72.saayfadaki gibi sacmalamayilim yeter,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
neden onun kadar trabzonsporlu olamiyormusuz. ben bunu kabul etmem arkadas. anlasmasinda enflasyona göre zam alacaksin denildi. enflansyon geçen sene düsük diye ben bu paraya oynamam. zam istiyorum diyen adam mi benden daha iyi trabzonsporlu. o senede 2.000.000 ytl alirken ben maçlara para vererek giriyorum. ben sesimi çikartmadan para verirken o aldigi paranin yetmedigini söylerkeno nasil benden iyi trabzonsporlu olur. transfer olsa ben profesyonelim der kenara geçer. bunmu benden iyi trabzonsporluluk. gerçekçi olalim beyler. erdinç iki golde hatali davrandi ama fatihte attigi gol disinda olumlu hareketten çok olumsuz hareketler yapti. ikin arif e dönmeye basladi top ayaigna geldiginde adami geçemezse hemen yerde. evet çok faule maruz kaliyor ama düstüklerinin çogu olmayan faullerden olmaya basladiç bende fatih i seviyorum ama hatali olanlar elestirilirse dün fatihte hataliydi ve elestirilmesi lazim. kötüde olsa iyide olsa elestirilemez siye bir kanun yok.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
valla ben hala kizginim fatihe bu sezon zaten oynamadi. hazirlik maçlari idman yapmadi. takim ondan soruluyo sanki. aynen eski, günlere dönersek o zaman görürüm sizleri. fatih te hami ve ünal gibi bölünmelerin oldugu sezonui yasatmaz insallah. aslinda zaten kendi basina takim olmus su anda.fatihi sevmedgim zannedilmesin ama ben trabzonsporu daha çok seviyorum. fatih gider ama takim kalir. onun için kimseyi çok fazla büyütmeyelim ve simartmayalim. gerektiginde elestirmeli gerektiginde övmeliyiz. her zaman övmek onada kulübede zarar verir.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Fatih aritk aldigi paranin hakkini vermiyo. Yani yeter artik bu kadar oyun düzeni bozulmazki. Yere bi yattimi kalkmak bilmiyo. Nerdeyse maçin yarisini yerde geçiriyo ama faulden degil inatçiliktan...Edited by: zedboystsBarış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Kendinde müthis bir istikrarsizlik var anlam vermek mümkün degil,artik toparlanmasi lazim</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildivalla ben hala kizginim fatihe bu sezon zaten oynamadi. hazirlik maçlari idman yapmadi. takim ondan soruluyo sanki. aynen eski, günlere dönersek o zaman görürüm sizleri. fatih te hami ve ünal gibi bölünmelerin oldugu sezonui yasatmaz insallah. aslinda zaten kendi basina takim olmus su anda.fatihi sevmedgim zannedilmesin ama ben trabzonsporu daha çok seviyorum. fatih gider ama takim kalir. onun için kimseyi çok fazla büyütmeyelim ve simartmayalim. gerektiginde elestirmeli gerektiginde övmeliyiz. her zaman övmek onada kulübede zarar verir.
Senin gorusun saygi duyariz..
ama bana kalsa Fatih Tekke aldigi paranin hakkini sonuna kadar veriyo..antrenmansiz sakat sakat maca cikmalar, takim maglup durumdayken sinirden aglamalar, biri hata yaptimi onu uyarmalar..hatirlarmisin kaptansiz 5-6 mac oynamistik ligde hani 5 haft a pespese maglup olmustuk forvette ne kadar zorluk cekmistik..ha tabiki o gider Trabzonspor kalir Allahtan baska kimse Trabzonspordan buyuk degildir..ama dogruya dogru takimin beyni odur!İnsan ol evlat!
Yorum
-
<DIV>ya arkadaslar çok abartiyoruz fatih takimin beyni ama trabzonspordan büyük degil yattimi yerden kalkamayan sanki 10-0 öndeymisiz gibi girdigi gol pozisyonlarini asirtma denemeleriyle harcayan bi futbolcu fatih çok tekme yiyo belkide bilerek faul vermiyo hakemler ama yinede yerde o kadar beklemesi yatmasi anlamsiz ben izlerken sekilden sekile giriyorum ama adam düstümü en az 2 dakka harciyo orta sahadan top aliyo top dagitiyo ama ilerde kimse kalmiyo tek forvet oynuyoruz son maçlarda fatihde geriye gidince kimse kalmiyo ilerde gol atamiyoruz atsak bile defans çok acayip kisa zamanda basarilamayacak isler basariyolar yukarda bi arkadas hami ünal gibi takimi bölebilir dediki görünen en büyük tehlike bu taraftar fatihi istiyo diye teknik direktör duramiyo daha sakin bi sekilde futbolcularimizi sahiplenelim lütfen</DIV>imza yok burda!
Yorum
-
Sen gel kayseriye ''laubali (!) bir asirtma golü at'',bir penalti yaptir yine elestirilenlerin basinda gel!.Agziyla kus tutsa havadir bu adam.Ne yapsa yaranamiyo.Kimse o celo denen sözde sol kanat oyuncusunu hiç asist yapmiyor diye elestirmez Fatih'i elestirir.Pes valla!.Celo'nun yerinde olsam utanirim biraz yaw.3 senede 1 asist (!) yapan sol kanat oyuncusu nerede görülmüs.Onun için Fatih ne yapsa bos bazilari için.Herkes bildigi yolda devam etsin...
2222.Edited by: thepatfhinder- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
fatih tekke yi tartismak ayip olur.kayseri maçinda antremansiz halini gördük.bir gol bir penalti kondisyonu yok kabul ama o golü atacak baska adamda yok.su an elimizdeki çok ama çok önemli bir deger"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
Sen gel kayseriye ''laubali (!) bir asirtma golü at'',bir penalti yaptir yine elestirilenlerin basinda gel!.Agziyla kus tutsa havadir bu adam.Ne yapsa yaranamiyo.Kimse o celo denen sözde sol kanat oyuncusunu hiç asist yapmiyor diye elestirmez Fatih'i elestirir.Pes valla!.Celo'nun yerinde olsam utanirim biraz yaw.3 senede 1 asist (!) yapan sol kanat oyuncusu nerede görülmüs.Onun için Fatih ne yapsa bos bazilari için.Herkes bildigi yolda devam etsin...
2222.
dimi yani..daha ne yapsin KRAL ...hem savunma yapacak , hem orta sahada oyun kuracak..ee yani kendi golününde pasini kendi yapacakhali yokya kardesim.....
o her zaman her yarde tek marka ...FATIH SULTAN TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum

Yorum