Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gugul takisi bile karizma ya deli oluyorum bu adama [img]smileys/smiley32.gif[/img]
    İnsan ol evlat!

Yorum

• o bastan asagi karizma ...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]...onun için kiskanani çok..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• baska bir sitede bir arkadasimizin fatih tekke için hazirlamis oldu resim harika bir çalisma olmus arkadasi tebrik ederim.

Edited by: erdinç67
        TrabZonguldaklı...

Yorum

• Baska site ne demek[img]smileys/smiley4.gif[/img]Resmi sitede var bu resim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
            Baska site ne demek[img]smileys/smiley4.gif[/img]Resmi sitede var bu resim[img]smileys/smiley4.gif[/img]

valla ben türkforumsitesine bagli Trabzonspor multimedya bölümünde gördüm ilk kez bu resmi o yüzden seyettirdiydimdi[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: erdinç67
            TrabZonguldaklı...

Yorum

• Resmi sitede ''sizlerden'' gelen fotograflarda vardi da ondan söyledim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Fantastik olmus bee.....[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• YAKISIR

Yorum

• serhat ulueren serefsizin biri fatih hakkinda sorusturma açacakmis gündem yapmaya çalisior serefsiz adam tam ts düsmani ya gökdeniz olayini da bu kurcaladi kurcaladi.

serhat ulueren hareketlerine dikkat et baskan NURI ALBAYRAKTIR
                    22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• açsin ne olacak ki sanki adamin ruhsatli silahina kim karisabilir kardesim

tasi be sana hersey yakisir nede olsa karadenizli olan adamlardaki silah hastaligi biliniyor onun için tasimasindan bisi olmaz kimsede karisamaz
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• yine ipten aldi bizi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• İlk olarak ts_unami61 tarafından gönderildi
                          yine ipten aldi bizi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

çok ta güzel tam kral gibi bi gol atmis..aksam olsada görsek[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• kaptan klasina yakisacak bi gol gene atti.helal olsun.

Yorum

• çok güzel bir gol attive statta küfür eden serefsiz(karagümrük)taraftarina cevap verdi.
                              22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• çok manyak gol atti yaaaaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim