Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla kendi bilir biz Fatih Tekke yi çok seviyoruz yada ben çok seviyorum ama gidersede oturup aglamam o giderse yenileri çikar Türkiyenin en çok futbolcu çikaran altyapisina sahibiz ama bunlar bizde oynamiyor o baska; o giderse ergin oynar ali oynar bu forma için sahada yüregi çarpmayan adam zaten oynamasin. Yoksa bende isterim fatih kalsin bizde, biz onu uzun yillar izleyelim bagrimiza basalim, gideceksede daha önce dedigim gibi gerçekten iyi bir takima gidecekse gitsin bundanda gurur duyarim bir trabzonspor taraftari olarak. Fakat bu kadar sevildigini bilen bir futbolcu konusurken yada beyan verirken daha dikkatli olmali bence öyle gidecegim demeyeceksin sezon sonu getireceksin bonservisini gideceksin gitmeyeceksende topunu oynayacaksin beyanat vermeyeceksin gazetelere.Seni çok seviyoruz Fatih TEKKE
    .

Yorum

• evet sevdik ve de sevmeye devam edecegiz[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonspor bayragini öperek poz veren Fatih Tekke, "Bu bayragi öpmek ne demek. Bu renkleri kalbimize gömdük" diyerek, Trabzonspor sevgisini vurguladi. [img]smileys/smiley19.gif[/img]

su söz beni bitirdi helal olsun sultana

Yorum

• F-A-T-I-H S-U-L-T-A-N T-E-K-K-E

baska söze gerek warmi...! sadece trabzonun degil tüm türkiyenin gözbebegi, alemin krali!!! Fatih Tekke Türkiyeye gelmis geçmis en iyi futbolculardan biri...

Türkiyenin ona ihtiyaci war....

Bizimde ona ihtiyacimiz war... bizi 2007 sezonun da sampiyon O yapacak... ne yeni transferler ne de yönetim....

tek söz tek kelime FATIH TEKKE...

neden diyeceksiniz sadece mükemmel futboLu degiL FaTiH TeKKe yi yüceltten... kisiligi bile ona hayranligimizin doruga çikmasina sebep oLabiLecek kuwwette... ewet TEKKE hayranininiz asiginiz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Sen En büyüksün , sen TEKsin ayni TRABZONSPORUM gibi...

Hep böyle bizde özeL we güzeL kaLman diLegiyLe...!

Özgür Ayyildiz
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• kal be bu takimda kaptan bak seneye sampiyonluga kitlenmis durumda herkes sizde dahil

gelecek sezon bence biseyler olacak fenerin 100. yilinda onlari rezil edecez[img]smileys/smiley4.gif[/img]
            Trabzon'un Ayvalık ilçesinden :D

Yorum

• İlk olarak lutfu61 tarafından gönderildi

kal be bu takimda kaptan bak seneye sampiyonluga kitlenmis durumda herkes sizde dahil

gelecek sezon bence biseyler olacak fenerin 100. yilinda onlari rezil edecez[img]smileys/smiley4.gif[/img]

KRAL siz sampiyon olur mu be TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Bizim Kulübü büyük yapan TARAFTARLARIDIR. Bunu hic ama hic unutmayin bu bir.

Bir kulübün Kaptani olmak bu kadar kolaymi? Yaz boz tahtasi degil bu kardesim Gidiyorum - Gitmiyorum. Yasadiklarin kötüydü bu konuda sana sonuna kadar destek. Sen böyle yaparsan trabzonlu olmayan futbolcular ne yapmaz? Senin otoriterin ne olacak?

Bak aslanim senin icin canini verecek kadar seni seven insanlar var bu dünyada. Sen nabiz yoklama sen bakin beni ne kadar seviyorlarlar deme. Bu insanlarin sevgisi aninda kine dönüsür bunu bilesin.

Ne günlere kaldik arkadas yüregim burkuluyor. Senin cocuklugunu biliyoruz biz her detayiyla. Trabzondan neden uzaklastirildiginida. Geri gelirkende seni ne kadar severek aldigimizida unutma.

Yedigin Kaba...........!!!!

Seni yinede Cok seviyoruz be Sultanim Fatihim Tekkem.
                sonunda herkes Trabzonsporlu olmasin. Birakin bu da bizim ayricaligimiz kalsin.!

Yorum

• gecenin bu vakti nelerle ugrasiyoruz. Allahim sen aklimizi koru Trabzonumuzu, Trabzonsporumuzu Trabzonlumuzu ve Trabzonsporlumuzu koru. Amin.
                  sonunda herkes Trabzonsporlu olmasin. Birakin bu da bizim ayricaligimiz kalsin.!

Yorum

• Fatihi ,Fatih Sultan Tekke ve Kral Yapan TRABZONSPORDUR!UMARIM kendiside bu yazilanlara üzülüyordur.Kral memleketinde agirdir hiçbirSÜRGÜNDEKI ;SULTAN VE KRALDAN NE KENDINE ,NEDE ETRAFINA FAYDA GELMEMISTIR!

Yorum

• su avatari incelerken dikkat ettigim sey KAPTAN imizin eziklere attigi golden sonraki hirsla karisik sevinç sekli..Sanki bi seylerden intikam aliyomus gibi...Su halini saatlerce izlerim TEKKE 'm[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• bugün gol bekliyoruz KAPTAN
                        Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                        BMN Tsira TRABZON

Yorum

• bu taraftara yaranmaktan zor bise oldugunu sanmiyorum..adam fener'e gs'ye giderim demiyo,TÜRKIYE'DE BASKA TAKIMDA OYNAMAM diyo.Avrupa'da her takima da gitmem diyo..Daha ne diyecek ya?Tamam TRABZONSPOR'lu ama oynamak için üste para mi verecek??
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• gel de anlat oflee kardes.

Kraldan bugün goller bekliyorum....
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                              <T>
                              <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">ya kaptan kral yaaa.yorum ne gerekir onun hakkinda.herseyimiz.kaptana hic kimse dil uzatamaz.uzatan da kendini bilmezein tekidir.kaptan artik oyle bir duruma geldi ki bizim icin nerdeyse onun menfaatini trabzondan ustte goruyoruz.gerci oda trabzonun menfaatini kendi menfaatinden ustte goruyo.zaten onu bu yuzden bu kadar seviyoruz.dunyada cok daha iyi futbolcular olabilir ama bana sorsalar adriano mu kaptan mi diye FATIH SULTAN TEKKE derim</TD></TR>
                              <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                              <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                              <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• Kaptan dedik Kral dedik Sultan dedik Basimizin taci dedik Kimselere laf ettirmedik..Ama be Fatih nolur yeter artik , çabala biraz lütfen . Sakat dedik ameliyat dedik zor günler geçirdi dedik hep arkanda olduk..ama nolur be Kaptan geri dön artik [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Biz 31 golle Kral olan Kaptanimizi geri istiyoruz[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim