Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TYEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKTREKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KK

Yorum

• besiktas maçinda sen den çok sey bekliyorum fatih tekke

2004-2005 avrupa gol krali fatih tekke
      22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• [img]smileys/smiley10.gif[/img][img]smileys/smiley10.gif[/img][img]smileys/smiley10.gif[/img]

Yorum

• fatih ve mermileri. Inanilmaz bisey hakkatten inanilmaz.
          Vazgec gonlum sen bu asktan...

Yorum

• nesi inanilmaz?.. trabzonda her evde bir silah var!..

belki biraz daha gozden irak yapabilirdi ama yapti bir nedeni vardir..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• hadi be fatih im.bu aksam su bejeke ye gollerini at.bir haftadir senin hakkinda ileri konusup,seni vebizleriçileden çikaran su (!büyük taraftara!)haddini bildir.senin hakkinda acimasizca konusan (!büyük taraftara!) sadece YUUUUUUUUUUHHHHHHHHHH[img]smileys/smiley7.gif[/img] [img]smileys/smiley7.gif[/img]diyorum.biz pazara kadar degil mezara kadar sevenlerdeniz.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              GÜMÜŞ GENÇLİK!!!

Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...

Yorum

• İlk olarak Firtina28 tarafından gönderildi
                fatih ve mermileri. Inanilmaz bisey hakkatten inanilmaz.

Neden inanilmaz bir durum?.Bu ülkede Fatih'ten baska silah tasiyan kimse yok mu?.Seref yoksunu Istanbul medyasi bunu yapiyor sizin onlardan bir farkiniz olsun...!
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ya futbolcu insan degil mi kardesim ya. Herkes futbolculara ayri bi gözle bakiyo. Onun da silah tasima özgürlügü var ama bu kadar apaçik bi ortada kursunlari sarjöre düzmesi yanlis yani fotografi bile çekilmis. Hem belki besiktas maçini kazanirarsa havaya ates atacak diye getirmistir[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• helal olsun

Yorum

• silahin bir manasi var, karadeniz kültüründe yeri var da kim ise giderken yanina silahini alir ki ! (ne is yaptiginda önemli ama bu is silahla gidilenlerindisinda olsa gerek)

e hadi bi hata ettin bari efendi ol da milletin eline koz verme, sonra niye yaygara oluyor, nasil olmasin yaa.

allah muhafaza sigarasini yakarken barut daalev alacak sonra

tam teksas yaaa, meslegin? profosyonel futbolcu ama sigara var, silah var,artistlik var, hocaya asi olmak var,neyse ki gece hayati yok ve en önemlisi trabzonlu oldugu ve kimsenin olmadigi zamanlarda yüregiyle top oynadigi için hala bu kadar kredisi var.

fatih sultan tekke diyipbagrimiza bastigimiz bir yildizimiz da çok olumlu bir yolda degil açikçasi, o da baskalari gibi bedelini agir ödeyecegi isler yapmazumarim. nezaket ve alçakgönüllügün bir arada olmasi dilegiylehayirlisi artik diyelim.

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

İlk olarak Firtina28 tarafından gönderildi
                        fatih ve mermileri. Inanilmaz bisey hakkatten inanilmaz.

Neden inanilmaz bir durum?.Bu ülkede Fatih'ten baska silah tasiyan kimse yok mu?.Seref yoksunu Istanbul medyasi bunu yapiyor sizin onlardan bir farkiniz olsun...!

arkadasim bak sana burdan yazayim çünki konumuz fatih le alakali...trabzonda bence 2 tip taraftar profili var..1. alinan her türlü basarisizliklarda saha disi sebepler arayan kendi takimini futbolcusunu hiç elestirmeyen...istanbul medyasina olaganüstü dercede kafayi takmis..her olayda bir komplo arayan..taraftar profili...bu taraftar tipi yüzündendir ki kendi futbolcusunun yöneticisinin taraftarinin hatasini herzaman görmezden gelmis...elestirilemez dokunulamaz futbolcular yaratmis...bu nedenleder ki nezurawskiler ne deividler ne de alinabilmis..takim içi dengeler bozulmasin ..takimdaki patronlar rahatsiz olmasin diye...

konumuza dönersek senin beni ve diger arkadasi elestirmen bile bu komplocu zihniyetin ürünü...senin düsündügün ama soyleyemedigin daha dogrusu ima ettigin seyi ben soyleyeyim: sen benim ve diger arkadasin trabzonsporlu olmadigimiza inaniyorsun...bizi her kötü durumda foruma giren genelde fatihle alakali olumsuz elestiriler yapan kisiler olarak tarif ediyorsun...ama eminim ki tas çatlasa bu 167 mesajimdan yalnizca fatihsle alakali olanlari okuyorsun...çünki anlayamadigim bir sebeple tam tersine sen fatihle alakali herhangibir elestiride onu savunma elestirilere cevap verme zorunda hissediyorsun kendini...ama ben senin trabzonsporlu olmadigini iddia etmiyorum....senin düsüncelerin saygi duyarim ..ama sen bizi isim verek trabzonsporlu olmadigimiz imasinda bulunuyorsun..

benim fatihle alakali 10 bilemedin 15 mesajimdan hareketle sadece fatih hakkinda yazdigimi iddia etmek ve diger mesajlarimi grmezden gelmek nekadar mantiki bi davranis bunu sana birakiyorum...

saygilar...

Yorum

• Bu silah konusunu fazla uzatmaya gerek yok. Ünal'in silah koleksiyonu vardi ama basina bir kare resim düstügünü hatirlamiyorum. Keske, Fatih'te buna dikkat etseydi. Hürriyet'te ki demecine göre, bjk maçindan sonra tatilini geçirmek üzere Istanbul'da kalacagi için, silahini yaninda getirmis. Mantikli bir düsüncedir. Ama bizim medyaya düzgün bir açiklama da yapsan anlamazlar. Onlar için haber, asparagas olmali ki degerli olsun...

Yorum

• silahin ayagin,namlun basin,mermilerin gollerin olsun.trabzonsporum sampiyon olsun.sonra istersen keles tasi...
                            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
                              Az önce havaalaninda resim çektirdim Kral'la! Muhtesem bir duyguydu neredeyse aglayacaktim.Sen çok yasa Fatih'im!

senin fatihi sevmene saygi duyarim amaonu bukadar seviyorsun diye onu elestiren herkesi imali bir sekilde trabzonsporlu olmamakla suçlamak....

yorum yok

Yorum

• Delikanli adam tasiyacak tabi silahini. Istanbul medyasida hiçmi silah görmemis. [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Bjk maçinda çok yipratti kendini enine boyuna kostu sahayi Kaptan. Ama olmasi gereken yerlerde olamadi belkide yorgunluktan. Muhakkak yardimci forvet lazim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim