Hayır saha da oyuncularda hırs yok ne bi faul yapayım ne bi çekeyim ne bi sarı kart alayım ne bi itiraz edeyim. Hoca kendi karakterini dahi yansıtamıyor sahaya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hocam bu kadro ile, bu kadar eksikle gerçekten güzel işler yaptın takdiri hak ediyorsun ama kafama takılanlar var;
4-1 yeniliyoruz dk 88 de 2 oyuncu değiştirmek, sonrasında 90+3 te oyuncu değiştirmek nedir Allahını seversen mantıklı bişi söyle.
Ve,
Serdar denen futbol katili yerine Taha yı oynatsan bundan kötü mü olurdu.
Benjamin çöpünün yerine Çakıroğlu oynasa ne kaybederdin.
Kazım malının yerine Onuralp oynasa ne olurdu.
Sen öz evlatsın ama hiç öz evlatların yüzüne bakmaman doğrumu.
Bunu o çocuklar çok iyi oynar, şah olur falan diye söylemiyorum, takım eksik ve denk geldi diye söylüyorum, tam zamanıydı niye denemiyorsun, şimdi değilse ne zaman diye söylüyorum.
Ve hala niye ED a kalkan oluyorsun, niye konuşmuyorsun, bu kadro ile bu kadar, fazlası olmaz, sizin yapacağınız işe başlarım diye niye demiyorsun.
Bu kadar mı korkaksın inanamıyorum.
Yorum
-
2019 için aynı şekilde gs kadrosundan da vasat isimler sayarım. Ama bugün bunca eksiklerine rağmen gsnin en kötü oyuncusu eren elmalı bizde olsaydı bugün net oynardı. Kaptanını astronomik rakama alan bir takım ya. Tarihin hangi döneminde böyle astronomik bir rakam ile kaptanın alındı? Demek istediğim 2019 ile veya herhangi bir tarih ile kıyaslamak doğru değil. Oyuncu performansı 11 teknik direktör eleştiririm ama 2019da bile bu takım ezilmedi demek bana göre haksızlık.İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O kadroyu aç ve Sosa hariç 1 tane maliyetli oyuncu say. Sonra da bu sezonki kadroyu aç ve oyuncuların maliyetlerine bak. Ki Sosa'nın ilk geldiği sezon ne kadar kötü performans sergilediğini hafızası kuvvetli olan herkes biliyor. Sosa'yı bu şekilde motive edip performansını yükselten de Ünal Karaman'ın kendisidir.
Yorum
-
https://i.hizliresim.com/35v74ys.jpeg
https://i.hizliresim.com/1cdeawe.jpeg
https://i.hizliresim.com/3lunngu.jpeg
Bazi yorumlar gercekten insani hayret ettiriyor. Klopp ve Guardiola nin da kariyerinde bir dunya farkli maglubiyetler var. Klopp ole Guardiolanin yine bir dunya tutmayan transferleri var. Bos muhabbeti birakin. Biri de su anki Galatasaray ile aramizdaki kadro kalitesi farkinin 2019 da daha fazla oldugunu zannediyor. Hee dayi hee Diagne Icardi den daha iyiydi zaten. On yargilarinizi nir kenara birakin bence, adam gayet iyi gidiyor. O kadar eksikle bu lsdar oluyor. Ligde su anda bu noktada olmamuz bile mucize.
Diese Statistik zeigt die besonderen Spiele des Trainers Pep Guardiola, darunter die höchsten Siege, höchsten Niederlagen und verlorene Endspiele.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
-
Ya kardeşim şaka gibisiniz. Doğan Erdoğan dediğin adam toplasan 10-15 maça ilk 11 çıkmıştır. Batuhan daha da az oynadı. Ünal'ın elinde prime nwakaeme, ekuban, rodallega, yusuf yazıcı, abdulkadir ömür, sosa, novak. Sonraki sezon pereira, ndiaye, sorloth vardı. Sörloth hayatının sezonunu oynamasa, nwakeme şapkadan tavşanlar çıkarmasa ilk 5'e giremezdin. Sanki bomboş kadrolarla oynattı. Bugünün kadrosuna denk hatta bence daha da iyi kadrolardı. Maliyet işi yönetimin sorunu. Sallayacaksan yönetime sallayabilirsin. Ayrıca Ünal Karaman'ın avrupa kupalarında gruplarda 6 maçta 1 puan alıp, ziraat kupasında da ümraniye'ye elenmesi gibi rezillikleri de hatırlayalım.İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O kadroyu aç ve Sosa hariç 1 tane maliyetli oyuncu say. Sonra da bu sezonki kadroyu aç ve oyuncuların maliyetlerine bak. Ki Sosa'nın ilk geldiği sezon ne kadar kötü performans sergilediğini hafızası kuvvetli olan herkes biliyor. Sosa'yı bu şekilde motive edip performansını yükselten de Ünal Karaman'ın kendisidir.
- Beğen 1
Yorum
-
Yani senden bir beklentim yoktu ama en azından insani olarak daha hassas olabilirdin,kariyerin boyunca sürekli haksızlığa uğradığından bahseden sen,Sikana yaptığın ve bugün de gencecik çocuğu son saniyede oyuna sokmakla nasıl bir karakter olduğunu da açık ettin.- Memento mori
Yorum
-
Bugün FT istifa etsin,bu kadroya yarın da Osman Özköylüyü getir,sana şunun garantisini vereyim sahada en azından ne yaptığını bilen bir takım göreceğimize adım gibi eminim.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşuan yerli bazında tekke dışında kimi alırsan al başarılı olma ihtimalin zayıf.
şenol güneş'in miladı doldu; abdullah avcı'nın max. yapabileceklerini gördük onun harici sergen-çağdaş-ilhan-burak-selçuk'lardan bir nane olmaz. yerliden devam diyorsak fatih tekke ye güvenip destek olmak gerekir.
fatih hocaya sağlam kadro da vermek gerekir; ya kadroyu koruyup üzerine kaliteli takviyeler yapılacak yada sürekli satış olacaksa o zaman taraftar şampiyonluk değilde ilk 5'e oynuyoruz deyip hocaya yüklenmeyecek.
Ama kariyerinde her hangi bir kadro planlaması yapmamış,bir başarısı olmamış FT gibi uçarak gelemediği için alt ligde sürünüyor.- Memento mori
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bazi yorumlar gercekten insani hayret ettiriyor. Klopp ve Guardiola nin da kariyerinde bir dunya farkli maglubiyetler var. Klopp ole Guardiolanin yine bir dunya tutmayan transferleri var. Bos muhabbeti birakin. Biri de su anki Galatasaray ile aramizdaki kadro kalitesi farkinin 2019 da daha fazla oldugunu zannediyor. Hee dayi hee Diagne Icardi den daha iyiydi zaten. On yargilarinizi nir kenara birakin bence, adam gayet iyi gidiyor. O kadar eksikle bu lsdar oluyor. Ligde su anda bu noktada olmamuz bile mucize.
Diese Statistik zeigt die besonderen Spiele des Trainers Pep Guardiola, darunter die höchsten Siege, höchsten Niederlagen und verlorene Endspiele.
https://www.transfermarkt.com.tr/jur...le/trainer/118
Eh. Ehtiyar olduğu için facebook özlü söz sayfalarından topladığı fotoğrafları buraya yapıştırıp, müridi olduğu kulu savunmak için sabah akşam forumda ellerinde klavyesiyle nöbet tutan müritlerden birisi de geldi. Bu birkaç hafta mesain yoğun olacak belli, git de sağda solda tekke hocana yapılmış gs'li övgülerini bulup copy pasteleyip burada saçma sapan argümanlar sıralamaya başla hadi. Bana gelmiş 2019 TS'si ile bu rezil TS'yi kıyaslamamı garipsiyor kendisi ise gelip Klopp ve Guardiola ile yayla uşaği hocasinun teknik direktörlük deneyimlerini kıyaslıyor. Gerçi hata sende değil, sen burda deli saçması konuşurken kimsenin cevap vermemesinde. Gerçi cevap vermeyenlerde de suç yok, o copy pastelediğin fotoğrafta yazdığı gibi cahile laf anlatamazsın çünkü o zaten biliyordur. O nedenle kendi kendine saçmala da millete laf atma derim.
- Beğen 1
Yorum
-
Prime nwakaeme'ymiş, peyug hocanız sakat olmasa 20 milyon (??) euro edecek oyunculara kefil olacağına, Nwakaeme gibi oyunculara kefil olsaymış keşke. Ekuban dediğin adam TS'den ayrıldıktan sonra kaç gol kaç asist yapmış git bir bak bakalım, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür'de (ki kariyer debut'leri için Ersun Yanal'a da teşekkür etmek lazım) ısrar edip o hale gelmelerine kim vesile olmuş. Madem yokluktan ortaya çıktılar şu anki durumun yokluktan bir farkı mı var? Neden şimdi kimseyi denemiyoruz? Takımda stoper yok geçen senenin Avrupa Gençler finalinde oynayan altyapından bir stoper bile denemiyorsun. Novak demişsin, Novak bizden gittikten sonra FB'yi dolandırıp futboldan fiilen emekli oldu. Sosa'dan yukarda bahsettim bile. Stoper tandemine vesaire girmiyorum bile.İlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ya kardeşim şaka gibisiniz. Doğan Erdoğan dediğin adam toplasan 10-15 maça ilk 11 çıkmıştır. Batuhan daha da az oynadı. Ünal'ın elinde prime nwakaeme, ekuban, rodallega, yusuf yazıcı, abdulkadir ömür, sosa, novak. Sonraki sezon pereira, ndiaye, sorloth vardı. Sörloth hayatının sezonunu oynamasa, nwakeme şapkadan tavşanlar çıkarmasa ilk 5'e giremezdin. Sanki bomboş kadrolarla oynattı. Bugünün kadrosuna denk hatta bence daha da iyi kadrolardı. Maliyet işi yönetimin sorunu. Sallayacaksan yönetime sallayabilirsin. Ayrıca Ünal Karaman'ın avrupa kupalarında gruplarda 6 maçta 1 puan alıp, ziraat kupasında da ümraniye'ye elenmesi gibi rezillikleri de hatırlayalım.
Ünal Karaman'ın en büyük hatası zaten aynı Tekke gibi başkana oturup ben bu adamı istiyorum diyememesiydi. Ki bunu becermek de bir teknik direktörlük meziyetidir. Avcı bunu yaparak devre arasında Visca'yı aldırarak şampiyonluğunu garanti etti. 19-20 sezonunda sadece 1 tane doğru dürüst bir stoper bile alsaydık çok yüksek ihtimalle şampiyon olmuştuk bile.
Ama dediğim gibi en azından Ünal Karaman bu istanbullulara karşı hiçbir zaman bu şekilde boynumuzu eğdirmedi. Tekke'yi eleştirmek için sadece bu bile çok yeterli bir sebep. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az maalesef.
- Beğen 1
Yorum
-
Gençlere empati göstermek yerine onları kendi geçmişiyle cezalandırıyor. Trabzonspor'da oyunculuk zamanları çok haksızlığa uğradığını düşünüp her gece ağladığını söyleyen adam kendisine yapılan tutumun (detayını bilmiyorum ama sahaya yansıması olarak) benzerini şimdiki gençlere sergiliyor.
İnsan psikolojisi çok ama çok ilginç gerçekten. Zamanında en çok eleştirdiğin, kızdığın ne varsa yıllar sonra o şeyin bir parçası oluyor ve başkalarına aynısını yapıyorsun.
Gençlerin daha fazla süre bulabilmesi için Fatih Tekke'nin önce geçmişiyle barışması lazım.En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
- Beğen 5
Yorum
-
Ya herşeyi geçtim.. Kabul takım eksik, sakat transfer olmadı vs. Hepsine tamam
Ama sen de hoca olsaydın bu takıma 1 tane yahu 1 tane dünya şampiyonu olmuş takımdan genç bir futbolcu çıkartırdın onu bile beceremedin korkaklığından. Ancak 90+3 de oyuncu sokmaya çalış aptal gibi..
Ha birde maç sonu açıklamaların bitiriyor beni
"Başımız dik ayrıldık diyebilirim. En azından oyun açısından, girdiğimiz pozisyonlar açısından diyebilirim.
Utanmadın da bunu söylerken. Hoca olmadığının kanıtı bu. Hala seni savunanalar mutlu demek bu tablodan. Rezillik başka birşey değil.Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D
- Beğen 2
Yorum
-
1. Açıklama “Şu bölgelerde eksiklerimiz var. Şu mevkide sorun yaşıyoruz. Transfer yapmamız gerekiyor.”
2. Açıklama “Şu bölgelerde eksiklerimiz var. Şu mevkide sorun yaşıyoruz. Transfer yapmamız gerekiyor ama çok pahalılar. Yönetim ve başkan uğraşıyor ama transfer işinde birçok denklem var.”
Şu iki açıklama arasında tahmin ettiğinizden çok daha fazla fark var. Kimsenin senden “boğazınıza takılırım” tarzı bir açıklama beklediğini sanmıyorum ama yukarıdaki 2. açıklamayı da yapma bi zahmet.
- Beğen 2
Yorum
-
Hocanın sürekli bu para denklemine girmemesi lazım. Doğru ya da yanlış futbol piyasası bu. Ne kulüp dışarı satabileceğinin altına satar ne de oyuncu dışarda kazanabileceğinin altına gelir. Bu denklemi çözmek ya da çözemiyorsa alternatif yaratmak yönetimin işi. Her transfer sezonunda 40 ismi gündeme getirip sonra hiçbiriyle anlaşamayınca o bölgeyi transfersiz kapatmakla olmuyor bu işler.
- Beğen 1
Yorum
-
2 gündür galatasaray'ı övüp duruyor. git galatasaray teknik direktörü ol bilader o kadar istiyorsan. trabzonspor hocası galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş'ı övmez. trabzonspor hocası galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş karşısında böyle ekranda salya sümük ağlayıp şikayetçi olmaz. yoksa sen trabzonspor'u büyük takım olarak görmeyip sıradan anadolu takımı olarak mı görüyorsun. ben bu açıklamalardan bunu çıkarıyorum. bundan başka bir sonuç çıkmıyor. ne demek galatasaray'ın oyuncuları şöyle böyle. hiç fenerbahçeli, beşiktaşlı birisi böyle açıklama yapıyor mu. yazık sana. demek ki neymiş herkes efsane falan olamıyormuş. gerçi başkanı gs tv ye röportaj veren, takım kaptanını gs ye satan kulübün hocası da böyle laubali şekilde rakibi över, eziklik sendromuyla hareket eder. resmen köy takımı olduk. hayatımda bu kadar utandığım başka bir dönem olmamıştı. ertuğrul doğan döneminde her anlamda ilkleri yaşıyor kulüp. büyük takım olmaktan basamak olmaya doğru evrildik. bu işin sonu sivas, rize, malatya olmaya doğru gidiyor. takımın hocası başkanı istanbul sempatizanlığı yaparsa o şehirdeki kimse trabzonspor'u tutmaz. alttan gelen yeni nesil zaten kayıp. yazık. kulübe çok büyük ihanet ediliyor.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum

Yorum