..şimdi çoluk çocuk herkesin ağzında Fatih Tekke sloganları var..sanki şampiyon olduk ta bi sevinç, bir neşe geldi..

Başakşehir maçında eğer sahada olumlu bir dokunuş, yâda belki de kim bilir bir galibiyet..ah keşke
                        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Sözleşme KAP'ı gelmedi mi daha?

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sözleşme KAP'ı gelmedi mi daha?
                            geldi
                            30 milyon tl
                            4.5 yıl
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              geldi
                              30 milyon tl
                              4.5 yıl
                              Ekibiyle beraber toplam 30 milyonmuş:

Yorum

• Çok para.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim