Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
    <T>
    <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
    <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
    <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
    <BLOCKQUOTE id=5bb71116>
    <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
    <T>
    <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

sevgili arkadaslar bi insani elestirmek o insana camur atmak manasina gelmez....elestiri kulturunden nasibini almamis insanlar baskalarini elestirmek hakkina sahip degildir....ben sadece o pozisyonun ofsayt olabilecegi kaygisiyla böyle bi yorum yaptim...djokay in manisa macinda topa dokunmamama hareketini hatirlatirim..

.ayrica o pozisyonda top kale icine gidiyordu...ayni hareketi fatih kazakistan milli macinda da yapmisti......benim anlamadigim fatih e yapilan elestirilere bu kadar tahammülsüz olmaniz...bunu anliyamiyorum ....

ben elestiri yaptim siz çamur atiyor diyorsunuz....

ben o formayi giyen hiçbir futbolcuya çamur atmam...bu fatih olmus hasan olmus farketmez onlar benim icin o kutsal formayi emaneten giyen insanlar ..fazlasi degil...

fazlasi icin bize 6 sampiyonluk kazandirmis kadroya bakiniz...ali kemallere turgaylara hamdilere senol guneslere..dobi hasanlara kemallere......özkan sumerelere ahmet suat özyacilara......

</TD></TR>
    <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
    <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE></BLOCKQUOTE>Edited by: nihat

Yorum

• iste biz böle büyük olamayiz ,büyük takim yildizini elinde tutar

fatihi su an da kim istiyo wigan,everton gibi ikinci sinif takimlar bu takimlara gidecegine trabzonda kalsa dahi. büyük takim diye gitmek istedigi bu takimlardan trabzon daha büyük

varipta barça,real,juve nin fatihi alacagi yok ki alsalar ilk on birde degismez olur fatih

bence hatadir avrupa fikri gidip orda futbol hayatini bitirmekte var,2 hafta sora oynamadan dönüpte adini kirletmek var

biz seneye sampiyonluga oynuyacaz diyoz onun yaptigina bak

ii sende git fatih ama unutma hamide ayni hatayi yapti gelipte sonra ankaragücünde, sebatta oynamak var

biz seni çok seviyoruz ve asla senden ayrilmayiz
      Trabzon'un Ayvalık ilçesinden :D

Yorum

• artik gitmen için son firsat fatih, git ve bizde bir avrupa takimi tutalim ve yurt disina adam gibi bir Trabzonluyu yollamis olalim. Insallah gidersin, ikinci sinif takima gitmesin diyenlere bir anlam veremiyorum, barçaya juveye milana gidip kulubede çurutseler dahami iyi olur???bi del pieroyu yedekte tutuolarsa fatihe oncelik tanicaklarini sanmiyorum, onemli olan ligin kalitesi, kaliteli bir lige gitsin, ole ukrayna mukrayna degil, insallah gider veadini dunyaya duyurur

Yorum

• ben çeliskideyim gitmesini istiyorum çünkü avrupayi hakediyor avrupada onu

gitmesini istemiyorum çünkü ben onun olmadigi maçlardan pek zevk alamiyorum

kaptan seni seviyoruzzzzz
          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
          BMN Tsira TRABZON

Yorum

• Evet bende KAPTAN siz maçlardan zevk alamiyorum...Ama bir insanin üzerine bu kadar gidilmezki aradas. Fatih bu takim için hasta hasta oynadi..31 golle gol krali çikardik..Su da var.. Tabi ki oynayacak..TRABZONSPOR dan ekmegini çikariyo..Ama insanlarin kötü günleride vardir ..o zaman da ona sahip çikmaliyiz .Gerçi taraftarimizin %99 u bunu yapiyor ama ...Yine deKAPTAN imiza karsibu kadar acimasiz olmamaliyiz ..SAMPIYONLUGU 10 TRILYONA DEGISMEM sözü yetmez mi ..

Unutmamamizgereken biseydaha varki BIZ TEK FORVETLE OYNUYORUZ..Elalemin en az 3 tane forveti yedekte beklerken O hasta olsa bile oynamak zorunda..çünkü alternatifi yok

Biz seni çoooooook seviyoruz BÜYÜK KAPTAN ..Iyi ki varsin[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Artik senide tartismaya basladilar SULTANIM.

Allah askina elinizi vicdaniniza koyunda öyle konusun.Yada bu adamin 3 sezondur hangi amaliyetlar sonucu oynadigina bakin.

Son söz;

ALEMIN KRALI FATIH SULTAN TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• kalirsa da giderse de o bizim gönlümüzün sultani

ama giderse yerini dolduramayiz benceEdited by: trabrock

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Artik senide tartismaya basladilar SULTANIM.

Allah askina elinizi vicdaniniza koyunda öyle konusun.Yada bu adamin 3 sezondur hangi amaliyetlar sonucu oynadigina bakin.

Son söz;

ALEMIN KRALI FATIH SULTAN TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Aynen katiliyorum bu adami elestirenler bence medyanin gazina geliyo adam her maç süper oynayamaz su febeliler kadar takimlarina sahip çiksa bizimkiler ne hos olurdu adamlar Anelka topa dokunmasa mükemmel vurdu diyo bizim yaptigimiza bakin 31 gol diyorum Avrupanin en yüksek rakami diyorum bisey ifade ediyormu?
                  guRbetcigençleR

Yorum

• Fatih Tekke nin futbolculugunu ve kisiligini burada tartismanin bir anlami yok herkes onun n ekadar iyi bir futbolcu oldugunu biliyor kadiköyde fenere attigi kafa golünden sonr afenerliler bile alkislamisti yani bir kismi. Fakat sadece avrupada oynayacagim diye kendi liginde ortaya oynayan yada kümede kalmaya oynayan bir takima 2gitmekte aptalliktir be arkadas ya anlayamiyorum bu mantigi hadi git adam gibi bir takima isim vermeyelim ama liginde sampiyonluga oynayan bir takima amenna ama gidipte vigan gibi bir takim için bizi birakirsa degil fatih ALLAH in oglu olsa benim nezdimde degerini yitirir.Ben sahsen bu düsüncemi kimseyle tartismam bile. Herkes biz fatihin degerini bilmiyoruz diyor hayir yFatihin degeri biliniyor seviliyor ama her hatasini görmezden gelmek fatihe yarardan çok zarar verir lütfen sevgiyle kayirmayi ayiralim.saygilar.
                    .

Yorum

• kaptan sezon sonunda gidicem demissin git ama söle adi duyulmus ünlü
                      bir takima git yani wigan filan hikaye öle bi takima gideceksen
                      trabzonda kal liverpool düzeyinde bi takim istemedikçe trabzoda
                      kalll.................[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
                      trabzonum sen çok yasa canim feda olsun sana

Yorum

• gitmek isteyen kim olursa olsun yolu açik olsun bu fatihde olabilir yattarada olabilir symekde olabilir gidene dur demeyiz ama takima sampiyon yapmadan giderlerse hic bi zxaman misyonlarini tamamlayamamis olacaklar
                        sorma neden...
                        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• misyon snein için gol krali olmak tiysa git o zaman misyonunu tamamladim ama unutmaki trabzona gelen her futbolcunun misyonu takimi sampiiyon yapmaktir. ve bu olmadigi sürece misyonunu tamamlamamistir.ama sen kafana koymussun gidecegini unutma kimse takimdan üstün degil sende gidersin senin yerinde dolar.
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• gitmek istemesini bu sekilde açiklamasi dogru degil aslinda

daha ligde ne olacagi belli degil sene sonunda konusulmasi gerekirdi bunlarin bu açidan ayip etti kaptan

hele de dandik bi takima giderse yazik olur

Yorum

• Sessizlik lütfen...

--------------------

Ayrilmayi hiç düsünmedim"

Trabzonspor'un Kaptani Fatih Tekke, yasadigi üzücü olaylardan dolayi bordo-mavili takimdan ayrilmayi hiçbir zaman düsünmedigini belirterek, "Zaten o dönemde malum olaylar olmustu. Yönetim de yeni gelmisti. Iyi bir zamanlama degildi" dedi.

IHA muhabirine açiklamalarda bulunan Kaptan Fatih Tekke, yasadigi üzücü olaylar nedeniyle çok zor günler geçirdigini ifade ederek, "Canimin sikildigi çok zamanlar oldu. Ama bu olaylardan dolayi Trabzonspor'dan ayrilmayi hiçbir zaman düsünmedim. Sezon basinda iyi teklifler vardi. Bunlari gündeme getirmedik. Ara transferde gelen tekliften çok daha iyi 3-4 teklif geldi. Ara transfer döneminde de çok iyi bir teklif yapildi. Bu kiralik teklifiydi. Iyi bir teklifti. O teklifi baskanimizla oturduk, konustuk ve kalmamizin daha dogru olacagina karar verdik. Neticesinde burdayiz. Takimimizin basarisi için ter döküyoruz. Zaten o dönemde malum olaylar olmustu. Yönetim de yeni gelmisti. Iyi bir zamanlama degildi" diye konustu.

Gökdeniz Karadeniz ile bir problemi olmadigini ve yasanan olaylardan çok zarar gördüklerini kaydeden Fatih Tekke, "Olaydan basli basina çok zararli çiktik. Biz manevi olarak çok üzüldük, yikildik. Ama bu olaylarda Fatih ve Gökdeniz'in zerre kadar suçu ve hatasi yoktur. Bunu herkes bilsin. Bu olay artik kapanmistir. Sadece sikintimiz, Gökdeniz 6 aydir oynamiyor ve ben de sakatliktan yeni çiktim. Takim genelinde bir uyumsuzlugumuz var. Onu asmaya çalisiyoruz. Önümüzdeki 3 maçi kazanirsak 3.'lük koltuguna otururuz diye düsünüyorum" dedi.

"FATIH'I FATIH TEKKE YAPAN TRABZONSPOR'DUR"
                              "Fatih'i Fatih Tekke yapan Trabzonspor'dur. Avrupa'da iyi bir takima gideceksem bu Trabzonspor'dan olacak" diyen Fatih Tekke, "Sampiyonluk kupasini kaldirmak benim için çok önemli. Trabzonspor haricinde Türkiye'de bir takimda oynamak istemiyorum. Öyle bir hedefim de yok. Benim bir misyonum var. Trabzonspor'da sampiyonluk yasamak ve Avrupa'ya iyi bir takima transfer olarak orada Türkiye'yi ve Trabzonspor'u basariyla temsil etmek. Bu tür transfer haberleri bizim en önemli sikintimiz. Çok iyi giden yönetim ve futbolcu arasindaki diyalogu bozmak için nifak tohumlari ekiyoruz gibi geliyor bana" ifadelerini kullandi.

Geçmiste birileri tarafindan 3-5 defa sampiyonluklarinin engellendigini, bunu kendilerinin de yasadigini iddia eden Fatih Tekke, "Asil sikinti bence su. Her sene sampiyonluk parolasiyla çikiyoruz. Bizim takim en kötü halinde bile 3. olabilecek bir takim. Arkadaslara bazen bu formayi baska birsey giydirsen 3. olur diyorum. Biz her sene, sampiyon olacagiz diyoruz, acele ediyoruz. Basari bir sonuç olmamali, bir yolculuk olmali. Allah nasip ederse biz sampiyonlugu yakaladigimiz zaman taraftarimiz, camiamiz Avrupa'da büyük hedefler önümüze koyacaktir. Bence hedefimizi büyük tutmali, ona göre A'dan Z'ye hazirlanmaliyiz. Bütün camia birlik içinde olmali. Türkiye'de sampiyon olmak zor birsey degil. Yerli yerinde, dogru teshisli, transfer yapabilsek, sabredebilsek, stadimizda rakibi baski altina alan ambiansi yakalayabilsek sorun kalmaz. Bunlarin hepsi bir yolculuk aslinda. Seneye de sampiyon olmak için çikacagiz. Ama çok akilli hareket etmemiz lazim" diye konustu.

Her futbolcunun bir misyonu olmasi gerektigine dikkat çeken Fatih, "Fatih Tekke'nin misyonu, Avrupa'da iyi bir takima transfer olup çitayi yükseltmektir. Bu benim için çok önemli. Insanlar benim ne yapmak istedigimi çok iyi anlamali. Benim amacim, buradan yeni çikan Ali Güzeldal'lara, Ergin'lere, Ufukhan'lara ve altyapidan yetisecek diger oyunculara hedeflerini daha yukarida tutmalarini saglamak, profesyonel düsünmelerine ve yasamalarina yardimci olmak ve kendilerini yetistirmelerinde yol göstermek. Çünkü benim kaybolan yillarim Trabzonspor'a çiktigim ilk yillardi. Ayni sikintilari onlarin da yasamasini istemiyorum. Trabzonspor altyapisinda ben forvet arkasi serbest oynuyordum. Ama A Takima çiktigim ilk 2 yil birçok maçta ön libero oynadim. Orada sikintilar oldu. Altay'a gitmeden önceki dönem benim kaybolan yillarimdi" seklinde konustu.

Trabzonspor bayragini öperek poz veren Fatih Tekke, "Bu bayragi öpmek ne demek. Bu renkleri kalbimize gömdük" diyerek, Trabzonspor sevgisini vurguladi.

24.03.2006

Kaynak : IHA
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kaptan gitmesini isteyenlere inat.Iyi bir hoca olacaginin isaretlerini vermeye devam ediyor.Sanki Halilhodzic onun stajyeri.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim