Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her forvetin gol kaçirma gibi bir lüksü vardir. vurus denemesi yapma gibi bir lüksüde vardir. ama bizim takim o kadar kötüki hatalar hemen maglubiyetle bitiyor.

Ayrica hangi forvet acaba onun kadar kosuyor, olmayan defansimiza yardim ediyor? Eskiden gökdenizle anlasiyordu simdi Gökdenizde yok.

Kral'a saygi.

Yorum

• her forvetin kaçirma lüksü vardir ama trabzonsporumda bu LÜKS en asgari seviyeye inmelidir fark atipda kaçirsan amenna ama kritik bi skorda kaçirirsan tepkileri çekersin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      imza yok burda!

Yorum

• sana güvenimiz tam fatih senden bu maçta çok sey bekliyoruz.
        1 TRABZONSPORLU 1 cihana bedeldir

Yorum

• Fatih bir maçta 10 tane gol atsa ''Niye 11 tane atmadi???'' denilecek!!!
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Fatih Tekke'yi kagit üzerinde genel olarak degerlendirirsek tartismasiz bir lider oldunu görürüz fakat maç maç degerlendirdimiz zaman bazi maçlarda rahatlik dozunu biraz fazla kaçirdini söylemek mümkün.

Bana kalirsa bunun sebebi Fatih Tekke'nin çok gol atmasi,geçen sene attigi 33 gölün neredeyse tamami bende var defalarca izledim Fatih Tekke gol atarken kendini kesinlikle kasmiyor çok rahat basit vurus ve asirtmalarla golü bulabiliyor.

Yani lafimX maçda Fatih Tekke'nin laubali davranip kaçirdigi goller...

Arkadaslarim hiç farkettinizmi Fatih Tekke'nin her attigi gole bi güzellik katiyor,attigi en basit gol bile tarihi eser kivaminda (bkz.ezik maçi top ve rüstü filelerde)

Su ADAM' a kalubali yazip durmayin anlayin artik ADAM'in sitili bu Fatih SULTAN TEKKE sitili bunu ben anladim artik sizde anlamalisiniz.
            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• alintidir!
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• arkadaslar su avni akere poster isi oldu mu gs maçi için?bilgisi olan?

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
                  Fatih bir maçta 10 tane gol atsa ''Niye 11 tane atmadi???'' denilecek!!!
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bence fatih tekke su anda Türkiye nin en iyi forveti sdce forveti degil

en iyi kaptani o tam bir futbol adami bana göre avrupa da sayili isim lerden birisi o tam bir golcü hatta o bir futbolman

fatih tekke gibi bir futbolcumuz varken bu takim her zorlugu asabilir umarim TS da sampiyonluk yasar ve bizlerede o sevinci tüm takim olark yasatirlar
                    Forzaaa_TS

Yorum

• FATIH TEKKE SU GÜNLERDE TÜRKIYENIN EN IYI GOLCÜLERINDEN BIRI.KAFA GOLLERI ANORMAL;ÖYLE KAFA GOLLERINI TÜRKIYEDE BENCE KIMSE ATAMAZ!
                      61 POWER

Yorum

• FATIH'IN BU GECE ARABASINI KURSUNLADIRLAR ARKADASLAR. SEBEBI BELLI DEGIL .
                        TRABZONSPOR\'LU DOGDUK, TRABZONSPOR\'LU ÖLECEGIZ...

Yorum

• geçmis olsun büyük KAPTAN
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Son durum nedir? Mafya isi mi acaba? COk üzüldüm.Nedir bu sanssizligimiz yaa?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• fatihe yapilan bu yanlis bütün trabzonspor taraftarina yapilmisdir suçlularin bulunup cezalandirilmasi en çok ben istiyorum su an ama yapandan çok yaptiranlari bulmak daha önemli
                              22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• kaptan ölümüne seninleyiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim