Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
    <T>
    <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">bu böyLe biLine!!!</TD></TR>
    <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
    <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Arkadasim senin yazdiklarinin üstüne laf gelecegini sanmiyorum.Bu saaate kadarda gelmemis zaten.Ama merak etme bu hafta iyi oynarsa bu sayfada yine Fatih Sultan Tekke yazilarini görebilirsin...

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
        Arkadasim senin yazdiklarinin üstüne laf gelecegini sanmiyorum.Bu saaate kadarda gelmemis zaten.Ama merak etme bu hafta iyi oynarsa bu sayfada yine Fatih Sultan Tekke yazilarini görebilirsin...

bu cümle herseyi ifade ediyor.yapilalacak teksey "lafin sonuna en büyügünden ( .) koymaktir. agzina , fikrine saglik hocam. saygiyla.
        .

Yorum

• ben simdiden yaziyorum fatih sultan tekke
          1453 FATIH SULTAN MEHMET
          2006 FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

• Fm avcilari demisti geçenlerde arkadasin biri kulaklari çinlasin.

Hala bulamadinizmi daha iyisini bosuna aramayin su an taraftar onu bitirmek üzere.

Yorum

Fm avcilari demisti geçenlerde arkadasin biri kulaklari çinlasin.

Hala bulamadinizmi daha iyisini bosuna aramayin su an taraftar onu bitirmek üzere.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Umarim FATIH i aramak zorunda kalmayiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Merak etmeyin su an arama durumundayiz.Özelliklere gelince;

1-Trabzonsporlu olacak.

2-Takimda sampiyon olmadan bir yere gitmem diyecek.

3-Her maç onca tekme yiyecek sesi çikmayacak.

4-Sakat sakat takimi için oynayacak.(Anelka kaç para aliyo haberiniz varmi?)

5-33 gol atip"Dünyaninen golcüleri" siralamasindaikincilik ödülünü almaya hak kazanacak.

6-En kötü oldugu sezonda bile(bu sezon) 14 gol atacak.(Su ana kadar)

7-Esinin ve kendisinin arabasi kursunlanacak futbolunu oynamaya devam edecek.

Su anlik aklima gelenler bunlar.

Allah askina böyle bir adami nerden ve nasil getireceksiniz beyler bayanlar?Edited by: ts_kolik

Yorum

İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                  İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Merak etmeyin su an arama durumundayiz.Özelliklere gelince;

1-Trabzonsporlu olacak.

2-Takimda sampiyon olmadan bir yere gitmem diyecek.

3-Her maç onca tekme yiyecek sesi çikmayacak.

4-Sakat sakat takimi için oynayacak.(Anelka kaç para aliyo haberiniz varmi?)

5-33 gol atip"Dünyaninen golcüleri" siralamasindaikincilik ödülünü almaya hak kazanacak.

6-En kötü oldugu sezonda bile(bu sezon) 14 gol atacak.(Su ana kadar)

7-Esinin ve kendisinin arabasi kursunlanacak futbolunu oynamaya devam edecek.

Su anlik aklima gelenler bunlar.

Allah askina böyle bir adami nerden ve nasil getireceksiniz beyler bayanlar?

[img]smileys/smiley32.gif[/img]Fatih[img]smileys/smiley32.gif[/img]Sultan[img]smileys/smiley32.gif[/img]Tekke[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Daha iyisini bilen biri varsa buyursun ..öneriler!

Not: Yukarida sayilan ve sayilmayan bütün özelliklere uyacak

Iyi ve kötü günde

Hep arkandayiz TEKKE

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                      <T>
                      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">yüzde yüz katiLiyorum... elif hanimin görüsLeri her zaman önemLidir benim için... umarim sizin içinde hep öyLe oLur... cünkü gerçek bir trabzonLu!!! arkandayuz!!!</TD></TR>
                      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                      <BLOCKQUOTE id=614b5fbf>
                      İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Daha iyisini bilen biri varsa buyursun ..öneriler!

Iyi ve kötü günde

Hep arkandayiz TEKKE
                      </BLOCKQUOTE>

Yorum

• <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%">
                        <T>
                        <TR>
                        <TD =smText vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc><A name=371903></A>tselif
                        Kidemli Üye

[img]forum_images/blank.gif[/img]
                        bmn | Trabzon

Yer: Turkey
                        Baglanti Durumu: Offline
                        Gönderilenler: 1587 </TD>
                        <TD =text vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc>
                        <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
                        <T>
                        <TR>
                        <TD =smText width="80%">Gönderen: 12-Nisan-2006 Saat 21:27 | Kayitli IP </TD>
                        <TD noWrap align=right width="20%"> </TD></TR>
                        <TR>
                        <TD colSpan=2>
                        <HR>
                        </TD></TR></T></TABLE>

Iyi ve kötü günde

Hep arkandayiz TEKKE

Aman Hep Arkasinda Dur Sakin Önüne gecme Yoksa Tekmeyi yersin.</TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• FATIH BABA SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN

Yorum

• İlk olarak antifatih tarafından gönderildi
                            <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%"><T>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc ="smText"><A name=371903></A>tselif
                            Kidemli Üye

bmn | Trabzon

<TD vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc ="text">
                            <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><T>
                            <T>
                            <TR>
                            <TD width="80%" ="smText">Gönderen: 12-Nisan-2006 Saat 21:27 | Kayitli IP </TD>
                            <TR>
                            <TD colSpan=2>
                            <HR>
                            </TD></TR></T></T></TABLE>

Iyi ve kötü günde

Hep arkandayiz TEKKE

Aman Hep Arkasinda Dur Sakin Önüne gecme Yoksa Tekmeyi yersin.</TD></TR></T></T></TABLE>

Terbiyesizligin luzumu yok .. Laflarina dikkat et lütfen.. Biseyleri alinti alip illada yorum yapman gerekirse bu benimki olmasin bir daha ..

Ayrica kimin arkasinda olup olmayacagimizda seni ilgilendirmez "antifatih"bey!!!

Yorum

<T>
                              <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

terbiyesizLigin we saçmaLamanin Luzumu yok antifatih... kendini biyerLer de ispatLamakistiyorsan o burasi oLmasin! TRABZONUMUzu FATIHimizi yedirmeyiz sana... zaten bunLari yazan nasiL trabzonLu oLur anLamiyorum... hiç bir seye saygin yoksa bir hanima saygi göstermeyi ögren bari önce

kendini tatmin etmek için dolanma burda

fazla durmassin da böyLe giderse</TD></TR>
                              <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                              <BLOCKQUOTE id=270418a>
                              İlk olarak antifatih tarafından gönderildi
                              <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%"><T>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc ="smText"><A name=371903></A>tselif
                              Kidemli Üye

bmn | Trabzon

<TD vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc ="text">
                              <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><T>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD width="80%" ="smText">Gönderen: 12-Nisan-2006 Saat 21:27 | Kayitli IP </TD>
                              <TR>
                              <TD colSpan=2>
                              <HR>
                              </TD></TR></T></T></TABLE>

Iyi ve kötü günde

Hep arkandayiz TEKKE

Aman Hep Arkasinda Dur Sakin Önüne gecme Yoksa Tekmeyi yersin.</TD></TR></T></T></TABLE>
                              </BLOCKQUOTE>

Yorum

• İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi
                                snde yettin artik adam gibi oynayacaksan oyna oynamayacaksan DEFOL GIT[img]smileys/smiley7.gif[/img] çok istedigin avrupaya...[img]smileys/smiley7.gif[/img] yaptigin labali asirtmalar canimi sikmaya basladi artik[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Ne diyorsun sen be. Bu kulüpten ancak senin gibi taraftarlar defolur giderler anladin mi? Trabzonspor'un ne sana, ne de senin gibi sahtekar taraftarlara ihtiyaci var. Eger Fatih'e bile "Defol" deme nankörlügünü gösteriyorsan ötekiler icin ne söyleceksin?

FORVETTE TEK BAŞINA FATİH TEKKE

Takımda gol yükü Fatih Tekke'nin sırtında. Kaptan 37 golün, 14'üne imzasını attı. Yattara ve Szymkowiak 5'er golle Fatih'e eşlik ettiler. Devre arasında gönderilen Mehmet Yılmaz ve Kürşat'ın da 2'şer golü bulunurken, diğer goller; Ali Güzeldal, Djokaj, Erdinç,
                                Lee, Ferhat, Gökdeniz ve Ömer Rıza'dan geldi.

Ya aslinda bize Fatih gibi futbolcular cok fazla.
                                Ben iki yil boyunca takimi tek basima tasiyacagim, en kritik maclarda bile takimi canimi disime takip kurtracagim, attigim gollerin güzelligi hala konusulacak, her macta herkez bana kurtarici gözüyle bakacak, Türkiye'de ki baska takimlarin transfer listesinde olacagim ve Trabzonspor formasi hepsinden agir bastigi icin gitmeyecegim, Türkiye'de Trabzonspor'dan baska kulüpte oynamayacagimi söyleyecegim, yillar sonra ilk kez gol krali Trabzon'dan dedirtecegim ve gol krali olacagim, sayisiz ameliyat ve kirik cikik gecirdigim halde yine de takim benim üstümde olacak, Avrupa'da ayni kalitede futbolcularin aldigi paranin en fazla yarisi kadar para alacagim ama takimda komple bir düsüs oldugu zaman bunun faturasi bazi taraftarlar tarafindan bana cikartilacak öyle mi?
                                Kral Fatih, en iyi teklifi degerlendirip Avrupa'ya git, senin yerinde ben olsam öyle yapardim hic beklemezdim !!!

Herkez aklini basina devsirsin. Fatih TEKKE olmasa halimiz nice olurdu. Bir düsünün bakalim son yillarda Türkiye'ye böyle bir forvet gelmis mi, ya da onun gibi bir forveti kac milyon dolara getirebilirsiniz? Her futbolcu gibi onun da gol kacirmaya hakki var. Ama sizin taraftar olarak kendi kulübünüzün ve Türkiye'nin gelmis gecmis en büyük golcülerinden birisi icin "Defol" diyerek nankörlük yapmaya hakkiniz yok.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim