Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol GüNES hocamizda zamaninda böyle elestirilmisti.O'nu gönderdiniz de ne odu.Gelen gideni aratti...

Mehmet Yilmaz Samet Aybaba döneminde iyi oynayip gol de atiyordu.Ama sagolsun bizim ''herseyi bilen'' taraftarimiz O'nu da nasil olduysa ''futbodan'' sogutmayi basardilar...

Simdi sira Fatih'te...

Bravo...Ben bu yasima geldim ama ''oyuncusunu bu kadar çabuk satan'' bir taraftar daha görmedim.Kimse kusura bakmasin...Edited by: thepatfhinder
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]fatih tekke biraz sahsi top oynuyo ama takimi cok iyi oyuna sokuyo bence degil raul bence o bir zidan gibi golculukten cok asist seven bi yapisi var bence fatihin bizim oyuncumuz olmasi buyuk bi sans o artik bi idol fatih tekkeeeeeeeeeee kral

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
        <T>
        <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

utanin be!!çok degil daha geçen sene el üstünde tuttugumuz.sen bizim herseyimizsin dedigimiz bir insana bugün bu sözleri acimadan söyleyenler.helal olsun valla.onun yoklugunuda gördük.anlayin artik anlayin fatih sultan tekke olmadan bu takim bir hiçtir.

tabi ki her insan gibi onun da hatalari vardir ancak bu kadar acimasizca elestiri yapmaya kimsenin hakki yok.bu insanin bize kazandirdiklarini unutmayalim...</TD></TR>
        <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
        GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• fatihi yere batiran yok sadece yaptigi hatalari oldugu zaman oda elestirilecek sonuç olarak kimse trabzonsporun üstünde degildir. gol kaçirinca verilen tepki ile labali hareketlerden sonra kaçirilan golden sonra verilen tepki çok farklidir. helede sonunda maglubiyet gelirse o zaman iste takimin bel kemigide olsa kaptanida olsa o da elestirilir. yaptigi yanlisti artik bu yanlislarini birakmali bu artistik vuruslari yüzünden çok gol kaçirdi hatta penalti bile kaçirdi.
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Okuma Sultan bu sayfalari...Sakin okuma...!!!!!!!!!!!!
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Beyler bu hafta kaçirdigi golde ben bir ukalalik sezemedim,pozisyon geregi yapilmis bir asirtma attigi kesin..Fatihi elestirenler birseyi dogru dedi kimse Trabzonspordan büyük degildir fakat kimse bunu inkar etmiyor..Fatihte kendini Trabzonspordan büyük sanmiyordur da..
              elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• İlk olarak foresra tarafından gönderildi

Insanlari karalamak bu kadar kolay olmamali ... Fatih Tekke yi bu kadar kolay harcayamayiz , ne çabuk unutuluyor yapilanlar ... Yaptigin fedakarliklar için sana minnetimiz büyük FATIH TEKKE ...

Ne fedekarlik yapti Daha iki sene önce Antepte yedekken bes paraya oynarken birden yildiz odu TRABZONSPOR sayesinde önce yedigi ekmege saygi göstermesini bilsin Gol krali oldu diye takimin üstünde Olmamali Bu Adam Resmen Trabzona Ihanet ediyor Hocayi Istemiyor I.Ege yi Istemiyor Takimda Kendi istedigi adamlar oynatilmayinca T.Direktöre Karsi cephe aliyor Ankara Macindaki Gibi Antrenmanlara Cikmiyor ama Maca 1,2 günkala Iylesiyor Cünki Takimi satmak icin .

ANLAYIN ARTIK

Ziya Dogan,Senol Günes ,bunlar bosunami gitti (Görün Bakin Vahitte gidecek)

Tek Ümidim Yeni yönetim insallah satar kurtulurlar.

[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru

Yorum

• hayiiiiir! çok yanlis bir tespit..

evet TRABZONSPOR sayesinde kendini gösterdi belki ama hiç mi yetenegi yok..hani senin mehmet yilmazlarin..nerde diger futbolcularin..onlarda TRABZONSPOR da oynuyor ama daha futbolun f sinden haberleri yok..[img]smileys/smiley7.gif[/img]

ne olursa olsunO TRABZONSPOR suz TRABZONSPOR da O nsuz olamaz!
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Gitmesin arkadas bak Totti ye bak Del Piero ya bak Lampard a, gitmesin Trabzonspor için kalsin .Hami ,Arif,Okan gibi olmasin.
                    Sensiz Asla

Yorum

• Fatihe ne kadar kizsamda onsuz bu takim hiç bunu gördük.
                      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Ankara maçindaki pozisyonun ''laubali'' olduguna kim neye göre karar veriyor?.Orda yakaladigi pozisyonu asirtmayip,direk kaleye vursa bu seferde ''niye asirtmadin'' diyeceksiniz.Öyle degil mi?.Ortaya bir kelime atiyorsunuz ne oldugunu bilmeden konusuyorsunuz.Yani sirf ''elestiri'' yapiyor desinler.Kimse elestirilmesin diye bisey söylemedi.Bunu da kafaniza sokun lütfen!!!.Fatih'in ''kendini Trabzonspor'dan üstün gördügünü'' iddia eden arkadaslar kendince yorum yapiyorlar ne yazik ki.Hatirlayan bilir.Famagusta rövans maçinda Gökdeniz kaleciyle basbasa kalmisti,vurusu da dogrdudan auta çikmisti.O zaman da bizim ''herseyi bilen (!)'' taraftarimiz ''Niye asirtmazsin'' demisti.Belli ki bazi seyleri çok çabuk unutuyorsunuz.Elestirileriniz de bir standart olmasi gerekmiyor mu?.Bunlari düsünün ondan sonra ''o essiz (!)'' yorumlarinizi yazin buraya...Edited by: thepatfhinder
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Fazla uçmussun insanlara hakaret etme.
                          Sensiz Asla

Yorum

• Kimsenin kimseye hakaret ettigi falan yok!.Okumadan yorum yaptigin nasil da belli oluyor!.Bir sorunun varsa özel mesaj atarsin arkadasim....!

Yorum

• fatih ne fedakarlik yapti diyenler var ya?

merak ediyorum siz TS'de oynasaniz ve sözlesmeniz sezon sonunda bitiyor olsa ne yaparsiniz acaba?kaçta kaçiniz ''ben profosyonel degilim,Trabzonspor'luyum''diye cevap verirsiniz.

Ya da kaçta kaçiniz anorthosis maçinda sahaya çikardiniz Fatih Tekke olsaydiniz,ameliyat yaralariniz dururken?

Hanginiz kulübü sikistirmazdiniz Wigan diye bi takim çuvallarla pound ile pesinizde kosarken???
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bu kadar büyütmeyin oda bir futbolcu sonunda katkilari tartisilmaz futbolculuguda iyi ama kötü oynayinca oda elestirilecek. bu normal birsey ankara maçinda topu öyle yapmak yerine az ileri sürse kesin gol hatta belki penalti olup kaleci kirmizi karrt görecekti. ama o bunu yapmadi. belki yapamadi sonuçta opda elestirilecek ve elestirilmeye açik olmasi lazim
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim