Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Kaptan hakkaten bu takimi gögüslüyor.Sirti kaleye dönükken o çabuk dönüsleri ve çalimlari çok klas.
    <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

• ne de olsa

FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

• Çok güzel oynadi FATIH TEKKE iste insan diyor ki su ana kadar nerdeydi diye ama olsun zararin neresinden dönülse kardir.. Insallah bundan sonra milli takimda kalici olur...

Su an Türkiye'nin en iyi forveti diye bütün spor otoriteleri bas bas bagiriyor..

Insallah yunan maçinda da oynar...

Elveda sair ceketli çocuk,
        Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
        Denizin çocugu...

Yorum

• Insallah.Gökdeniz'in de 90 dakika oynatilmasi sart.Ikisi birlikte Yunanistan'i ezerizi Allah'in izniyle[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak lazkaya tarafından gönderildi
            Helal olsun kaptan 30 milyon dolarlik oyuncuyu yerinden ettin.Golünü de attin.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

30 milyon dolarlik oyuncu kim ? helal olsun fatih tekke
            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• bravo kaptan bundan sonrada milli takimda gollerini beklicez!
              İnsan ol evlat!

Yorum

• o ne zamanlamaydi be abi. ahh su emrah ereni m yilmazida milli takimda görsek gökdeniz hüseyin fatihle oynasalar varyaaa

allah diyorum baskada bisey demiyorum..
                Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• ATTIGI GOLÜ MILLI TAKIMDAKI KIMSE ATAMAZ SU ANDA.

Hakan sükür'ün kafasini gördük...

Neyse hakkini yemeyim Hakan da iyi kafa vurur..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Bir lokma ekmege, bir yudum su içmeye

Yine de sükretmeye, raziysan gel benimle!..

Yorum

• iyi oynadi affffffffffeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiinnnn nnnnnnnnnnnnnnn[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• Tekke'miz harika oynadi ama görev bitmedi simdi sirada yunanistan maçi var onlara da golü olacak insallah...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• SADECE FATIH DEGIL HÜSEYIN GÖKDENIZ EMRAH BIRLIKTE OYNARLARSA SHOW ZAMANIDIR..
                        Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Süperdi Fatih TEKKE 'miz yine ..

Allahdevamini getirir insallahyunan maçinda da gol atarsa milli takimin vazgeçilmezi olur...
                          Elveda sair ceketli çocuk,
                          Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
                          Denizin çocugu...

Yorum

• Fatih Tekke bu takimin ve sehrin artik vazgeçilmezi. O attikça biz gururlaniyoruz. Ne mutlu bize ki böyle bir futbolcumuz var. Allah onu bizden ayirmasin..
                            Hep Beraber Sampiyonluga

Yorum

• bugün kaptanimizin dogum günü...

sevgili kaptan,

dogum günün kutlu olsun. allah nice yillara saglik,mutluluk ve basarilarla girmeyi nasip etsin.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• nice yillara kaptanimiz
                                Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                                Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                                Mustafa Korkmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim