Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak antifatih tarafından gönderildi
    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=400><T>
    <T>
    <TR bgColor=#ffffff>
    <TD vAlign=top align=left width=124 rowSpan=2></TD>
    <TD vAlign=top align=left width=276>''YAPICI BIR YAZI''
    </TD></TR>
    <TR>
    <TD vAlign=top align=left width=276>BUGÜN GAZETESI YAZARI KENAN KARCI'DAN DEGERLENDIRME:

YAPICI BIR YAZI...

Inanin bana bu Trabzonspor, Bayanlar Ligi?nde oynasa ilk üçe giremez. Hani, ?Kiz gibi oynuyorlar? tabiri var ya, bunlara ?cuk? oturur.
    O kadar hissiz, inançsiz ve dirençsizler ki, tarif etmekte kelimeler kifayetsiz kalir. Ikili mücadelelerde nazik, sut atarken kibar, top sürerken kivraklar (!..)

</TD></TR></T></T></TABLE>

Sen pis bir ezikten baska hic bir bok degilsin. Belani bulup defolmussun zaten siteden. Kendi yerine defol ve bir daha da buraya gelme. Rumuza bak rumuza "antifatih" ulan senin nickinden belli ezik köpegi oldugun. hadi bakalim cöp kovasina yallaaaahhhhh.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• her zaman olumsuzluklar yasanabilir hayatta herzaman ters giden birseyler olabilir ailemizle sorun yasariz ,bazen sevgilimizle , arkadaslarimizla, esimizle, çocuklarimizla, ama kimseyi bir anda silip atmayiz hayatimizdan. degerlerimize sahip çikmamiz gerekir. biz koskocaman bir aileyiz kenetlenip siki siki sarilip bu isin üstesinden gelmeyi basarmaliyiz. baska çaremizde yoktur aslinda herseye ragmen seviyorum seni fatih tekke tüm taraftararda seviyor buna inan basarilarinin devamini dilerim hep en iyisi olursun insallah.

ALLAH yar ve yardimcin olsun
      BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

• Iyi ve ya kötü .. Bu FATIH TEKKE bile olsa herkesin elestirilme hakki vardir. Yalniz bu saygisizlik boyutunu asmamali.. Fikrini belirtmede herkes özgürdür evet ama sinir asildimi is degisir arkadas...Hele de küfür karistimi bambaska bir boyut alir olay..

Degil FATIH TEKKE ..TRABZONSPOR umun formasini giyen hiç bir futbolcumuza bu kadar hakaret yapilmamali
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• BU ANTIFATIH HALEN BURALARDAMI DOLASIYOR YA TERBIYESIZ ADAM
          BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• habu antifatih kim be

Yorum

• bu anti fatih kesin ts li degil eziklerden geldi buraya laf atmaya

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi

İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi
                snde yettin artik adam gibi oynayacaksan oyna oynamayacaksan DEFOL GIT[img]smileys/smiley7.gif[/img] çok istedigin avrupaya...[img]smileys/smiley7.gif[/img] yaptigin labali asirtmalar canimi sikmaya basladi artik[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Ne diyorsun sen be. Bu kulüpten ancak senin gibi taraftarlar defolur giderler anladin mi? Trabzonspor'un ne sana, ne de senin gibi sahtekar taraftarlara ihtiyaci var. Eger Fatih'e bile "Defol" deme nankörlügünü gösteriyorsan ötekiler icin ne söyleceksin?

FORVETTE TEK BASINA FATIH TEKKE

Takimda gol yükü Fatih Tekke'nin sirtinda. Kaptan 37 golün, 14'üne imzasini atti. Yattara ve Szymkowiak 5'er golle Fatih'e eslik ettiler. Devre arasinda gönderilen Mehmet Yilmaz ve Kürsat'in da 2'ser golü bulunurken, diger goller; Ali Güzeldal, Djokaj, Erdinç,
                Lee, Ferhat, Gökdeniz ve Ömer Riza'dan geldi.

Ya aslinda bize Fatih gibi futbolcular cok fazla.
                Ben iki yil boyunca takimi tek basima tasiyacagim, en kritik maclarda bile takimi canimi disime takip kurtracagim, attigim gollerin güzelligi hala konusulacak, her macta herkez bana kurtarici gözüyle bakacak, Türkiye'de ki baska takimlarin transfer listesinde olacagim ve Trabzonspor formasi hepsinden agir bastigi icin gitmeyecegim, Türkiye'de Trabzonspor'dan baska kulüpte oynamayacagimi söyleyecegim, yillar sonra ilk kez gol krali Trabzon'dan dedirtecegim ve gol krali olacagim, sayisiz ameliyat ve kirik cikik gecirdigim halde yine de takim benim üstümde olacak, Avrupa'da ayni kalitede futbolcularin aldigi paranin en fazla yarisi kadar para alacagim ama takimda komple bir düsüs oldugu zaman bunun faturasi bazi taraftarlar tarafindan bana cikartilacak öyle mi?
                Kral Fatih, en iyi teklifi degerlendirip Avrupa'ya git, senin yerinde ben olsam öyle yapardim hic beklemezdim !!!

Herkez aklini basina devsirsin. Fatih TEKKE olmasa halimiz nice olurdu. Bir düsünün bakalim son yillarda Türkiye'ye böyle bir forvet gelmis mi, ya da onun gibi bir forveti kac milyon dolara getirebilirsiniz? Her futbolcu gibi onun da gol kacirmaya hakki var. Ama sizin taraftar olarak kendi kulübünüzün ve Türkiye'nin gelmis gecmis en büyük golcülerinden birisi icin "Defol" diyerek nankörlük yapmaya hakkiniz yok.

abi tmm kizmakta belki hakli olabilirsin ama bn kendi yorumumu yaptim burada herkes özgür degilmi tabi sinirlari asmadikça!!!!!!!

Yorum

• Fatih'e "Defol" demene kizdim. Ayrica Avrupa'ya gitmek istedigini nereden cikartiyorsunuz. Üc bes tane ezik gazetesenin yazdigi haberlere inanarak Fatih'in Avrupa sevdasi icinoynamadigi gibi bir izlenim cikiyor ortaya. Fatih elinden geleni yapiyor. Avrupa'ya gitmek her futbolcunun hayalidir ama Fatih bu yüzden oynamayacak adam degil. O takimini satmaz.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Fatih Tekke Avrupada oynamayi kesinlikle hak ediyor.Onu izlemek bizim için de gurur olur.Söyle Chelseaye veya baska büyük bir takima gol atsa ne kadar güzel olur.O anda tüylerimin diken diken olacagindan süphem yok.Gitse de kesinlikle kizmam

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ama bu takimlardan da teklif yok yanilmiyorsam.Yukarida arkadasin dedigi gibi Istanbul medyasi salliyor bizde yiyiyoruz.Wigan'a gidipte ne yapacak.Wigan kim be daha ismini bile yzmayi bilmiyorum sahsen.

SULTAN BIZIMDIR BIZIM KALACAK....

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi
                        Fatih'e "Defol" demene kizdim. Ayrica Avrupa'ya gitmek istedigini nereden cikartiyorsunuz. Üc bes tane ezik gazetesenin yazdigi haberlere inanarak Fatih'in Avrupa sevdasi icinoynamadigi gibi bir izlenim cikiyor ortaya. Fatih elinden geleni yapiyor. Avrupa'ya gitmek her futbolcunun hayalidir ama Fatih bu yüzden oynamayacak adam degil. O takimini satmaz.

insallah öle olur seneye gene bizimle olur

Yorum

• fatih trabzonu gol kralligiyla trabzonu sampiyon yapmadan surdan suraya gidemez

Edited by: salihtopal48
                          40\'IMIZ ÇIKMAK ÜZERE
                          SENEYE KESIN SAMPIYONUZ

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Tabi gitsinde kim gelecek?

Bir kaç sayfa önce sormustum ama cevap gelmedi.

Onun fiyatinda ortalama 20-10 asist yapabilecek onun attigi golleri atabilecek bir tane futbolcu söylermisiniz bana?

Tabiyki çok var ama birde su var.

Türkiye'ye ve Trabzon'a nasil getireceksiniz?

Evet onun attigi 14 golden 10 u atacak oyuncu getiremeyiz. Fakat onun kaçirigi (en az) 30 pozisyonu gol atacak futbolcu getirebiliriz....
                            FxY

Yorum

• onun kaçirdigi o pozisyonlara girecek adam kim,onu da söyle bilelim..

Fatih gitsin diyenler,hayal mahsulüsünüz !! [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• fatih madem bu kadar yetenkli degerli hatta size öre ronaldinho ayarinda topçuysa ve madem siz bu kadar futboldan anliyorsaniz...milan in chelasenin barcelonanin real madridin yuventusun bayern in futbolcu izleme birimleri futboldan anlamiyorlar mi...en büyük ve en ciddi taliplis wigan denen premier lige yeni çikmis bir takim.. yapmayin arkadaslar fatih sizin için yildiz hatta bir superstar olabilir ama....avrupa piyasasinda esamesi okunmayan bir futbolcudur...ve lütfen artik gerçek degerini kabul edniz.... fatih e 10 milyon 20 milyon hatta 50 milyon euro deger biçildi bu forumda- futboldan çok anladigini iddia eden arkadaslar tarafindan....hayla mahsulü hangisi sizce!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim