Sosyal medyada kılık kıyafet muhabbetleri dönüyor yine. Zamanında Şenol Güneş'e de yapıldı. Bunlar olmamalı artık cidden. İlaveten sportif bir başarı sağlayabileceğine de ben de inanmıyorum. Özellikle Sikan takıntısı can sıkıyor artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Fatih hocam, bu başkan futboldan anlamıyor, bunu senin demen lazım ve başkan transferlerin kampa yetişmesi çok çok önemli, Trabzonspor'un başarısı için en önemli noktalardan bir tanesi diye anlat.Gerekirse biraz sert bir dille anlat masaya yumruğunu vur...
Yorum
-
Yok deve....İlk olarak TSarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePervasızca eleştirenler bu şehre ihanetten yargılanmalıTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
5. hafta da Fatih hacanın yerine birini bakarız. Büyük ihtimalle İhsan hoca gelir. Dediğin gibi ne taktik ne teknik hiç güven vermiyor hala.İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisini çok seviyorum. Fakat mevcut teknik & taktik bilgisiyle 10. haftayı göremeyeceğini düşünüyorum.
ED ile bu camia bataklığa saplandı, her yıl 10 yıl geriye gidiyoruzKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D
Yorum
-
bu sene ligi ilk 6 da kapatabilirsek iyidir.
bu kadroyla bu ortasahayla çok bir başarı beklememek lazım.
bir de arkanda Erto varsa zemin kaygan demektir.
bu şartlar altında başarının gelmesi olağanüstü olur.
Sene sonuna kadar Fatih Tekke'ye "tahammül" edilmeli..
Hunter Şenol vs kim gelse sonucun değişeceğine inanmıyorum.
hoca takımın kapasitezliğinin farkında.. oynayabilecekleri bir oyun kurmaya çalışıyor oynatmak istediği değil.
***GeNÇ***
Yorum
-
sen hala vişca, okay, ozan, nwakame, gibi bitiklerden medet umuyor orta sahaya mendy - cham ile oynayabileceğini vs. düşünüyorsan 5. hafta el sallanır takımı yaşlı ve işi bitmiş adamlardan temizle yoksa güle güle bir sezon daha gitti bile demektirBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum

Yorum