Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Ankara maçindaki pozisyonun ''laubali'' olduguna kim neye göre karar veriyor?.Orda yakaladigi pozisyonu asirtmayip,direk kaleye vursa bu seferde ''niye asirtmadin'' diyeceksiniz.Öyle degil mi?.Ortaya bir kelime atiyorsunuz ne oldugunu bilmeden konusuyorsunuz.Yani sirf ''elestiri'' yapiyor desinler.Kimse elestirilmesin diye bisey söylemedi.Bunu da kafaniza sokun lütfen!!!.Fatih'in ''kendini Trabzonspor'dan üstün gördügünü'' iddia eden arkadaslar kendince yorum yapiyorlar ne yazik ki.Hatirlayan bilir.Famagusta rövans maçinda Gökdeniz kaleciyle basbasa kalmisti,vurusu da dogrdudan auta çikmisti.O zaman da bizim ''herseyi bilen (!)'' taraftarimiz ''Niye asirtmazsin'' demisti.Belli ki bazi seyleri çok çabuk unutuyorsunuz.Elestirileriniz de bir standart olmasi gerekmiyor mu?.Bunlari düsünün ondan sonra ''o essiz (!)'' yorumlarinizi yazin buraya...
    [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
    GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• geçen sezon samsuna attigi 3. gol varya orda babam ne güzel düsündüde asirtti kalecinin üstünden dedigini dün aksam trt 3 te maci seyrederken aklima geldi simdide niye asirtma yapmaya çalisiyor diye bir laf edince pes dedim dogrusu....
      orginalin benim !

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi

gökdenizle fatih in imza attigi günü hatirliyor musunuz...ozamanlar fatih bu kadar gol atmammisti...gökdeniz daha önplandaydi...ozamn fatih in tavirlarini yüz ifadesini okadar iyi hatirliyorum kii...sanki bir insanin kafasina silah dayar zorla biseyler yaptirirsiniz ya sanki fatih in kafasina silah dayanmis çasina imza atiyordu....biseyler tepkiliydi sanki...sanki hiç imza atmak istemiyordu...oyle bir ruh hali vardi...hatta kendisine de sorulmustu basin tarafindan neden bukadar tavirli imzaladin diye...
        yuh be abi nerden çikardin simdi bunlari..senin söylediklerini fenerliler bile söylemez yahu.YUUUUUUUUUUUHH
        GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• futbol böyle bir sey iste.. insana ne zmn ne yapacagi belli olmuyor...

fatih ne olursa olsun o bizde olmadigi yillara inat bu takimin vazgeçilmezi oldu...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Muhtesem Yildiz Aksam Antrenmanda Gene Sakatmis Düz Kosu Yapmakla yetinmis Ne diyelim Bugün Carsamba Adam Daha idman yapmadi Ne kadar Arkadaslarina Saygisi oldugunu Hep beraber Izleyip görüyoruz.

Nasilsa Maca Cikar Her Posizyonda Yere düser Sonrada Hakem Bizi yendirmis Olur Iki Hafta Önceki gibi,oda Yalandan Aglar salya sümük.

MalesefEdited by: canavar
            Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru

Yorum

• İlk olarak canavar tarafından gönderildi

Muhtesem Yildiz Aksam Antrenmanda Gene Sakatmis Düz Kosu Yapmakla yetinmis Ne diyelim Bugün Carsamba Adam Daha idman yapmadi Ne kadar Arkadaslarina Saygisi oldugunu Hep beraber Izleyip görüyoruz.

Nasilsa Maca Cikar Her Posizyonda Yere düser Sonrada Hakem Bizi yendirmis Olur Iki Hafta Önceki gibi,oda Yalandan Aglar salya sümük.

Malesef

bu kadarina pes yani[img]smileys/smiley11.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]koca camiada FATIH ten baskasi kalmadi diyet ödeyecek[img]smileys/smiley7.gif[/img]Edited by: tselif
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Yuh Yani Yuh... Fatih'i Bir maçla sattiniz.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Elindekinin Kiymetini Bilmeyen, Kaybettigi Zaman Anlarmis...

Yorum

• Bravo .........[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• yuh diyorum baska bisey demiyorum
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi

Seni hic sevmedim , seninle ayni siyasi dusunceyi paylasiyoruz ama senin insan olarak ve futbolcu olarak hic sevmedim , laubali hareketlerini ukala durusunu , kucuk dunyalari ben yarattim havasinda sahada gezmeni herkese firca atma gibi bir yetkinin oldugunu dusunmenden dolayi seni hic sevmedim , bizim maclarda sana faul yapildimi 25-30 saniyeden once kalkmiyorsun ama milli maclarda aninda kalkiyorsun ,bizim maclarda kaybettigin toplarin hemen hemen cogunun pesinden kosmuyorsun ama milli maclarda kosuyorsun cunku sen bu takimda kralsinya ,sultan sinya , takimin ustunde bir gucsun sanki ama hata seni bu hale getirenlerde kendine cok faul yapilmasindan sikayet ediyorsun cunku kendine faul yapilmasi senin hosuna gidiyor buna sen canak tutuyorsun topu ayaginda tutuyorsun bostaki oyuncuya cikarmiyorsun rakip mudahale ederken topla rakibin ayagina kendi ayagini sokuyorsun ve faul seni ancak faulle durdurabiliyorlar cunku bunu hissediyorsun sana ne kadar faul yapilirsa o kadar buyuk futbolcu oldugunu dusunuyorsun , gecen yil 31 gol attin ama gozden kacan bir sey var 1.ligde futbol oynayan 386 futbolcu icinde en cok topu sen kaybettin , gereksiz yere kendini yerlere attin hakemden medet umdun oldumu sultanim yakisiyormu sana ama sen kendine yakistirdin cunku sen elestirilemezsin seni elestiren aninda fenerli damgasini yer cok yeteneklisin , hava toplarinda etkilisin cok iyi zamanlaman var ama sen yeteneklerinle dogru orantili takimina katki yaptigina inaniyormusun en basit ornek belki 100 kere verdim yine vericem nobre denen futbolcu musveddesinden en az 5 kat daha yeteneklisin ama onu yuzundeki hirs in 10 da 1 i sende yok onun kadar savassan yeteneklerinden bisey mi kaybedersin ama pardon sen kraldin dimi kral savasmaz !!!!! evet gecen yil 31 gol attin gecmise donup bakarsin kacirdigin gollere dikat et buyuk cogunlugu laubalilik yuzunden illaki insanlara ne kadar teknik oldugunu gostericeksin , peki sultanim trabzonspor u sevdigin konusunda en ufak suphem yok ama sen trabzonspor u benden veya herhangi bir taraftardan fazla sevemessin sen yillik 2 trilyon aliyorsun ben hic bir sey almiyorum ve ustune maclara gidip masraf yapiyorum ve trabzonspor u o kadar cok seviyorumki eger yetenekli bir futbolcu olsam seve seve bu takimda bedava oynarim o formayi giymek icin bacagimi kolumu bile veririm ve bu soylediklerim asla demogoji degildir.Kisacasi seni hic sevmedim cunku ben TRABZONSPOR u sevdim ve daima onu sevecegim ve kendini en buyuk sevgim olan TRABZONSPOR dan buyuk gorenlerdende hep nefret edecegim sen gelip gecicisin ne kadar buyuk yetenek oldugunu avrupaya git de gorelim bak bakalim seni etrafinda donduruyorlarmi , sana adim attiriyorlarmi kucuk maclarin buyuk adami

Bunca zaman fatih in hic bir hatasini gormeyen veya gormek istemeyen neredeyse onu yari ilah ilan edenler simdi iyice dusunsunler kimseye hakkettiginden daha fazla deger verilemez.

[img]uploads/coach/2005-12-15_184509_hiç_olmadi_simdi.gif[/img]

Edited by: coach
                      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• bazi arkadaslar Fatihi elestirirken hakkaten güzel yerleri yakaliyolar. Mesela yapmamasi gereken yerlerde çok laubalilik yapiyo. Gereksiz asirtma vuruslari Fatih, Yattara ve Gökdeniz de çok var. Atilcak yer var atilmayacak yer var. Son maçtaki asirtma vurusu gayet güzeldi ama yeri degildi. Rahatça kaleciyi çalimlayabilecegi bir pozisyondu. Ama gol olsaydi tabi kimse elestiremezdi hatta tebrik ederdi. Sanssizlik, ama gol atmak, güzel gol atmaktan önce gelmeli. Bak o yalakliklar belki de bütün takimi etkiledi ve maçi kaybettik. neyse Fatih Türkiyenin tartismasiz en iyi oyuncusudur ama kendi kendini elestirmesi gerekir. Kral Fatih, Sampiyon Trabzon......
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi

Vay be ne yazilar çikmaya basladi.Bunu her zaman belirttim Fatih Tekkeye neden sempati duyulmadigini herkes biliyor burda oturup bunu açiklayacak vaktim yok.Eger bu sayfalari okuyorsan Fatih Tekke lütfen bu takimdan ayril.Çünkü bu taraftar neyin ne oldugunu henüz kavrayamadi yada kavramak istemedi.Senin bu takim için ne çok sey ifade ettigin anlasilmadi.Senziz adi sani duyulmayan bir rum takimina gol atilamadigini,sensiz lig maçlarinda sadece 1 gol atildigini,geri döndügün sene henüz takimla antrenmana bile çikmamisken otobüsten inip takiminin gol orucunu bozdugunu,Geçen sene oynanan D.KIEV maçini ,derby maçlarindaki agirligini,sen yokken kendini kaptan sananlarinbasitçekirmizikart yiyisini bu taraftar hemen unuttu.Lütfen KRAL 'im git bu takimdan. Hasan3. lerle hüseyinlerle kürsatlarla oynamak sana yakismiyor.Onlar seni utandirsada ben sana olana inancimi hiç kaybetmiyorum.Her zaman belirttim en Trabzonsporlu ,En Yürekli sensin.Lütfen gitte bu takimin sensiz bitkisel hayat süreceginiherkes görsün

dogru söze ne hacet

vazgeçilmezimsin KRAL
                          1453 FATIH SULTAN MEHMET
                          2006 FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi

SEVIYORUZ SENI SEVIYORUZ...

FATIHE UZANANN ELLER KIRILSIN...(STATTA ÇIKAN BAZI ÇATLAK SESLER BELKIDE HAKLILAR AMA O KONUSULACAK EN SON ADAM )

FEDAKAR INSAN

bencede konususlacak son adam

bence takimda o degilde hiçbirsey yapmayip da iyilestirme felan isteyenler yilar boyunca yatip hiçbi katkisis olmayanlar konusulmali benceKRAL'A LAF YOK ...
                            1453 FATIH SULTAN MEHMET
                            2006 FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

• hergün sana bir seyler yazilmali FATIH im..ayni seylerde olsa SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN FATIH im........[img]smileys/smiley32.gif[/img]

tek bir hatayla insanlarin yargilandigi bu adaletsiz arenada seni sevenlerin sonuna kadar arkanda[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• O TEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim