Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu habere inanmaman gerektigini biliyorsun degil mi?[img]smileys/smiley2.gif[/img]

hürriyet yani...... [img]smileys/smiley7.gif[/img]
    Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
    BMN Tsira TRABZON

Yorum

• Uydur uydur yaz ...meydani bos buldunuz ..bakalim ne zamana kadar devam edeceksiniz[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• <CENTER>10 gün sonra gidebilirim </CENTER>
        Bu sene ayrilmam kulübün yararina. Alacak olan bonservis ödeyecek. Yöneticiler ve kulüp de kendisini düsünmek zorunda

Yurtdisina transferim bir hafta sonra netlesebilir. Trabzon'da hedef olarak çok fazla yukarilarda olacagimi düsünmüyorum

Herkes Fatih Tekke'nin pesinde... Fenerbahçe, Galatasaray, Besiktas hatta Avrupa kulüpleri. Transferin en flas ismi ise konusmak için AKSAM'i seçti. Iste basta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm futbol kamuoyunun merakla bekledigi Fatih Tekke'nin transferi ile ilgili düsünceleri:

Bana gelen teklifleri sadece ben biliyorum ama alakasiz seyler yaziliyor, söyleniyor. Takimini mi satiyor falan filan, gitmek mi istiyor, nedir sikintisi gibi seyler söyleniyor ve taraftara karsi zor durumda birakiliyoruz.

Fenerbahçe'nin teklifi dogru. Yalan diyemem. Teklif oldugunu biliyorum ama konusulmus hiçbir sey yok. Teklif menajere geliyor, ben henüz konusmadim. Galatasaray ve Besiktas'tan da teklif var. Istemeleri de normal. Önemli olan kulübün tavri ne olacak? Avrupa olursa kesinlikle ayrilirim. Bu sene olmazsa seneye kesinlikle ayrilacagim. Bu ayrilma kararinda yasadiklarim da etkili. Her gün insanin sagini solunu kontrol ederek yürümesi mümkün degil. Bir futbolcu için de, ailemiz ve sevdiklerimiz için de kolay degil. Zor günler yasadik ama atlattik.

HEP SIKINTI HEP SIKINTI

Hedef olarak Trabzonspor'da ben çok fazla yukarilarda olacagimi düsünmüyorum. Bundan sonra Trabzonspor'da Avrupa'nin iyi bir takimina oyuncu gidebilir mesajini vermek, temsil etmek de önemli. Isin keyfini çikartmak istiyorum açikçasi. Hep sikinti hep sikinti. Her seyimizle Trabzonspor'a ve oynadigimiz her takima her seyimizi verdik ama hala birçok köse yazari bir seylerin altini kasiyorlar, yaziyorlar, çiziyorlar. Bunlara da insanlar inaniyor ve tepki koyuyor ve bu da bizi huzursuz ediyor.

Bizimle ilgili yasanan sikintilarin geçip geçmedigini zaman gösterecek...

Yurtdisina transferim bir hafta, 10 gün sonra netlesebilir. Dünya Kupasi'nin bitimini de bekliyor Avrupali takimlar. Bizim için de çok kötü oldu zaten Dünya Kupasi'na gitmemek. Türkiye'deki takimlara gitmeyi düsünmüyorum. Türkiye'nin disinda bir yerde oynamak istiyorum. Türkiye'de her türlü sikintiyi yasadik. Bizim de futbol hayatimiz bitiyor. Ahmet, Mehmet için de futbol hayatimi ve gelecegimi tehlikeye atamam.

BU SENE OLMASI SART

Kaldigim süre içinde Trabzonspor'da ne kadar verebiliyorsam yine elimden gelenin en iyisini vermeye devam edecegim. Ama bu sene ve öteki sene son.. Kariyerim açisindan ve temsil açisindan, bu sene olmasi gerekiyor. Olmazsa zaten Fatih olarak futbol seviyem bu seviyede kalacak, hatta seviye daha da düsecektir.

Bu sene ayrilmam kulübün yararina. Bu sene olursa alacak olan bonservis ödeyecek. Bir dahaki sene sözlesmem bittigi için böyle bir sey olamayacak. Türkiye Avrupa gibi degil. Burada futbolcu kendi takimindan baska bir takima gitse hain olarak nitelendiriliyor.

Yöneticiler ve kulüp de kendisini düsünmek zorunda. Fatih olarak da ben ligde 4 yilda 80 gol atmisim. Bu çok iyi oran, asiri bir oran. Iki tane kupa, iki tane ikincilik kazanilmis. 3 kere Sampiyonlar Ligi kapisindan dönmüsüz. Bence kulüp böyle oyunculari da vermek istemez. Takimdan ayrilan bir oyuncu güç dengelerini bozar.

Yeri doldurulamayacak oyuncu yoktur. Trabzon'da tabi taraftar tarafindan seviliyorum. O yüzden yöneticileri ve baskani da engelliyor gitmem. Kulüp için faydaliysa yap. Ben faydali olacagini düsünüyorum. Türkiye'de hiçbir takimda yok bunun aksi.

Nobre Besiktas'ta faydali olur

<LI>Sampiyon sürpriz oldu. Ben hiç ihtimal vermiyordum. Ama Galatasaray bu sene iyi futbol oynadi.

<LI>Basarisiz diye nitelendirdiginiz zaman bir seyleri kaybediyorsunuz. Futbolda da böyle. Iyi oyuncusun sampiyon olamazsan gidersin, futbolda var bunlar.

<LI>Nobre, Besiktas'ta çok faydali olur. Türkiye sartlarinda çok faydali bir forvet, çok begeniyorum.

<LI>Anelka futbolcu ya. Çok kaliteli. Fenerbahçe'nin en kaliteli futbolcusu ama hedefi falan olmayan bir adam herhalde çok rahat, asiri rahat. Disaridan öyle gözüküyor.
        ------------------------------------------------------------ ---------------------------------
        <LI></LI>

Güle güle kaptan.en büyüksün mükemmelsin.seni üzen kiran yoran yipratan trabzonspor küme düssün.fenere de olsa git.pardon yazmayi unuttum.önemli olan sensin.trabzonspor mu?bosver yaa biliyosun o takimin taraftari seni yipratti.onlar 23 senedir hersene sampiyon olmasina ragmen cok sabirsiz.d.kievi elediniz.rum takimina fark attiniz.feneri her macta yendiniz.bjk yi son macta cok HIRSLICA ezdiniz.ama yine kiymetiniz bilinmedi.sana sultan dahi demediler.posterlerini yapmadilar.git kurtul.hatta fenere git.trabzonspor mu???

Edited by: isots1978
        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• unutmaaaa

bu taraftar seni sadece sevdi

ama hala sevecekmi bilemiyorum
          sorma neden...
          hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• ya iyi de madem kulkübe para kazandiracaksin sözlesme uzat ondan sonra gideceksen git gene. neden bu kadar uzattin ki
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
              ya iyi de madem kulkübe para kazandiracaksin sözlesme
              uzat ondan sonra gideceksen git gene. neden bu kadar uzattin ki

adam resmen trabzonsporu kafasinda bitirmis

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Trabzondan gitsin ama Türkiyenin disina çiksin.Fbye falan giderse ben de kalpten giderim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                  İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
                  ya iyi de madem kulkübe para kazandiracaksin sözlesme uzat ondan sonra gideceksen git gene. neden bu kadar uzattin ki
                  adam resmen trabzonsporu kafasinda bitirmis

gitmek istedi gönderilmedi devre arasinda,muhtemelen sebebi bu..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• hadi fatih güle güle...

bi daha asla ama asla geri dönmemen dilegiyle.

Nereye gidersen git.Hiç önemli degil.

Sen TRABZONSPOR un büyüklügünü anlayamamissin.

"hedef olarak TRABZONSPOR da çok yukarilara çikacagima

inanmiyorum" dedikten sonra hala TRABZON da ikamet ediyosun.

derhal gitFatih emin ol bunu senden daha çok istiyorum.

Yazik büyük TRABZONSPOR taraftari olarak sana verdigimiz sevgiye.

Haketmemissin.

Edited by: lazutlarlivera
                    MİMOZA

Yorum

• hiçbir futbolcu kendini trabzonspor kulubünün üstünde göremez oynamak istemeyene güle güle yolu açik olsun
                      milyonlarin askisin

Yorum

• Nasil yapar boyle aciklama ne zannediyor kendini bu adam ronaldinho mu , onunla esdegermi goruyor kendini sonunda olacagi buydu adama 40 gun kralsin sultansin dersen sonunda kendini kral yada sultan zanneder yolun acik olsun umarim daha fazla yukselebilecegin yere gidersin ama sakin daha fazla yukselemiyecegim dedigin trabzona geri donme .
                        Kahpe Bizans;
                        Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                        Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• ne olcakti daha adam 4senede 80 gol atmis takim 2kere kupa almis 2kerede 2. olmus neymis efendim adam gitmek istiyo diye yerden yere vuruluyo. ne yapsaydi trabzonspordami futbolu biraksaydi herkesi bi idealleri wardir fatih tek basina degilki adam colugunu cocugunu gelecegini dusunmek zorunda. haa bide sunu soleyeyim hicbi arkadasim kusura bakmasin ama fatih tekke hepimizden buyuk trabzonsporlu
                          gule gule kral ALLAH yardimcin olsun biz her zaman arkandayiz

Yorum

• fatih tabiki büyük topçu benim kizdigim olay iseson maçlarda sahada hiç mücadele etmemesi sen takimin kaptanisin sen mücadele etmezsen kim edecek.Son bjk maçinda resmen yürüyerek top oynadiböyle olmazki biz istanbuldanizmire takimizi desteklemeye gidiyoz amaonlar yürüyerek top oynuyorlar allahtan rize yendide uefaya gittik eger rize yenilseydi bunun hesabini kim vercekti
                            milyonlarin askisin

Yorum

• Yönetim ne yapacak evet dese yerine alacagi adama kaç lira verecek eger onun boslugunu dolduracak oyuncuya o parayi vermeyecekmi eeeezaten gelenin sorunlari(yabancilik,uyum.....vs) degermi bu rizikoya, hem bu taraftarin tepkisinden hiçmi korkmuyorlar .Yönetim para için bu ise he derse kendi idam sehpasini kurar haberi ola ,zaten stad ve transfer konusunda büyük beklentileri olan bu taraftara birde bu haber verilirse geçen seneki tolganin gitmesinden sonra burada yaptigimiz konusmalarin ayni benzerleri Fatihide bekliyor demektir.

Acaba diyorum bu haberler basina bilinçli olarak sizdirilip Trabzonspor taraftarinin nabzimi yoklaniyor demektende kendimi alamiyorum.

Bu olay Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmaktan baska birsey degildir.

Yorum

• Peki Yolun Açik Olsun Kaptanim senin Gibi Bir yildizi Bir daha nasil Bulacagiz bilemiyorum Ama ne Olur gideceksende Avrupaya Git Lüttfen seni Çok seviyoruz... Senin yerin Nasil doldurulur Bilemem

Trabzonspora Katkin çok oldu Senin Olmadigin maçlarda Gol atamadik bile.. Sen Bu takimin Herseyisin.

Sende haklisin Trabzon seni Içine Sigdiramadi Futboldan Para ALma Pesinde ki Bazi Mafya Bozuntulari Yüzünden Trabzonda Kendi Memleketinde Bile Rahat degilsin Seni de Anliyoruz

Yolun Açik Olsun Bu takima Verdigin Emekler Için Sana Tesekkür ederiz. Sen Avruapa git Seneye yine Gel demicem Ne olur Git Basarili Ol Sen bunu Hak ettin Tsk ederiz Tekrardan Sana

Yolun Açik olsun Büyük Kaptan [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                                Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim