Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• korkarim kafasinda bitirmis artik trabzonu
    Trabzon'un Ayvalık ilçesinden :D

Yorum

• bugün konusmaktan ve sikayet etmekten baska bisey yapmadi. kaçirdigi gol çok netti. eski günlerini arar olduk....
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• git fatih git yeter be bi takim sna bu kadar ihtiyaç tutarken utanmasam takimi sattin diyecem bugün. bu ne rezil bi oyun oynamak öle

gitmek istiyorsan gidecem de bizde onu bilelim. gol krali olmus bi oyunccunun o kadar basit golleri kaçirma lüksü yok
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• vahid kötü gitsin fatih oynamiyo gitsin o gitsin bu gitsin birAZ mantik cercevesinde bi yorum okusam tamam dicem yok arkadas ya

ne yapsin fatih kac pozisyona girdi adam ortasahaya a geliyo yoksa adama 20 dk bir top geliyo

Yorum

• 2 tane % 100 pozisyona girdi bi gol krali için yeter üstelik çok öenmli olan bi maçta
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ÇOK IYI FULBOLCU AMA...SON 1 YILDIR FATIH TEKKE TRABZONSPORU KAFASINDA BITIRMIS..BIR AN ÖNCE SATMAK LAZIM..SON BIR YILLIK ANTREMANLARINA BAKARSAK BUNU GÖRMEK MÜMKÜN.ADAM DOGRU DÜRÜST ANTREMAN BILE YAPMIYO..HER HAFTA BI SAKATLIGI BAHANE EDIYO ANTREMANLARA ÇIKMIYO..YAZIK YAZIKK...BIZLERE YAZIK..BUMU TRABZONSPORLULUK....

Yorum

• çok bencilce oynamaya basladi. Bi durgunluk var demistim haftalar önce ama bu durgunlugu geçti trabzonumu bitirdi kafasinda yoksa baska sorunlarmi var bi çik açikla. Önünde bos alan varken sut çekmeyi denemedimi çildirdim ya! yakismiyor oynadigin futbol sana kaptan.

Uftin Karalardayım...

Yorum

• yönetim derhal fatihin kulagini çekmeli...biz canimiz cigerimiz dedikçe o iyice havaya girmeye basladi...allah askina arkadaslar bundan sonraki antremanlari bi takip edin...bakin haftada kaç gün antreman yapiyo...gazeteleri hergün okuyorum..fatih tekke hafif sakatligi yüzünden antremana katilmadiii....hergün bu haberi haberi okumaktan illallah ettim...bizler herhafta can çekisirken sunlarin yaptiklarina bir bakin....

Yorum

• Sen yapma bari

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• evet fatihin kafasinda bi problem varsa mutlaka bu cozulmeli burada yonetimede is dusuyo fatih gibi bi tpocuya girdigi o 2 pozisyonu kacirmak hic yakismadi eski formuna donmesini bekliyoruz ondan ama bi problemi oldugu kesin
                      sorma neden...
                      hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
                        2 tane % 100 pozisyona girdi bi gol krali için yeter üstelik çok öenmli olan bi maçta

Size hiç gol pozisyonu yokken attigi golleri saymami istermisiniz?

Yanlis anlamayin bunu kötü bir niyet olsun diye söylemiyorum ama onunda biraz kontejani olsun dimi

Saygilar,

Yorum

• Valla içim aciyarak okuyorum bütün yorumlari of ya ben ne iki kere üzüldüm bu aksam ya [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Ah KAPTAN ah [img]smileys/smiley19.gif[/img]No'lursa olsun seni sevmeye devam
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• tabiki olsun ama önde oldugumuz maçlarda. ankara maçi da aynisi idi. lakayit hareketlerle gol atmadi sonuç yenilmistik.

önde olalim atmasin abi kaçirsin bak kismse bisi diyomu. ya insan o kadar net golu kaçirirmi ya ilk yaridaki

saygilar

Yorum

• Bu takimda sadece FATIH yok [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Sunu söyleyebilirimki gidince kendisi çok arariz çoookkk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim