Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kralimiz çook yasa
    YenICuMa MahAellesi\\BozTepe
    EnBüYüK TrAbzoN

Yorum

• bugün kac gol atacak acaba ??? [img]smileys/smiley2.gif[/img]
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 1 gol, 1 asist
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• her seyiyle muhtesem bir insan. ona hersey yakisir.en güzel günler seninle olsun kralim.[img]smileys/smiley32.gif[/img]nice yillara

Yorum

• sen iyiki varsin ve iyiki trabzonspordasin ve bizlerde iyiki senin oynadigin takimin taraftarlariyiz mutluluga giden yolun bas kahramanisin sen degilmiydin çikip sakat sakat oynadin agrilar içinde sen degilmiydin gelen teklifleri elin tersiyse ittin sen hep kralsin gönüllerimizde önemli olanda bu degil mi? kral seni bütün camia çok seviyorum ve en çok da ben
            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• ben bu adama hastayim maneviyati muhtesem bir insan ya ne yapsak onun için görmeyide çok arzu ediyorum ankaradaki maçlara gidecegim

Yorum

• isterse saha içinde yatsin durusu yeter arkadaslar kardesim gibi sevmisim ben birkere

Yorum

• Trabzonspor-Gaziantepspor Maçinin Fotograflari

<DIV align=center></DIV>

<CENTER>

trabzonspor.org.tr

</CENTER>
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• kral nede olsa ne denilebilirki onun için söylenecek güzel sözler bile yetersiz
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• evet o bir numara dünyadaki hiç bir kelime onu anlatmaya yetmez...TEK KRAL
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Yükü 3 katina çikti artik.. Takimini sirtlamali..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• Dün biraz yorgun gözüktü ama gene de golünü atti kaptan...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• milli takimdan dönüsteyorgun oldugu herhalinden belliydi. ama yapmasi gerekeni yine yapti. golünü atti. sana bosuna sultan demiyoruzki.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• dün sultan biraz laobaliydi ayakla çektigi sutlarda.Tamam dün attigi gol harikaydi ama yine de bir forvet oyuncusu her golum jeneriklik olsun diye ugrasmamali.Geçen sene siradan goller atmamak için fantastik vuruslar denemeseydi sanirim 40 gole rahat ulasirdi.Ama yine de dünyada esi yok [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• laubali olmayi biraksa kimse tutamazda hala akillanmadi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim