snde yettin artik adam gibi oynayacaksan oyna oynamayacaksan DEFOL GIT[img]smileys/smiley7.gif[/img] çok istedigin avrupaya...[img]smileys/smiley7.gif[/img] yaptigin labali asirtmalar canimi sikmaya basladi artik[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Girdigi pozisyonlarin yarisini gol atan biri gelsin Fatih Tekke'yi aramam.İlk olarak tselif tarafından gönderildi
İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildiiyi futbolcu ama, trabzonspor < fatih, bu durum kötü..[img]smileys/smiley24.gif[/img]
Böyle bir seyi kim nezaman söyledi arkadasim ya..
Ne demek Trabzonspor<Fatih..Hayret bisey ya ..Bu zamana kadar kim TRABZONSPOR umuzdan büyük oldu ki ..FATIH e burda yapilan iyi elestirilerden bu sonucu çikarmissan bravo yani ne diyilebilir bilmiyorum...FATIH iyi bir futbolcu evet. Sirasi geldiginde övülecek yeri geldiginde elestirilecek..
Hiç kimse TRABZONSPOR dan üstün olamaz . FATIH i FATIH TEKKE yapan TRABZONSPOR umdur...Bunu zaten kendi de söylüyor..
Ben sahsen TEKKE siz bir TRABZONSPOR eksik bir TRABZONSPOR dur derim o kadar ... Taki yerine kendisi gibi baska bir KRAL gelene kadar...
Benim için
2 Basit GOL > 1 Süper GOL</span></font>
FxY
Yorum
-
Sadece sanssizdi
moral verilmesi lazim yeni sezon için..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
o pozisyonda olemi vurulur arkadas allahini seven solesin bu 1 deyil 2 deyil her macta yappiyo bunu biraz daha ciddiye al kardesim bu isi o topa asilip gol yapacaksin ne asirtmasi arkadas deli olacagim yaaasorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
Arkadaslara kesinlikle katiliyorum. Bunun böyle olacagi belliydi, sürekli bi laubalilik... Nedir bu kardesim, adam sahaya çikmis, her pozisyondan sonra topuseyrediyor, biraz oynasana, hakeme bakar, futbolcuya bakar.Ondan sonra da Yattara kötü orta yaptimi el kol hareketiyapar. Yeter artik oynayacaksan oyna, yoksa Trabzonspor'a ne Fatih'ler geldi ,yine de gelir Edited by: yavuzselim_61
Yorum
-
Tabi gitsinde kim gelecek?
Bir kaç sayfa önce sormustum ama cevap gelmedi.
Onun fiyatinda ortalama 20-10 asist yapabilecek onun attigi golleri atabilecek bir tane futbolcu söylermisiniz bana?
Tabiyki çok var ama birde su var.
Türkiye'ye ve Trabzon'a nasil getireceksiniz?
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=400>
<T>
<TR bgColor=#ffffff>
<TD vAlign=top align=left width=124 rowSpan=2></TD>
<TD vAlign=top align=left width=276>''YAPICI BIR YAZI''
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left width=276>BUGÜN GAZETESI YAZARI KENAN KARCI'DAN DEGERLENDIRME:
YAPICI BIR YAZI...
Inanin bana bu Trabzonspor, Bayanlar Ligi?nde oynasa ilk üçe giremez. Hani, ?Kiz gibi oynuyorlar? tabiri var ya, bunlara ?cuk? oturur.
O kadar hissiz, inançsiz ve dirençsizler ki, tarif etmekte kelimeler kifayetsiz kalir. Ikili mücadelelerde nazik, sut atarken kibar, top sürerken kivraklar (!..)
Herkes bu durumu, ?Özgüvenlerini yitirmisler? seklinde açikliyor ama ben ayni görüste degilim. Trilyonlari alip, yan gelip yatiyorlar. ?Biz Trabzonsporuz nasil olsa yeneriz? havasindalar. Ama bu kafa yapisinin Trabzon?a o nami, sani kazandiranlara saygisizlik ve ihanet oldugunu bilmeliler.
Trabzonspor yönetimi seçildiginde Asbaskan Hasim Saitoglu bana, ?Önce mevcut oyunculari rehabilite edeceklerini? söylemisti. Iyi niyetle oyuncularin paralarini zamaninda ödediler, bir dediklerini iki etmediler, gerçekten psikolojik terapi uyguladilar. Ama ?Cehenneme giden yollar iyi niyet taslariyla döselidir? sözünü dogrularcasina futbolcular iyi niyeti suistimal ettiler.
Simdi yönetim, ?Beni yutamazsin, bogazina takilirim? zihniyetinde olanlara haddini bildirmeli, ibretlik bir ceza vermeli.
Bir futbol takimi elbette maç kaybedebilir, elbette hedeflerinden kopabilir ama onurlu ve serefli bir sekilde formasinin hakkini vermek için terini sahada akitir. Inanin bana küme düsmek üzere olan Malatyaspor bunlardan daha inançli ve dirençli. Onlarin bulundugu yer, bunlarin oldugundan daha çok saygiyi hak ediyor.
Bazi Trabzonsporlu dostlarim, elestirilerimin sert oldugunu, daha yapici olmam gerektigini salik veriyorlar. Ama hayalleri yikilan milyonlarca Trabzonspor taraftarinin hayallerini kim yapacak? O hayalleri yikanlara karsi kusura bakmayin, ben yapici olamam. Maç izlerken yüregi kan aglayan o insanlarin duygularina tercüman olmak için çok daha agir yazi yazmak gerekir. Anorthosis?ten bugüne kadar olanlari düsünün ve siz iyi niyetli olun bakalim...
</TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
İlk olarak antifatih tarafından gönderildi<t>
</t><table cellpadding="0" cellspacing="0" width="400">
<t><tr bgcolor="#ffffff">
<td rowspan="2" align="left" valign="top" width="124"> </font></font></font></font></font></font></font></font></font>
</td>
<td align="left" valign="top" width="276">''YAPICI BIR YAZI''
</font></font></font></font></font></font></font></td></tr>
<tr>
<td align="left" valign="top" width="276">BUGÜN GAZETESI YAZARI KENAN KARCI'DAN DEGERLENDIRME:
YAPICI BIR YAZI...
Inanin
bana bu Trabzonspor, Bayanlar Ligi?nde oynasa ilk üçe giremez. Hani,
?Kiz gibi oynuyorlar? tabiri var ya, bunlara ?cuk? oturur.
O kadar
hissiz, inançsiz ve dirençsizler ki, tarif etmekte kelimeler kifayetsiz
kalir. Ikili mücadelelerde nazik, sut atarken kibar, top sürerken
kivraklar (!..)
Herkes bu durumu, ?Özgüvenlerini yitirmisler?
seklinde açikliyor ama ben ayni görüste degilim. Trilyonlari alip, yan
gelip yatiyorlar. ?Biz Trabzonsporuz nasil olsa yeneriz? havasindalar.
Ama bu kafa yapisinin Trabzon?a o nami, sani kazandiranlara saygisizlik
ve ihanet oldugunu bilmeliler.
Trabzonspor yönetimi
seçildiginde Asbaskan Hasim Saitoglu bana, ?Önce mevcut oyunculari
rehabilite edeceklerini? söylemisti. Iyi niyetle oyuncularin paralarini
zamaninda ödediler, bir dediklerini iki etmediler, gerçekten psikolojik
terapi uyguladilar. Ama ?Cehenneme giden yollar iyi niyet taslariyla
döselidir? sözünü dogrularcasina futbolcular iyi niyeti suistimal
ettiler.
Simdi yönetim, ?Beni yutamazsin, bogazina takilirim? zihniyetinde olanlara haddini bildirmeli, ibretlik bir ceza vermeli.
Bir
futbol takimi elbette maç kaybedebilir, elbette hedeflerinden kopabilir
ama onurlu ve serefli bir sekilde formasinin hakkini vermek için terini
sahada akitir. Inanin bana küme düsmek üzere olan Malatyaspor bunlardan
daha inançli ve dirençli. Onlarin bulundugu yer, bunlarin oldugundan
daha çok saygiyi hak ediyor.
Bazi Trabzonsporlu dostlarim,
elestirilerimin sert oldugunu, daha yapici olmam gerektigini salik
veriyorlar. Ama hayalleri yikilan milyonlarca Trabzonspor taraftarinin
hayallerini kim yapacak? O hayalleri yikanlara karsi kusura bakmayin,
ben yapici olamam. Maç izlerken yüregi kan aglayan o insanlarin
duygularina tercüman olmak için çok daha agir yazi yazmak gerekir.
Anorthosis?ten bugüne kadar olanlari düsünün ve siz iyi niyetli olun
bakalim...
</font></font></font></font></font></font></font></font></font></font></font></font></font></font></td></tr></t></table>
tamam adamin yazdiklarini anladikta senin nickin ne öyle " antifatih " hayirdir hangi fatihe karsisin.....
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">o senin için öyLe, beLki bize göre tam tersi beLkide bazi arkadasLar da sana katilir! ancak Lütfen biraz saygi göstereLim görüsLere!!!</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=19430640></BLOCKQUOTE>İlk olarak Onur tarafından gönderildiGirdigi pozisyonlarin yarisini gol atan biri gelsin Fatih Tekke'yi aramam.İlk olarak tselif tarafından gönderildi
İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildiiyi futbolcu ama, trabzonspor < fatih, bu durum kötü..
Böyle bir seyi kim nezaman söyledi arkadasim ya..
Ne demek Trabzonspor<Fatih..Hayret bisey ya ..Bu zamana kadar kim TRABZONSPOR umuzdan büyük oldu ki ..FATIH e burda yapilan iyi elestirilerden bu sonucu çikarmissan bravo yani ne diyilebilir bilmiyorum...FATIH iyi bir futbolcu evet. Sirasi geldiginde övülecek yeri geldiginde elestirilecek..
Hiç kimse TRABZONSPOR dan üstün olamaz . FATIH i FATIH TEKKE yapan TRABZONSPOR umdur...Bunu zaten kendi de söylüyor..
Ben sahsen TEKKE siz bir TRABZONSPOR eksik bir TRABZONSPOR dur derim o kadar ... Taki yerine kendisi gibi baska bir KRAL gelene kadar...
Benim için
2 Basit GOL > 1 Süper GOLŞampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> FATIH TEKKE</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=97d7f33>
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T>
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=667fc693>
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T><T>
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
tekrarediyorumFATIH TEKKE BU TAKIMDA SAMPIYONLUK GÖRMEDEN GITMEM diyerek acik we net bir söyleyiste bulundu hala ne tartisiliyor anlamiyorum...Bizim kaptanimiz yalan soylemez ... yorum yaparken lutfen biraz daha saygiLi oLaLim....
adam goLLeri atinca hemen kraLimiz oLuyor... sadece iyi gününde yanindayiz... bu dostLukmudur? kardesLikmidir? zaten dedigim gibi adam gitmiycem dedi sampiyon oLmadan daha ne söyLesin? siz gazeteLerde i birtakim uydurmaLara bakmayin! onLar bizi yikmak için... zaten biz bu çirkinLikLere , küstahLiklara kafa tutarak TRABZONSPOR oLduk biz, hakkimizLa , emegimizLe,biLegimizin gücüyLe geLdik buraLara! aman arkadasLar birde birbirimize düsmeyeLim... dista bir savas warken, içimizdede ayri bir savas çikarmayaLim... yoksa gün oLur dewran döner Trabzonspor biter , biz biteriz...
Fatih Tekke 'ye nasiL diL uzatiLir anLamiyorum, hiç mi üzüLmüyorsunuz bu haksiz yorumLari yazarken_? sayet ben okurken üzüLüyorum we moraLim bozuLuyor... eger zamanimiz olursa bi arastiraLim adamin hayatini?futboLcuLugu tartisiLmaz hadi onu da bir kenara ataLim kisiLiginLe oLsun durusunLa oLsun tam bir idoL! onLari da bir kenara birakip söyLe ufak bir anaLiz yapaLim, eger Fatih TEKKE Trabzonsporumuzda oLmasaydi , napardik? ........ cewap yokmu, kim ne derse desin tek bir cewap su, Fatih Tekke olmasaydi baskasi oLurdu ancak onun kadar iyi oLamazdi. dolayisiyla Trabzonda o kadar iyi oLamazdi... he daha iyiLeri yokmu, ewet war...
ANCAK DAHA IYISINI BULANA KADAR TEK KRAL
</TD></TR>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=b39ae05d>
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T><T>
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
DAHA IYISINI BULUN TARTISALIM!!!</TD></TR>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></T></TABLE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>Edited by: oz_gurŞampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum

Yorum